hirdetés
bortonben-hazasodott-par-northfoto-cimkep.jpg

Elítélt gyilkoshoz ment hozzá egy amerikai anya, gyerekeik voltak a tanúk a börtönesküvőn

A férj azért került börtönbe, mert agyonlőtt egy férfit, és még csak 10 évet ült le a minimum 60 éves büntetéséből. A boldog feleség szerint azonban ma már a légynek sem tudja ártani.
Fotó: Northfoto - Monique Stallworth/SWNS - szmo.hu
2020. július 20.


hirdetés

Börtönben házasodott meg egy nő Amerikában, ugyanis egy elítélt gyilkoshoz ment hozzá - írja a Daily Star.

Monique Stallworth tavaly ismerkedett meg Arthur Alexander Mccallal, aki akkor már 10 éve börtönben ült. A 34 éves férfit azért ítélték el, mert 2008-ban két lövéssel agyonlőtt egy férfit Kalifornia fővárosában, Sacramentóban. McCall az Oak Blood Parks nevű banda tagja volt, az áldozat pedig a rivális Nogales Gangster Crips bandához tartozott. A férfi ügyében 2011-ben született ítélet, akkor minimum 60 év börtönbüntetést kapott.

Monique a férfi féltestvérén keresztül ismerte meg jövendőbelijét. Egyszer éppen a nőnél volt, amikor az a bátyjával beszélt telefonon, McCall pedig megkérte a húgát, hogy adja át az akkor még ismeretlen nőnek a telefont, miután meghallotta a hangját a háttérben. Ekkor kezdődött köztük a hónapokig tartó telefonbeszélgetés, amely során jobban megismerték egymást. Először a családjukról és a gyerekkorukról beszéltek, Monique pedig egyre többet akart megtudni a férfiról. Alig három hónap alatt már úgy érezte, hogy lelkitársakká váltak, McCall lett neki az az ember, akinek minden problémáját elmondhatta. Tudta, hogy ebből több is lehet.

Négy hónap telefonálás után találkozhattak először személyesen, amikor a nő elment meglátogatni a férfit a börtönbe.

hirdetés

Ezután a kapcsolatuk egyre jobban elmélyült és egy pár lettek. Monique saját bevallása szerint nem gondolta volna, hogy bele fog szeretni McCallba, aki viszont levette őt a lábáról a sármjával és azzal, hogy meg akar változni. A nő szerint a férfi már nem ugyanaz az ember, akit 10 éve börtönbe zártak.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
oregpar-kez.jpg

„53 éves vagyok, a párom 83, a szex pedig csodás”

A brit nő mindig vonzódott az idősebb férfiakhoz. Szerinte itt az idő, hogy ne kezeljük többé tabuként ezt a kérdést.
Illusztráció: Unsplash - szmo.hu
2020. október 14.


hirdetés

Az aktív szexuális élet egy bizonyos kor után még mindig sokakban kelt visszatetszést. Egy brit asszony a Huffington Postban osztotta meg intim életének boldogságát, nem törődve az előítéletekkel.

A most 53 éves Jennifer és a 83 esztendős Patrick látásból régóta ismerték egymást, mióta a férfi feleségével a nő falujában telepedett le. Nem kerültek közelebbi ismeretségbe, csak néha-néha váltottak néhány szót. Aztán Patrick felesége váratlanul meghalt, a férfi elköltözött és Jennifer három évig nem is hallott róla. Aztán egyszer csak újra megpillantották egymást.

„Szép, jó kiállású férfinak láttam és ezt meg is mondtam neki. Mivel éppen karácsonyi bevásárlásból jöttem, meglengettem feléje fagyöngy-ágamat, és követeltem, hogy csókoljon meg. Beindult köztünk a kémia. Megcsókoltuk egymást minden szemérmesség nélkül. Egy héttel később szenvedélyesen szeretkeztünk nála, a kandalló előtt” – írja Jennifer, aki akkor 49 éves volt.

Tudta, hogy Patrick jóval idősebb nála, de aligha hitte volna, hogy nyolcvanadik életévét tapossa. Legalább egy tízessel fiatalabbnak gondolta. „Megértem, ha ez elriaszt” – mondta a férfi, erről azonban szó sem volt.

