hirdetés
rakimkurajev-1000x545.jpg

Elképesztő: 4105 fekvőtámaszt csinált egy 5 éves kisfiú, mégsem érvényes a rekordja

2 óra 25 perc alatt... A kis 'Schwarzenegger' viszont újra próbálkozhat a rekorddöntéssel.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. november 14.


hirdetés

Rakim Kurajev még csak 5 éves, de már most hihetetlenül erős, hazájában a "csecsenföldi Schwarzeneggerként" emlegetik. Rá is szolgált a becenevére, hiszen nemrég rekordott döntött azzal, hogy

2 óra 25 perc alatt 4105 fekvőtámaszt nyomott le, ami az eddigi legtöbb, egyhuzamban végigcsinált fekvőtámasz Oroszországban.

После тренировки#спорт#тренировка#мышцы#выносливость#5лет#ростов#грозный#мма#беркут#ахмад#бокс

296 Likes, 7 Comments - Куриев(Вазаев) Рахьим (@rahimkurievvazaev) on Instagram: "После тренировки#спорт#тренировка#мышцы#выносливость#5лет#ростов#грозный#мма#беркут#ахмад#бокс"

A korábbi országos rekordot egy szintén 5 éves, kalmüki kisfiú ttartja, aki 4050 fekvőtámaszt tudott csinálni ennyi idő alatt, még 2015-ben.

Kurajev kísérletéről videó is készült, amin azonban az is látszik, hogy a kisfiú fekvőtámaszozás közben egy mobiltelefonon mesefilmeket nézett.

3D качество рекорда#спорт#тренировки#грозный#ростов#тамаев#хабиб#беркут#ахмат#рекорд#

746 Likes, 27 Comments - Куриев(Вазаев) Рахьим (@rahimkurievvazaev) on Instagram: "3D качество рекорда#спорт#тренировки#грозный#ростов#тамаев#хабиб#беркут#ахмат#рекорд#"

Az Orosz Rekordok Könyvének képviselőiben több komoly kérdés is felmerült a rekorddöntéssel kapcsolatban, ezért egyelőre nem tették hivatalossá Kurajev eredményét.

A Mash Telegram csatorna szerint a mesenézés volt a probléma, az Oroz Rekordok Könyvének menedzsere viszont azt mondta a Govorit Moskva rádiónak, hogy a szervezet nem is tudott a kísérletről, de a képviselők jövő héten megnéznék a kisfiút. Csecsenföld vezetője szerint Kurajev simán meg tudja csinálni ismét a több mint 4000 fekvőtámaszt, és csak reméli, hogy a bizottság tagjainak lesz elég türelme kivárni.

Forrás: Moscow Times


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
fly.png

„Ez itt egy pisis pelenka.” „Mozog egyáltalán a gép?” - egy stewardess mondta el a legfurább kéréseket a repülőn

És igen, teljesen komolyan gondolták.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Alapszabály a repülőn, hogy a hívógombot nyomogatni tényleges ok nélkül nem illik. Apróságokért nem szép ugrasztani a személyzetet, és főleg nem akkor, amikor nekik is ülve kell maradniuk.

Vannak, akik mégis megteszik, néhányan közülük ráadásul fura okokkal. Ezekről szóló beszámolókból készítette el összeállítását az Insider, akiknek egy légiutas-kísérő mondta el, mik voltak a legérdekesebb okok, amik miatt valaki megnyomta a hívógombot.

Shawn Kathleen volt stewardess videót készített "Hagyd abba a hívógomb nyomkodását"-címmel, amiben kedvenceit szedte össze.

"Bárcsak az egész kitalált lenne, de sajnos nem az" - mondta Kathleen az Insider-nek hozzátéve, hogy a gomb leginkább veszélyhelyzetekre és segítségkérésre van kitalálva.

