hirdetés
snapshot-11.jpg

Elátkozták Kim Kardashiant születésnapi luxuspartija után

Fordítva sült el szerénynek álcázott dicsekvése.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 28.


hirdetés

Kőkemény kritikák özönét kapta Kim Kardashian, miután fotókat osztott meg a Twitteren a 40. születésnapja alkalmából egy magánszigeten tartott partiról.

Az amerikai valóságshow-sztár arra kérte „legbelsőbb köreit”, vonuljanak karanténba, és ellenőrizzék egészségi állapotukat, mielőtt elrepteti őket a buli helyszínre, és így „legalább egy kis időre úgy érezhetik, hogy normálisan mennek a dolgok.”

A fotókon Kardashian családtagjai és közeli barátai szerepelnek egy meg nem nevezett helyszínen, amelyet látszólag nem érintett a koronavírus és úgy tűnik, mindig teljesen bizonyos abban, hogy nem hordozza a betegséget – írja az Indy100

Kim a bulifotók posztjaihoz fűzött kommentjeiben „áldottnak” nevezte magát, „alázattal” emlékeztette magát kiváltságos helyzetére, és arról beszélt, hogy a covid előtt senki sem gondolta volna, hogy egy baráti összejövetel egy biztonságos helyen luxusnak számít.

A celeb tweetjei azonban ezúttal visszájukra sültek el. Sokan támadtak neki, hogy olyankor dicsekszik gazdagságával és kiváltságával, amikor a világ nagy része a világjárvány második hullámával küzd, amikor szinte mindenki kénytelen életmódján változtatni, vagy pedig képtelen találkozni szeretteivel.

hirdetés

„Nagyszerű ötlet. Vajon miért nem csinálják ezt többen?” – tette fel a szarkasztikus kérdést egy Jack Warner néven kommentelő férfi. „Kim, emberek halnak meg” – zárta rövidre a sztár dicsekvését „Tina”. „Tetszik, hogy Kim legközelebbi barátai két hétig karanténban voltak, aztán meglepődtek” – gúnyolódott „TikTok Guy”.

Nekiment Kardashiannak a világhírű rock-gitáros, Peter Frampton is. „Annyira érzéketlen vagy, hogy nem veszed észre, ha az emberek többsége a járvány kellős közepén nem ilyesmit akar hallani? Az emberek élelemért mennek, nem pedig magánszigetekre” – írta a Humble Pie együttes alapítója.

Piers Morgan, a neves brit tv-riporter nem kertelt: „Ez a gondolatmenet annyira undorító, hogy hánynom kell. Nem mintha megerősítésre szorult volna, de micsoda elfuserált, botfülű idióta”.

Jeana azon háborodott fel, hogy Kardashian alázatosnak és földön járónak tartja magát, és luxusútjáról posztol, miközben emberek telefonon búcsúznak el egymástól, majd egyedül halnak meg a kórházban. Az ápolónő Kelly elmesélte, hogy ő is most ünnepelte 40. születésnapját – egy intenzív osztályon koronavírusos betegek között, és azért küzdött, hogy biztonságos helyet találjon nekik.

Hamarosan megszülettek a mémek is, amelyekben saját szavait fordították Kardashian ellen, felhasználva hozzájuk a Trónok harca, a Legyek ura, a Maffiózók egyes képeit, de még Hieronymus Bosch Gyönyörök kertjének című festménye is megjelent közöttük - ez utóbbit Ronan Farrow, Woody Allen és Mia Farrow újságíró fia posztolta.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
ambrus-attila2.jpg

Nem várt elismerés Szájernek: a Viszkis csodálja az ereszen át szökést

A volt bankrabló maga is használta ezt a módszert, mikor megszökött a Gyorskocsi utcából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

Alig van ma már az országban olyan ember, aki ne tudna arról, hogy Szájer József volt fideszes európai parlamenti képviselő szexbulin vett részt, és a politikus az ereszcsatornán át próbált meg megszökni onnan.

Most a Blikk az ereszes szökés egyik hazai szakértőjét, a Viszkis Rablóként elhíresült Ambrus Attilát kérdezte a menekülés ezen formájáról.

„Szerintem csőlátás lépett fel a képviselő úrnál, ezzel magyarázható ez a bravúros menekülési kísérlet, amiért egyébként minden tiszteletem az övé. Főként ebben a korban, ilyen kondival!”

- dicsérte a 90-es évek legismertebb rablója Szájert, miután elmondta, az ilyen helyzetekben ez a fajta csőlátás lép fel a menekülő embereknél. Bár azt is hozzátette, ha igazán jó kondiban lett volna, valószínűleg nem okozott volna gondot neki elfutni a rendőrök elől sem.

hirdetés

„Nem tudni, hogy a képviselő milyen edzettségi és fizikai állapotban volt, ám egy ilyen sokkos helyzet és a nyomában felszabaduló adrenalin teljesen átrendezi az ember pszichéjét, megsokszorozza teljesítőképességét”

- tette hozzá a Viszkis.