Jennifer bevallja, hogy mindig vonzódott az idősebb férfiakhoz, szüzességét 17 évesen egy 37 évessel vesztette el. „Együttlétünk Patrickkal forró és intenzív volt. (Később elárulta, hogy erre az estére Viagrát iratott fel magának.) Nagyon tetszett nekem. Akkor miért lenne probléma az életkor?”

hirdetés

Jennifer jól tudta, hogy az idős emberek szexualitása sokszor válik ízetlen tréfák tárgyává, a testi hanyatlás, az emlékezetkiesés, a vágy hiánya egyaránt gúnyolódásra ad okot. Még rosszabb esetben undort és megvetést vált ki, és ez alól nem volt kivétel Jennifer környezete sem.

Volt olyan barátnője, aki hallani sem akart róla, mások viszont kíváncsiak voltak minden részletre, például arra, hogy „nem fagyott-e meg a jeges testétől.” És természetesen jött a legocsmányabb kérdés is. „Nem félsz, hogy meghal aktus közben?”.

„Amikor az embernek idős szerelme van, az emberek szeretnek viccelődni a hirtelen halállal, ami teljesen elfogadhatatlan lenne, ha 30 évvel fiatalabb lenne. De közlöm, hogy Patrick szíve nem mutatott semmi gyengeséget sem előtte, sem közben, sem utána. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy nincs sok ideje hátra, de az élet kiszámíthatatlan. Lehet, hogy én leszek az, aki szex közben fog meghalni”.

Jennifer elismeri persze, hogy azért akadnak problémák, nemigen lehet részük például a spontán szexben, és bár tudja, hogy ebben a korban a magömlés már ritka, mégis ő érez bűntudatot, ha szerelme nem jut el odáig. Nem is olyan ruganyos a teste, mint egy fiatalabb férfié, de hát már Jennifer sem tinilány.

Ugyanakkor előjátékaikban és magukban az aktusokban is olyan gyengédséget érez, amilyent korábban szinte egyetlen férfival sem. Tisztában vannak azzal, hogy eljön a nap, amikor már nem engedhetik meg maguknak ezeket a gyönyöröket, de amíg lehet, kiélvezik szerelmüket.

„Itt az idő, hogy elfogadjuk az időskorúak szexualitását. Egyre öregedő népességünknek meg kell barátkoznia azzal a gondolattal, hogy az emberek szexuálisan aktivak lesznek 70, 80 év felett is, mert eltökélt szándékunk egészségesen megöregedni” – hangsúlyozza Jennifer, aki szerint erre a mostani 40 körülieknek sem árt felkészülniük.

„Ebben a korban férfiak, nők szerte a világon dolgoznak még, maratont futnak. Miért kellene őket vén perverzeknek nevezni azért, mert nemi életük is van? A nemiségnek nincsen kora.”

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
eljegyzes-pixabay.jpg

Barátjuk esküvőjén jegyezte el egymást egy pár, a kommentelők kiakadtak: „undorító dolog ilyet csinálni”

Azzal vádolják őket, hogy ellopták a show-t.
Címkép: illusztráció (TerriC/Pixabay) - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Az eljegyzés mindig egy különleges pillanat az ember életében, akár ő kéri meg a párja kezét, akár az ő kezét kérik meg. Sokféleképpen lehet ezt csinálni: vannak, akik csak egyszerűen, egy nem várt pillanatban felteszik ezt a kérdést, míg mások hatalmas feneket kerítenek neki. Gyakori az is, hogy egy ünnephez kapcsolódóan történik meg az eljegyzés, például a gyűrű karácsonyi vagy születésnapi ajándék lesz, bár sokak szerint ezek nem erre valók. Ugyanez a helyzet az esküvővel is: vannak, akik a szerelem és a házasság ünnepét gondolják a legjobb alkalomnak a lánykérésre, nem törődve azzal, hogy az a nap nem róluk, hanem az ifjú párról kellene, hogy szóljon

Így került gyűrű az ujjára annak a nőnek is, aki ezt boldogan ki is posztolta a Facebookra. Mint kiderült,

egy barátjuk esküvőjére voltak hivatalosak a párjával, aki az ünnepség egy pontján (amikor a násznép csillagszórókkal ünnepelte az ifjú párt) egyszercsak letérdelt elé és feltette neki a nagy kérdést.