Lapozz a kérdésekért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
szkita-1140x641.jpg

Kislányát ölelő nőt találtak a régészek egy soroksári sírban

A nő bordái között pedig egy háromélű szkíta nyílvesszőt, jó eséllyel az végezhetett vele.
Kép: Budapesti Történeti Múzeum - szmo.hu
2019. október 14.Kislányát ölelő nőt találtak a régészek egy soroksári sírban - írja a 24.hu hozzátéve, hogy a szakemberek szerint az asszonnyal valószínűleg nyílvessző végzett, a gyerek halálának oka ismeretlen.

Dr. Felföldi Szabolcs régészt a portálnak elmondta: a szkíták kemény harcosok voltak, ők honosítottak meg a térségben olyan nagy horderejű újításokat, mint például a vas újszerű megmunkálása vagy a kerámiakorongolás.

Az M0-s építéséhez kapcsolódóan a Budapesti Történeti Múzeum munkatársai egy szkíta temető feltárásán dolgoztak Soroksár határában, itt bukkantak a sírra, amiben anya és gyermeke feküdt.

A nőt felhúzott lábakkal találták, karjai közt pedig egy 7-8 év körüli gyereket, mint később kiderült, egy kislányt tartott, és egyelőre nem lehet biztosan állítani, hogy saját gyermeke volt.

A szakemberek végül eredeti helyzetben szedték fel a sírt, vagyis annak bolygatása nélkül emelték ki a leletegyüttest, ami ma is ugyanabban a helyzetben látható a múzeumban, ahogy másfél évezrede eltemették.

A nő bordái között egy háromélű szkíta nyílvesszőt találtak, jó eséllyel az végezhetett vele.

A gyerek halálának okáról egyelőre semmit nem lehet tudni, annyi azonban biztos, hogy ugyanabban az időpontban temették el őket.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
0_Naomi-Pacheco-1.jpg

Sértőnek találta a nők testsúlyát firtató kérdést a 10 éves kislány, nem volt hajlandó válaszolni

Tanára megértő volt, és szülei is büszkék rá.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 13.Ha matematikából nem is, de empátiából és érzékenységből mindenképpen jelest érdemel az a kislány, nem válaszolt egy matekpéldában szereplő kérdésre, amiben nők súlyáról volt szó. Szerinte ugyanis ilyen dolgokat nem illik firtatni - írja a Mirror.

A lapban megjelent történet szerint miután a 10 éves Rhythm Pacheco befejezte a házi feladatát, édesanyja átnézte fiatal lánya munkáját, és felfedezett abban egy üzenetet, amelyet a tanárnak írt a nebuló.

A feladat azt kérte, hogy a diák hasonlítsa össze három nő súlyát és határozza meg, hogy „mennyivel nehezebb” Isabelle, mint Sue.

Lapozz, hogy mit írt a kislány:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
tanar.png

Saját költségén vásárolt be a tanárnő az éhes diáknak

A fiatal pedagógus kollégáival dobta össze a pénzt az ételre.
Kép: Facebook - szmo.hu
2019. október 13.Egy nagyvonalú tanárnő történetéről ír a Mirror, aki Facebook-bejegyzésben osztotta meg, hogyan segített az egyik tanítványának. Miután kiderült, hogy a gyerek és családja éhezik, a nő maga vásárolt ételeket a nebulónak.

Brooke Goins, aki a tennessee-i Jacksboróban található Jacksboro Általános Iskolában dolgozik, így emlékezett vissza arra a napra:

"Ma sírtam a munkahelyemen. Nem azért, mert utálom a munkámat, vagy hogy ez túl nehéz (valójában tényleg az). Ma egy gyermek miatt sírtam, egy olyan gyerek miatt, aki annyira ártatlanul beszélt az ételről, pontosabban annak hiányáról”

- kezdte a nő a posztját, aki elmondta: a gyerek tanítás közben vallotta be nekik, hogy otthon nincs mit enniük.

A tanár aztán megkérdezte a gyerektől, hogy mit szeret enni, ő pedig felsorolta kedvenceit, mint például a makarónit, a sajtot és a Spagettis nevű készételt, de azt is hozzátette, hogy otthon még sohasem evett olyat.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!