Elkezdődött a leégett nágocsi anyaotthon felújítása - de a te segítséged nélkül nem fog menni
Életbe vágó lehet, hogy minél előbb visszatérhessenek az anyák és gyermekeik.
Fotó: Fekete István, az oltásban is résztvevő tűzoltó - szmo.hu
2019. január 12.Leégett 2018 végén egy Nágocsi anyaotthon. Az intézetben családi erőszak elől menekített nők és gyerekek éltek, többüknek minden holmija odaveszett.

Az intézményt, a Nágocsi Reménység Átmeneti Otthont a református egyház működteti, a helyi esperes tavaly decemberben azt mondta az RTL Klub Híradójának, hogy valószínűleg újjáépítik. Ideiglenesen a faluban, egy ebédlőben szállásolták el azokat, akiknek leégett az otthona.

A anyaotthon felújításhoz még nem jött össze elegendő pénz, de te is segíthetsz nekik, akármilyen kis összeggel - sok kicsi sokra megy.

Az adakozásra és a segítségnyújtásra hívja fel a figyelmet Szabó Patrícia is a Nesze!szer Facebook-oldalon közzétett felhívásban:

"Nágocson jártam tegnap, a néhány hete kiégett anyaotthonban. Sok-sok kozmetikumot, ruhát vittem az anyukáknak, hogy talán kicsit ettől is jobban érezzék magukat. Hogy értsétek,

ebbe az otthonba olyan nők és a gyerekeik menekülnek, általában az ország másik feléből, akiket akár késsel kergetett a férj és apuka az éjszaka közepén.

Bántalmazott nők, anyukák és veszélyben lévő gyerekek laknak itt. Szörnyű sorsok.

Kiságy, pelenkák, sok mindenük van az adományokból.

De a tűz miatt most jóval kevesebben lehetnek a szálláson, a hátsó rész teljesen használhatatlan. Ezen akár emberélet is múlhat. Sajnos.

Elkezdődött már a felújítás, de ehhez pénzre van szükség. Utalni a Somogyi Református Egyházmegyének lehet, a közleménybe annyit írjatok: "Árvácska".

Ez a számlaszám: 10702019-85008898-51100005.

Aki teheti, segítsen és adjon hálát, hogy olyan élete van, hogy segíthet. Nagyon köszönöm."

Nesze!szer

Nágocson jártam tegnap, a néhány hete kiégett anyaotthonban. Sok-sok kozmetikumot, ruhát vittem az anyukáknak, hogy talán kicsit ettől is jobban érezzék magukat. Hogy értsétek, ebbe az otthonba olyan...


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x