A nő persze igent mondott, bár azt írta, egyáltalán nem számított rá, hogy pont ott és akkor fogják megkérni a kezét.

hirdetés

"Nem tudtam, hogy mit tervez. Amikor szóba került köztünk az eljegyzés, akkor azt mondtam neki, hogy csak azt szeretném, hogy meglepődjek. Nem gondoltam, hogy képes lesz erre, mert engem nagyon nehéz meglepni. Mi az utolsó hely, ahol számítanál arra, hogy valakinek megkérik a kezét? Valaki másnak az esküvője! Ő meglépte a lehetetlent, én pedig lehidaltam"

- írta az újdonsült menyasszony.

Végül megköszönte az ifjú párnak, hogy megosztották velük a nagy napjukat, a szöveg mellé pedig több képet is posztolt az esküvőről, a gyűrűről és persze róla és a párjáról.

Kép forrása: Imgur

A bejegyzését aztán megosztották a Redditen egy olyan fórumban, ahol esküvőket kritizálnak, a kommentelők pedig finoman szólva felháborodtak, hogy a történet főszereplői egy lagzin jegyezték el egymást, ráadásul egy barátjuk nagy napján.

Lapozz a kommentekhez!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
eskuvo-pixnio.jpg

10 esküvői szokás a világból, ami már sokak szerint divatjamúlt, és simán lemondanak róla

Tényleg kezdenek feledésbe merülni ezek a régi hagyományok? Ti mit gondoltok?
Illusztráció: Marko Milivojevic/Pixnio - szmo.hu
2020. október 19.


hirdetés

Ahány ház, annyi szokás, szokták mondani, és ez arra is igaz, hogy ki milyen módon ünnepli a házasságkötést. Minden országnak megvannak a saját hagyományai, de még azon belül is vannak eltérő szokások, ráadásul a mai fiatalok már egyre egyedibbek, elhagyják a régimódi dolgokat, és helyette sajátos megoldásokat találnak ki. Ez Magyarországon és a világ más részein is jellemző.

A Bright Side most internetes fórumozók elmondása alapján összegyűjtötte, milyen esküvői szokásokról mondanak le mostanában az ifjú párok.

1. Az első csók - a násznép előtt

"A feleségem megvétózta a 'most megcsókolhatod a menyasszonyt' részt, mert ő eléggé visszafogott.

A lagzin nem volt első tánc, sőt egyáltalán nem is volt tánc, mert mindenki inkább ücsörgött és beszélgetett, ezért nem is volt értelme zenét játszani.

hirdetés

Azt a hülye 'nyomjunk tortát egymás arcába' dolgot is hanyagoltuk, mert sok pénzt költöttünk a tortára, és inkább enni akartunk belőle."

2. Az esküvői fogadalom

"Nálam csak a fogadalomban volt tiltólistás dolog az esküvőmön.

Nem akartam, hogy a "szeretni, tisztelni és engedelmeskedni" rész benne legyen. Nem éreztem szükségesnek, hogy ezt megígérjem, mert ez úgysem csak rajtam áll majd.

Már lassan 20 éve vagyunk együtt a férjemmel és még mindig azzal ugrat, ha veszekszünk, hogy 'hé, nem azt ígérted, hogy szeretni és tisztelni fogsz, és engedelmeskedsz nekem? Ja nem, mert azt mondtad, te nem fogsz engedelmeskedni'. Szerinte ez még mindig vicces."

3. A menyasszony oltárhoz kísérése

"Utálom, hogy az apa kíséri az oltárhoz a menyasszonyt, a hagyomány eredete miatt. Ez ugyanis azokból az időkből ered, amikor egy nőt gyakorlatilag 'tulajdonként kezeltek egész életében.

A szokás ennélfogva eredetileg azt jelenti, hogy az apa odaadja a lányát 'a saját tulajdonát' a férjnek. Szerintem ez borzalmas, ezért nem is kérek belőle."

4. A menyaszony harisnyakötőjének levétele

"Nem jön be az az úgynevezett 'hagyomány', hogy a vőlegény leveszi a menyasszony harisnyakötőjét, majd odadobja a haverjainak, és aki elkapja, az ráteszi annak a lánynak a lábára, aki elkapta a menyasszonyi csokrot? Miért?

