hirdetés
halott-kisbaba-csalo-szulok.png

„Eljátszotta” a terhességet és a babájuk halálát egy pár, hogy pénzt csaljanak ki az együttérző emberekből

A gyűjtést a neten indították, ahová halott kisfiuk képét is kiposztolták. Kiderült, hogy egy műanyag baba volt.
The Sun - szmo.hu
2019. augusztus 17.


hirdetés

Az internetes - és a valódi - csalás megdöbbentő mélységeit adta elő egy fiatal amerikai pár. A Pennsylvania államban élő Geoffrey és Kaycee Lang teljes családjukat és baráti körüket, valamint egy csomó hiszékeny internetezőt vágott át egy elejétől végéig megjátszott "tragédiával" kisbabájuk haláláról.

A dolog azzal kezdődött, hogy Kaycee elkezdett babapocakos fotókat feltölteni a Facebook oldalára, és párjával mindketten örömmel adták elő barátaiknak, hogy kisfiuk lesz.

A rokonság és az ismerősök persze nem sejtettek semmit, velük örültek a hírnek, sőt, a lány barátnői még babaváró bulit is rendeztek Kaycee-nek, amin a "várandós" kismama meg is jelent.

A pár azután azt mondta mindenkinek, hogy Kaycee-nek a terhessége utolsó két hónapjában orvosi okokból ágyban kell maradnia, majd eltűntek.

A következő hír róluk egy szintén a Facebookra kiposztolt fotó volt a babáról, Easton Langról, aki a szülők leírása szerint mindössze öt órával ajándékozta meg őket, mielőtt "örökre visszatért mennyei otthonába."

A döbbenetes hazugságot a legapróbb részletekig kidolgozták: a fotón szereplő babának még a súlyát és a hosszát is odaírták, valamint azt, hogy víz volt a tüdejében, ezért nem maradt életben. A babáról később kiderült, hogy műanyag, a rendőrség meg is találta az otthonukban.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy a csalók hogy buktak le, kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
9-terhes-nover.jpg

Egyszerre várt gyereket egy kórház 9 nővére, most közös fotón mutatták meg a babáikat

Olyan kép is készült, amelyen a kolléganők a kezükben tartják a kicsiket, akik többek szerint gyanúsan hasonlítanak egymásra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 17.Márciusban számoltunk be arról a nem mindennapi sztoriról, hogy az Egyesült Államokban található Maine-i kórház kilenc alkalmazottja szinte egyszerre esett teherbe, ráadásul mindegyikük ugyanazon a szülészeti osztályon dolgozik.

Amikor már mindegyik nővérnek láthatóan gömbölyödött a pocakja,

készült egy közös fotó róluk a szülészet bejárata előtt, amin a munkaruhájukban, mosolyogva néznek a kamerába.

Akkor az egyikük, Erin Greiner elárulta, hogy bár nagyon meglepődtek, hogy így alakult, de nagyon örültek egymásnak.

"Miután egymás után elkezdtük a többieknek bejelenteni, hogy terhesek vagyunk, minden bejelentéssel csak egyre boldogabbak lettünk, hiszen itt vagyunk egymásnak."

A kismamák április és július közé voltak kiírva, mostanra pedig már mindegyiküknek megszületett a gyereke. Ebből az alkalomból ismét készült egy közös kép róluk, ahogy a karjukban tartják a babájukat, de a 9 kicsit külön is lefotózták.

A képekhez kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
olasz-milliomos-seggrepacsi.png

Óriási botrányt okozott egy olasz milliomos videója, amin bikinis lányok fenekét paskolja

Hát nem egy #metoo propagandafilm... De Gianluca Vacchi még ezt is tudta überelni egy, a kritikaáradat után készített felvételével.
Daily Mail - szmo.hu
2019. augusztus 16.Gianluca Vacchi, az 52 éves, olasz milliomos, playboy és Intagram-sztár - mellékállásban "hobbi-DJ" - valószínűleg maga sem gondolta, hogy több mint 13 millió követővel rendelkező Instagram-oldala legnagyobb botrányt kavaró posztja épp egy laza, nyári, bulizós videó lesz.

