hirdetés
Elkapták a rendőrök a férfit, aki megharapta a szocialisták egyik politikusát
Először vízzel leöntött egy 65 éves nőt, majd a nő segítségére siető férfit a földre rántotta, a kezébe harapott, és elszaladt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.


hirdetés

Egy férfi az európai parlamenti választás előtt aláírásokat gyűjtő MSZP-aktivistákba kötött bele nemrég, bántalmazott két embert, majd elszaladt.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2019. április 18-án 15 óra 30 perckor egy férfi a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren odament az egyik politikai pártnak aláírást gyűjtő aktivistákhoz, és szidalmazni kezdte őket.

Az egyik önkéntest – egy 65 éves nőt – leöntötte vízzel.

"Egy 30-40 éves férfi közeledett az MSZP-Párbeszéd sátrához a kezében egy másfél literes üdítős palackkal. A férfi az egyik szocialista "kolléganőt elkezdte lelocsolni a palackban lévő piros löttyel", majd hozzávágta a palackot. A férfi közben hangosan szidta az MSZP-t" - mondta az esetről az Indexnek Torzsa Sándor, a Societas elnöke, az MSZP aktivistája.

A nő segítségére siető Torzsa Sándort a támadó lerántotta a földre: "Nekem esett, levitt a földre, a kezembe harapott, még most látszik a nyoma. Ezután eldurvult a dolog: a kabátomat a fejemre tekerte, azzal fojtogatott". A támadó a dulakodás után elszaladt.

A rendőrség április 26-án, pénteken reggel azt közölte, hogy a 36 éves tettest a VIII. kerületi lakásán elfogták és előállították.

A rendőrség a férfi garázdasággal gyanúsítja.

Őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Megrohamozták az autókereskedéseket a kormány ígérete miatt
Vannak akik már előszerződést is kötöttek, pedig a részleteket még nem tudni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Bár még a részleteket nem tudni, de máris nagy az érdeklődés a kormány által bejelentett családvédelmi akcióterv részeként megígért hétszemélyes autókra. A nagycsaládok akár 2,5 millió forintos, vissza nem térítendő állami támogatást is kaphatnak a járművek vásárlására.

Az autókereskedőknél sokan érdeklődnek máris a hét vagy több üléses családi autókról.

Vannak olyan kereskedők és családok, akik már előszerződést is kötnek, pedig még nem létezik a valóságban a támogatás - írta meg a Napi.hu.

A kedvezmény ebben a kategóriában több mint 25 márka, több mint 60 modelljére lesz majd érvényesíthető. A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke korábban azt mondta, hogy ha megvalósul a támogatás, akkor a családi autókból akár tízezerrel több autót is vásárolhatnak majd a nagycsaládosok.

Elsősorban a 6-8 millió forintos árkategóriájú járművek száma nőhet, a 10 milliós ár alatt is több mint 40 féle autó kapható.

A részletek még nem világosak, így azt sem tudni, hogy a támogatási összeg önerőként használható lesz-e.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
40 szurkolót vittek be a Fradi-Újpest focimeccs előtt
Verekedtek, a rendőrök pedig elfogták és előállították őket.
Police.hu, fotó: MTI - szmo.hu
2019. május 04.Az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés biztosításában részt vevő rendőri egységek szombat este 17 óra 10 perckor azt látták, hogy a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében a meccsre tartó szurkolók közül többen összeverekedtek. A Készenléti Rendőrség egységei a kerületi járőrök segítségével 40 szurkolót fogtak el, és előállították őket.

Az ügyben csoportos garázdaság miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága indított eljárást.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x