Ambrus Attila 1999-ben lepedőből és telefonzsinórból összekötött hágcsón menekült el a Gyorskocsi utcai fogdából, de még így is öt métert zuhant a járdára. Neki akkor sikerült megszöknie a rendőrök elől.

hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
benko-laci_temetes1.jpg

Képeken Benkő László búcsúztatása

Az Omega billentyűsét szűk körben kísérték utolsó újtára szerda délután.
Fotók: MTI / Kovács Attila - szmo.hu
2020. december 02.


hirdetés

A koronavírus miatt csak családja, munkatársai és barátai körében kísérték utolsó útjára Benkő Lászlót, az Omega együttes Kossuth-díjas billentyűsét, aki hosszú betegség után november 18-án halt meg.

A szertartáson a családon kívül ott volt Kóbor János, Molnár György 'Elefánt' és Debreczeni Ferenc, az Omega jelenlegi, és Presser Gábor a zenekar korábbi tagja. Rajuk kívül részt vett a búcsúztatáson Nagy Feró, Lukács Sándor, Frenreisz Károly és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is.

A szertartásra szerdán koradélután a Farkasréti Temetőben került sor, a gyászmisét Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspök celebrálta.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
ellen-page.jpg

Az Oscar-jelölt Ellen Page bejelentette, hogy transznemű, és már Elliot a neve

Az Eredet és az X-Men-filmek színésze megkönnyebbült, hogy ezt végre kiadhatta magából.
MTI - szmo.hu
2020. december 02.


hirdetés

Ellen Page Oscar-jelölt kanadai színész, az Eredet, az X-Men-filmek és a Juno sztárja bejelentette, hogy transznemű.

A közösségi médiában már Elliot Page néven osztotta meg a hírt kedden, melyet többek között a The Hollywood Reporter is idézett.

"Sziasztok, barátaim, meg szeretném veletek osztani, hogy transz vagyok, a nevem Elliot. Boldog vagyok, hogy most leírom. Hogy itt vagyok. Hogy megérkeztem az életemnek erre a helyére. Túláradó hálát érzek mindazon hihetetlen emberek iránt, akik ezen a hosszú úton támogattak"

- írta a színész.

A 33 éves művész - aki 2014-ben egy konferencián elmondott beszédében jelentette be, hogy leszbikus, és már két éve él házasságban feleségével, Emma Portnerrel - transzneműnek írja le magát, aki nem bináris, vagyis nemi identitása se női, se férfi.

hirdetés

A teljes bejegyzését itt lehet elolvasni:

A kanadai tévészereplések után a Cukorfalat című thriller volt az első jelentős filmszerepe 2005-ben, a következő évben játszott az X-Men - Az ellenállás végében. Jason Reitman filmje, a Juno hozta el neki az Oscar-jelölést 2006-ban, később fontos szerepet kapott Christopher Nolan Eredetében. Rendezőként tavaly debütált.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
baratok-kozt-epulet-matyas-kiraly-ter.jpg

Így reagáltak a Barátok közt színészei a sorozat megszűnésének hírére

„Mivel a lányaink szépek, a fiúk jóképűek, lesznek lehetőségeik” - mondta a Vili bácsit alakító Várkonyi András.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2020. december 01.


hirdetés

A Blikk megszólaltatta a sorozat több ismert színészét és alkotóját, hogyan élik meg az 1998 óta futó sorozat megszűnésének hírét és milyen terveik vannak a jövőre nézve.

A dr. Balogh Nórát alakító Varga Izabella szomorúan nyilatkozott: "Meg vagyunk illetődve, nem is volt még időnk igazán tudatosítani magunkban a hírt" - mondta. Ő a sorozat mellett trénerként és egy világmárka hazai reklámarcaként is dolgozik.

A Novák Lászlót alakító Tihanyi-Tóth Csaba a Barátok közt mellett operett- és táncdalokkal járja feleségével az országot, tehát lesz mit csinálnia a sorozat megszűnése után is, de azért nehéz szívvel búcsúzik a Barátok közttől:

"Én szerepeltem a legtöbbet megszakítás nélkül, Novák Laci mindig jelen volt. Soha nem voltam szabadságon, még szülésin sem, és a történet szerint sem utaztam el soha" - mondta.

hirdetés

Várkonyi András, a Vili bácsit alakító színész úgy nyilatkozott:

„A feszültségből, a március óta megélt helyzetből érezni lehetett, hogy efelé haladunk... Mégis azt gondolom, sok új produkció készül, és mivel a lányaink szépek, a fiúk jóképűek, lesznek lehetőségeik". Ő elmondása szerint szinkronszínészettel és tanítással szeretne foglalkozni később.

A lap megszólaltatta Kalamár Tamást, a sorozatot megálmodó producert is, aki az utóbbi időben tanácsadóként segítette a stábot:

„A Barátok közt történelmet ír azzal, hogy közel 23 évig képernyőn lesz, nem is beszélve a rekordjairól. Bebizonyította, hogy Magyarországon is lehet sikeres sorozatokat gyártani. Az azonban tény, hogy a távozásom óta számos olyan tartalmi, stratégiai és személyi döntés született a sorozatban, amelyek elindították azon az úton, aminek ez lett a vége és amiért fáj a szívem"

- mondta.

hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!