A harisnyakötő egy fehérnemű, a menyasszony fehérneműjét pedig csak privát körülmények között kellene levenni, miután az esküvőnek már vége van."

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
tk3s_swns_agegap_couple_005-1000x721.jpg

29 év korkülönbség van a skót pár tagjai között, akik minél több gyereket akarnak, mielőtt „kifutnak az időből”

Egy gyermekük már van, a következő is úton, de legalább négyet szeretnének a férfi hatvanadik születésnapjáig.
Fotó: Selina Robson/SWNS.COM/Northfoto - szmo.hu
2020. október 29.


hirdetés

A 29 évnyi korkülönbség ellenére, az aggasztja csupán a skót párt, hogy minél több gyermekük legyen, mielőtt "késő" lesz - írja a Mirror.

Selina Robson még 2017-ben, 23 évesen találkozott az akkor 52 éves Stevennel. A lány pultosként dolgozott egy kocsmában a skóciai Dumfries-ben, ahová Steven rendszeresen járt.

Selinának akkoriban volt párkapcsolata egy nála fiatalabb fiúval, Steven viszont nem volt túl sikeres a nők terén - ennyi idősen még mindig az édesanyjával lakott.

Selina akkortájt még egyáltalán nem gondolt rá férfiként, csupán valakire, aki rendszeresen megnevetteti. Közben azonban rájött, hogy jóval többet akar az élettől, mint amit akkori barátjától kaphat, így szakítottak. Steven résen volt, virágokkal várta a lányt, akinek ekkor tűnt csak fel, hogy a férfi gyengéd érzelmeket táplál iránta. Igent mondott a randevúra annak ellenére, hogy 29 év volt köztük, néhány hónappal később pedig össze is költöztek.

Kapcsolatuk hamar eljutott addig, hogy Selina be akarta mutatni választottját nagyszüleinek - akik felnevelték -, csak először aggódott amiatt, hogy a nagyszülők furcsálni fogják Steven korát - az éveket számítva ugyanis közelebb állt hozzájuk, mint a lányhoz. Elmondása szerint először le voltak sokkolva, ám aztán megkedvelték a férfit, és nagyon hamar áldásukat adták a kapcsolatukra.

hirdetés

"Nem Xboxozik, nem néz focit, sokkal érettebb a korombelieknél, és pontosan tudja, mit akar az élettől."

- foglalta össze Selina, miért jobb egy majdnem kétszer olyan idős férfival összekötni az életét.

Alig egy hónappal később, hogy bemutatta nagyszüleinek, Steven ugyanis eljegyezte a lányt, aki persze igent mondott - meg sem álltak Las Vegasig, ahol augusztusban összeházasodtak. Ekkor már tudták, hogy Selina terhes. Első gyermekük, Archie 2019 februárjában született meg, a második pedig 2021 februárjában fog. A pár mielőbb minél több gyereket szeretne, Selina ugyanis aggódik amiatt, hogy Steven kora esetleg később problémás lehet a gyerekvállalás szempontjából.

"Sokszor gondolok arra, hogy vajon hogyan fogja befolyásolni a gyerekeinket az, hogy idős az édesapjuk".

- osztotta meg a lappal aggodalmait Selina.

Éppen ezért úgy tervezik, hogy Steve 60. születésnapjáig még két gyereket vállalnak.

Hiába teljes a boldogságuk, a párnak folyamatosan meg kell küzdenie a bíráló tekintetekkel és a kéretlen véleményekkel. Selinát éri a legtöbb kritika:

sokan aranyásónak tartják, vagy azt hiszik, hogy a saját apjával randevúzik, de olyan is előfordult már, hogy odamentek hozzá ismeretlenek megkérdezni, zaklatja-e őt a férfi.

Stevennek ezzel szemben veregetik a vállát, és szerencsésnek nevezik, amiért fiatalabb nőt vett feleségül, ám a férfi azt mondja, nem foglalkozik ezekkel a véleményekkel, hiszen valóban szerencsés - egy korabeli nővel ugyanis biztosan nem tudott volna családot alapítani.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!