hirdetés
schmuck-andor-fiatal-szerleme-1000x614.jpg

Eljegyezte 27 évvel fiatalabb barátnőjét Schmuck Andor

Csak két hónapja vannak együtt, de már gyűrű került a 22 éves lány ujjára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 12.


hirdetés

Március végén számoltunk be arról, Schmuck Andor egy 22 éves lánnyal jött össze. A kapcsolat rendkívül gyorsan halad, hiszen már az első randi után összeköltöztek, alig két hónappal a románc kezdete után pedig már az eljegyzés is megtörtént - számolt be a 24.hu a hírről.

A Tisztelet Társasága elnöke és Hanák Eszter a portálnak adott interjúban vállalták fel először a kapcsolatukat. Már ekkor nagy szerelemről beszéltek, ami ráadásul már első látásra kialakult közöttük.

Elmesélték, hogy

filmbe illően ismerkedtek meg egymással: a lány megbotlott a lépcsőn és pont az arra járó Schmuck Andor kapta el.

Másnap a 22 éves egyetemista írt neki egy üzenetet, amiben az állt, hogy köszönöm. A politikus először meglepődött, de aztán az első randin rögtön kiderült, hogy első látásra szerelem az övék.

Ezután rögtön összeköltöztek, bár Hanák Eszter ekkor még tartott attól, hogy bemutassa szüleinek új párját. Az interneten is sokan támadták őket a nagy korkülönbség miatt, hiszen 27 év van a joghallgató és a Tisztelet Társasága elnöke között. A pár viszont nem törődik a rosszakarókkal, a kapcsolat komolyságát pedig gyűrűvel pecsételték meg.

Az örömhírt Hanák Eszter osztotta meg Facebook-oldalán egy romantikus fotóval együtt.

Ha kíváncsi vagy a képre, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
shane-tusup-ilaria-olaszorszag-edzo.jpg

Vigyorogva szelfizett Shane Tusup a repülőjeggyel - Hosszú Katinka riválisához utazik

Olaszországban készíti fel Ilaria Cusinatót. Pedig néhány napja azt nyilatkozta, hogy az úszással már nem foglalkozik, a golfra koncentrál.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 18.Shane Tusup visszatért, és Bujdosó Zsobor mellett Hosszú Katinka egyik ellenfelét fogja tréningezni, külföldön.

A hír azét lepett meg sokakat, mert Shane Tusup a napokban arról nyilatkozott, hogy a válással mindent elvesztett és elsősorban golf-, és motivációs tréner karrierjére fókuszál.

Azt állította, hogy úszással már nincs kapcsolata, azt leszámítva, hogy a barátoktól és ismerősöktől kap néha üzeneteket, és hogy a dél-koreai vizes vébét nem is követte, mert éppen egy golfversenyen volt.

A legfrissebb információk szerint Shane Tusup a 2018-as Európa-bajnokság vegyesúszó döntőinek kétszeres ezüstérmesével, Ilaria Cusinato foglalkozik majd Bujdosó Zsombor mellett.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x