hirdetés
vilmos-herceg-katalin-hercegne-szuletesnap.jpg

Elég furcsán köszöntötte fel Vilmost a 37. szülinapján Meghan és Harry

Sok kommentelő fanyalgott a szűkszavú üzenet miatt. Vajon ez is azt jelzi: nincsenek jóban?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 22.


hirdetés

Vilmos herceg, a néha Diana hercegné és a trónörökös, Károly herceg idősebb fia 37 éves lett.

A születésnapján nem csak az őt és a családját méltató cikkek sora jelent meg. Ezen kívül többen is felköszöntötték őt, például a nagymamája és a nagypapája, vagyis II. Erzsébet királynő és Fülöp herceg Instagramján:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés,

Ezután Vilmos és Katalin hercegné Instagramján is megjelent egy poszt,

amelyben megköszönik a Vilmosnak szóló jókívánságokat.

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
harry-meghan-kiralyi-csalad.png

Maximum három évet jósolnak Meghan és Harry házasságának a királyi családban

Meghant néhány családtag csak 'átmeneti feleségnek' nevezi, úgy tűnik, az amerikai ex-színésznő beilleszkedése nem megy túl jól.
The Sun - szmo.hu
2019. június 21.A királyi család egyik tagja - a hírek szerint nem a legközelebbi, de azért még bőven királyi vér - aggatta a legújabb, nem túl hízelgő "becenevet" Meghan Markle-ra. "Átmeneti" feleségnek hívják azóta a palotában, és állítólag a királyiak közül többen is meg vannak győződve róla, hogy a sussexi hercegi pár házassága a három évet sem éri meg.

A legújabb gúnynév akkor került nyilvánosságra, amikor kiderült: Harry herceg és Meghan hercegné kilépett a Vilmos herceggel és Katalin hercegnővel közös alapítványból, a Royal Foundation-ből, amelyet Vilmos és Harry még együtt hoztak létre, és tavaly még az volt a terv, hogy a két házaspár együtt folytatja a jótékonysági munkát az alapítványban.

A királyi ház bennfentesei szerint a korábban már Duchess Difficult (vagyis "nehéz természetű hercegné"), illetve a Me-Gain (ez egy szójáték a hercegné nevével, szabad fordításban "nyerészkedőt" jelent) neveken is emlegetett Meghan annyira rövid pórázon tartja Harry herceget, és annyira nem hajlandó elfogadni a királyi élet szabályait, hogy ennek nagyon hamar rossz vége lesz.

Nemcsak Vilmostól és Katalintól távolodtak el teljesen (el is költöztek Windsorba, a Frogmore udvarházba), de Harry két legjobb gyerekkori iskolatársa és barátja, Tom “Skippy” Inskip és Astrid Harbord se mehetnek Harry közelébe, amióta mindketten kifejezték aggodalmukat, hogy Meghan talán nem a legmegfelelőbb választás a herceg számára (a hírek szerint egyébként Vilmos is épp ezzel húzta ki a gyufát, ő sem nézi jó szemmel öccse választottját).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
matthewperry-1000x588.jpg

Irgalmatlanul lepukkant Matthew Perry - a Jóbarátok sztárjára rá se ismerni

Két éve most először tudták lefotózni nyilvánosan. Szomorú látvány.
Daily Mail - szmo.hu
2019. június 21.A tévétörténelem egyik legsikeresebb sitcomjának, a Jóbarátoknak (Friends) kilenc éven át töretlen volt a sikere. A hat főszereplőből kétségtelenül Jennifer Aniston vitte a legtöbbre. Neki állítólag már a sorozat előtt megjósolták, hogy világhírű lesz.

De viszonylag szép karriert futott be a Monicát alakító Courteney Cox is, ő később is főként sorozatszerepeket játszott. Monica párját, majd későbbi férjét Matthew Perry alakította.

Chandler Bing karaktere sokak szerint a "hatosfogat" legszeretnivalóbbja volt, és Perry is szép ívű pályát futott be, a Bérgyilkos a szomszédom filmekkel, Bruce Willis oldalán. A fénykorában Perry így nézett ki:

? #matthewperry

430 Likes, 4 Comments - Matthew Perry F.R.I.E.N.D.S (@matthew.perry.f.r.i.e.n.d.s) on Instagram: "? #matthewperry"

Perrynek már a Jóbarátok forgatása alatt problémája akadt az alkohollal, amit nem is tagadott, a nyilvánosság előtt is felvállalta, hogy elvonóra volt szüksége. 2017 augusztusában aztán a sztár egyszerűen eltűnt a nyilvánosság elől, sehol nem szerepelt, nem kapták lencsevégre.

A mostani fotóért kattints.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
csuroskarola.jpg

Tüdőrák vitte el a Szomszédok rendezőjét – felesége először szólalt meg a halálos betegségről

Csűrös Karola, aki a sorozat egyik főszereplője volt, 53 évig élt házasságban Horváth Ádámmal. Elcsukló hangon idézte fel az utolsó időszakot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 21.Mint azt megírtuk, hosszan tartó betegség után szerdán meghalt Horváth Ádám rendező, a Magyar Televízió volt elnöke, akit a legtöbben a Szomszédok című legendás sorozat atyjaként ismernek.

Az utóbbi pár évben Horváth szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől, alig vállalt szereplést, de csak annyit lehetett tudni róla, hogy nincs jól. Most azonban felesége, Csűrös Karola, aki Etust alakította a szomszédokban, részletesen vallott a Blikknek arról, min mentek keresztül.

"Ádám a Kék Golyó utcai Országos Onkológiai Intézetben hunyt el. Tüdőrákja volt, agyi áttéttel, amely miatt már hallucinált is. Az utóbbi időben már sokszor nem tudta, mi a valóság és mi a képzelet. Fájdalmas és megterhelő volt ez neki is, aki átélte, és nekem is, hogy tétlenül kellett néznem, ami vele történik. Csak nézni is rémes volt..."

– mondta a színésznő, hozzátéve: nagyon nehéz most neki, de a menye és a két unokája mellette van, mindenben támogatják.

Elmesélte azt is, hogy férjét az elmúlt években öt kórházban műtötték és kezelték, csak rövid időkre engedték haza. A legvégén már altatták őt, így az utolsó napokban nem is tudtak egymástól elbúcsúzni, de megtették ezt korábban: amikor már tudták, mekkora a baj, tudatosan készültek a halálra, sokat beszélgettek róla egymással.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
vasvari-vivien-szovaltas-verekedes-botrany.png

„Üvöltöttem neki, hogy szétverem a fejét” – Vasvári Vivien összeverekedett egy idegen férfival

Ugyanazon a szórakozóhelyen voltak, a férfi állítólag folyamatosan fogdosta és zaklatta őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 22.Szóváltásba keveredett egy szórakozóhelyen Vasvári Vivien.

A Feleségek luxuskivitelben című sorozat egyik sztárja a Blikknek mondta el, hogy

egy idegen férfi zaklatta,

neki pedig elege lett ebből és a tettek mezejére lépett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,

A folytatáshoz kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x