A fényűző életvitelét bőszen csillogtató férfi új dalát, a Mueve-t szerette volna reklámozni a kis videóklippel.

A felvételen természetesen ő látható, amint a tengeren ringatózó luxusjachtján végigriszál a zene hangjaira, majd négy sorban bepucsító, bikinis lánynak végigpaskolja a fenekét, aztán együtt táncolnak, végül a férfi beleugrik a vízbe.

A videó már öt és félmillió megtekintésnél tart, ám a popsipaskolásos rész rengeteg nőnél kiverte a biztosítékot.

Most, amikor a #metoo kampány hullámai egymás után tépázzák meg több világhírű férfi - filmsztárok, énekesek, rendezők, producerek - hírnevét, és a közfelfogást is kezdik alaposan megváltoztatni a nők tárgyiasításával kapcsolatban, a hozzászólók nagy része szerint egy ilyen videó sokkal többet árt, mint használ.

A kritikákért és a videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
orrszarvu-uldoz-1000x667.jpg

Berágott egy orrszarvú a szafarizókra: megtámadott egy dzsipet és percekig üldözte

A világ harmadik legnagyobb szárazföldi emlőséről van szó. A turisták rémülten kiabáltak, a videó tényleg a frászt hozza az emberre.
Daily Mail. Címkép: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 16.A filme illő "üldözéses jelenetet" egy Rian Boshoff nevű turista - egyébként pénzügyi tanácsadó - rögzítette. A kedélyes szafarinak majdnem rossz vége lett.

A vakációzó emberekkel tömött dzsip a Kruger Nemzeti Park határán haladt végig éppen. Ez a legnagyobb dél-afrikai természetvédelmi terület.

Majdnem 19 ezer km² területen fekszik, 350 km hosszú és átlagosan 60 km széles. Nyugaton és délen az ország két tartománya határolja, északon Zimbabwe, keleten Mozambik.

A sétálgató állatok általában nem szokták zavartatni magukat a turisták miatt, ám most egy szélesszájú orrszarvú (sokan fehér orrszarvúként ismerik) valamiért alaposan bepöccent rájuk. Egyértelműen rátámadt az autóra, és legalább két percen át, körülbelül fél kilométeres távon, kitartóan üldözte a rémülten menekülő szafarizókat.

A kocsi sofőrje szerencsére tapasztalt, helybéli túravezető volt. Tudta, hogy az orrszarvú akár 40 kilométer/órás sebességre is képes, viszont viszonylag rosszul lát.

Ezért beletaposott a gázba, és teljes sebességgel, ide-oda csalinkázva egy bokros területre vezette a dzsipet, ahová az állat már nehezen tudta követni őket.

A videóért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
kiskacsa-mentes-seriff-1000x642.jpg

Rajong a net a rendőrért, aki négy kiskacsát mentett ki a csatornából - videóra is vették

A Reuters hírügynökség oldalán megosztott videó valóban szívmelengető. Eddig csaknem 175 ezren látták.
Reuters/Twitter. A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2019. augusztus 17.Az eset Amerikában, Kalifornia államban történt, ahol a heves esőzések miatt hömpölygő víz öntötte el az utakat. Az egyik lakó arra lett figyelmes, hogy a víz elsodort négy kis vadkacsát az anyjuk mellől. A kis állatok belezuhantak egy csatornába. A lakó azonnal hívta a helyi seriff hivatalát, ahonnan egy rendőrtisztet küldtek ki a kacsák megmentésére.

A rendőr nem tudta máshogy megoldani a helyzetet, csak úgy, hogy bemászott a csatornába - szerencsére nem volt elárasztva vízzel - és egyesével kiemelte a négy, rémült kiskacsát. A videón látszik, ahogy az anyjuk ijedten szaladgál az úton, aztán megkönnyebbülve veszi tudomásul, hogy mind a négy csemete előkerült, és együtt eltotyognak.

Hasonló kacsacsalád-mentési akció egyébként nálunk is előfordult. Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy egy tojó és 8 kiskacsája a Feneketlen tóból tévedt a XI. kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság udvarára. Videóra is vették, ahogy a tűzoltók visszaterelik őket a vízbe.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x