hirdetés
Elkapták a rendőrök a férfit, aki megharapta a szocialisták egyik politikusát
Először vízzel leöntött egy 65 éves nőt, majd a nő segítségére siető férfit a földre rántotta, a kezébe harapott, és elszaladt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 26.


hirdetés

Egy férfi az európai parlamenti választás előtt aláírásokat gyűjtő MSZP-aktivistákba kötött bele nemrég, bántalmazott két embert, majd elszaladt.

Mint arról korábban beszámoltunk, 2019. április 18-án 15 óra 30 perckor egy férfi a XI. kerületi Móricz Zsigmond körtéren odament az egyik politikai pártnak aláírást gyűjtő aktivistákhoz, és szidalmazni kezdte őket.

Az egyik önkéntest – egy 65 éves nőt – leöntötte vízzel.

"Egy 30-40 éves férfi közeledett az MSZP-Párbeszéd sátrához a kezében egy másfél literes üdítős palackkal. A férfi az egyik szocialista "kolléganőt elkezdte lelocsolni a palackban lévő piros löttyel", majd hozzávágta a palackot. A férfi közben hangosan szidta az MSZP-t" - mondta az esetről az Indexnek Torzsa Sándor, a Societas elnöke, az MSZP aktivistája.

A nő segítségére siető Torzsa Sándort a támadó lerántotta a földre: "Nekem esett, levitt a földre, a kezembe harapott, még most látszik a nyoma. Ezután eldurvult a dolog: a kabátomat a fejemre tekerte, azzal fojtogatott". A támadó a dulakodás után elszaladt.

A rendőrség április 26-án, pénteken reggel azt közölte, hogy a 36 éves tettest a VIII. kerületi lakásán elfogták és előállították.

A rendőrség a férfi garázdasággal gyanúsítja.

Őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Családi dráma Káldon: egy kiskutya miatt ölhette meg anyját és késelte meg testvérét a 20 éves fiú
A félárván maradt gyerekekkel az édesapa elköltözik, és bármilyen segítséget szívesen fogad.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Vérfürdőt rendezett káldi otthonában a 20 éves Krisztián: anyját megölte, 15 éves öccsét pedig súlyosan megsebesítette. A tragédia a péntekre virradó éjszaka történt a Vas megyei Káldon.

Krisztián egy késsel szúrta meg anyját. A nyolc tagú család többi tagja aludt, csak Renátó tudott a védelmére kelni. A bátyja őt is megsebesítette, olyan súlyosan, hogy intenzív osztályra került. A támadó ezt követően elmenekült otthonról, és a rendőrök fogták el.

A nő Rolanddal, élettársával élt együtt, két közös gyermekük három és egyéves. Velük élt Zsanett korábbi házasságából született négy gyerek is, a legnagyobb már elköltözött.

"Vettem a páromnak egy kiskutyát születésnapjára, amit Krisztián magának akart. Úgy tudom, ebből az apróságból pattant ki a vita. Én már aludtam, mire kiértem a konyhába, Zsanettből már ömlött a vér. Csak annyit tudott mondani, hogy megszúrták, aztán elájult. Esélye sem volt, a szúrás a tüdejét is elérte. Életem szerelmét veszítettem el"

– mondta el a Borsnak Roland.

Krisztiánról elmondta, hogy beteg, többször kezelték pszichiátrián. A fiúval aznap délután is gondok voltak, mert a családtagok mobilját elszedte és nem akarta visszaadni, ezért rendőrt hívtak ki.

Már korábban is voltak problémák vele, volt, hogy a ház ablakát kővel dobta ki. Az egyik utcában lakó lányával akart összejön, de nem bírta elviselni a visszautasítást, ezért is rendőrségi ügy folyik ellene. A helyiek szerint a fiú nem dolgozik, de drogozik. Az anyja a gondok miatt kezeltetni szerette volna.

Az édesanya halála után a gyerekek egy barátjukhoz kerültek, és a lap értesülése szerint még nem tudják, mi történt a családjukkal.

A félárván maradt kicsikkel Roland elköltözik, Tatabányán szeretné őket felnevelni. Életükhöz bármilyen támogatást szívesen elfogadnak.

A támadóval szemben halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást - írta az MTI.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megrohamozták az autókereskedéseket a kormány ígérete miatt
Vannak akik már előszerződést is kötöttek, pedig a részleteket még nem tudni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 04.Bár még a részleteket nem tudni, de máris nagy az érdeklődés a kormány által bejelentett családvédelmi akcióterv részeként megígért hétszemélyes autókra. A nagycsaládok akár 2,5 millió forintos, vissza nem térítendő állami támogatást is kaphatnak a járművek vásárlására.

Az autókereskedőknél sokan érdeklődnek máris a hét vagy több üléses családi autókról.

Vannak olyan kereskedők és családok, akik már előszerződést is kötnek, pedig még nem létezik a valóságban a támogatás - írta meg a Napi.hu.

A kedvezmény ebben a kategóriában több mint 25 márka, több mint 60 modelljére lesz majd érvényesíthető. A Gépjármű Márkakereskedők Országos Szövetségének elnöke korábban azt mondta, hogy ha megvalósul a támogatás, akkor a családi autókból akár tízezerrel több autót is vásárolhatnak majd a nagycsaládosok.

Elsősorban a 6-8 millió forintos árkategóriájú járművek száma nőhet, a 10 milliós ár alatt is több mint 40 féle autó kapható.

A részletek még nem világosak, így azt sem tudni, hogy a támogatási összeg önerőként használható lesz-e.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
40 szurkolót vittek be a Fradi-Újpest focimeccs előtt
Verekedtek, a rendőrök pedig elfogták és előállították őket.
Police.hu, fotó: MTI - szmo.hu
2019. május 04.Az FTC-Újpest labdarúgó-mérkőzés biztosításában részt vevő rendőri egységek szombat este 17 óra 10 perckor azt látták, hogy a Mester utca és a Haller utca kereszteződésében a meccsre tartó szurkolók közül többen összeverekedtek. A Készenléti Rendőrség egységei a kerületi járőrök segítségével 40 szurkolót fogtak el, és előállították őket.

Az ügyben csoportos garázdaság miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi rendőrkapitánysága indított eljárást.


KÖVESS MINKET:


hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x