hirdetés
vasvari-vivi.png

Elárulta Vasvári Vivi, hogy milyen feltételekkel kezdene új kapcsolatba

Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 01.


hirdetés

Néhány hete még Vasvári Vivien válásától volt hangos a sajtó, de ma már úgy tűnik, hogy Vivi feldolgozta a történteket, és újra a régi. Azt mondja, most számára legfontosabbak a gyermekei, egy új kapcsolatba is csak kompromisszumokkal kezdene bele hangzott el a Fókusz adásában.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
aleska.png

Nyerő Páros: sírva hagyták el a villát a kiesők, egy lány sem bírta könnyek nélkül

Sáfrány Emese 'Aleska' nagyon rosszul viselte, hogy nekik kellett távozni a villából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.A negyedik páros búcsúzott szerdán a Nyerő Párostól:

ezúttal Aleska és párja, Hornyák Ádám távozott. Fluor Tomiékkal együtt kerültek a veszélyzónába, de 2-1 arányban ők húzták a rövidebbet.

Bár az elmúlt napok nagy feszültségben teltek, amit Vajtó Lajos hisztije sem tett könnyebbé, Aleskát mégis megviselte, hogy el kell hagynia a villát.

A búcsúzás azonban nem csak számára volt nehéz és fájdalmas.

Párja, Ádám is elsírta magát, és az összes lány is zokogott.

A mezőny így már a felére csökkent, mivel nyolc páros indult neki a versenynek, most azonban már csak négy pár maradt.

A győzelemre már csak Istenes Bencének és Csobot Adélnak, Sárközi Ákosnak és feleségének, Évinek, Fluor Tominak és barátnőjének, Mesinek, valamint Vajtó Lajosnak és Fésűs Nellynek van esélye.

Így búcsúztak a játéktól Sáfrány Emeséék:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
6929504423_0a19c46ac7_b.jpg

Halála után gyalázza George Michaelt egykori élettársa

Undort és haragot váltottak ki George Michael rajongóiból azok a kijelentések, amelyeket a három éve elhunyt popsztár volt barátja tett közzé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.Fadi Fawaz, akit a múlt hónapban tettek ki az énekes luxusotthonából, ahol szeretője halála óta élt, Twitter-bejegyzésében azt állította, hogy George halálakor HIV-pozitív volt, és erre már korábban, bécsi tartózkodásuk idején rájöttek. A 46 éves munkanélküli még azt is megkockáztatta, hogy Michael nem is maga írta a neki tulajdonított slágereket – idézte a Daily Mail

Fawaz, akinek Twitter-profilja mindössze ennyi: „örökké hiányozni fog”, még hozzátette, hogy az énekes másokat fizetett meg, hogy dalokat írjanak az ő nevében, mert közel sem volt olyan tehetséges, mint amilyennek hitték.

Hogy szavainak nagyobb nyomatékot adjon, még egy szelfit is feltett az oldalára, nehogy azt higgyék, valaki meghekkelte az oldalát, és az ő nevében posztol.

Rövid időn belül ez a második ilyen állítás George Michaellel kapcsolatban. Október elején Andrew Ridgley, akivel együtt alkották a WHAM!-et, önéletrajzában elárulta, hogy Michael azután sem volt képes a nyilvánosság előtt színt vallani, miután akkori barátja, Anselmo Feleppa 1993-ban AIDS-ben halt meg.

A korábbi sztárfodrász Fawazról olyan hírek keringenek, melyek szerint hajléktalanná vált, miután előbb Michael házából kellett kiköltöznie, amelyben dührohamában tört-zúzott, majd pedig kitették egy londoni olcsó hotelből is, és ezért az állapotáért egykori szerelmét és annak ügyvédeit tette felelőssé, akik miatt nem jutott hozzá a szerinte őt megillető örökséghez.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-31-13.27.04.png

Lebénult a háromszoros olimpiai bajnok evezős legenda

Az ötszörös világbajnok Pete Reed maga számolt be betegségéről.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31.Mellkastól lefelé lebénult Pete Reed - írja a BBC.

A brit evezős legenda sorozatban három olimpián (2008, 2012, 2016) nyert olimpiai aranyérmet, emellett ötszörös világbajnok is.

Korábban egy Instagramra feltöltött videóban kommentálta a történteket és mivel állapota az igen ritka gerinc stroke miatt alakult ki, a stroke világnapján, október 29-én is beszámolt a fejleményekről.

"Kicsi rá az esély, hogy semmit sem javul az állapotom, mint ahogyan arra is, hogy teljesen felépülök. Valahol a kettő között lesz a vége, de ez nagyban függ a sérülés komolyságától, amit viszont még nem lehet felmérni"

- írta.

Public SitRep: Today is #WorldStrokeDay so I thought I would update you on my current situation. Spinal strokes are very rare. They essentially starve the spinal cord of oxygen which can kill off the cells that transmit the signals sent between the brain and (in my case) the lower body. Doctors can't be certain what caused my stroke. It was in the middle of my spine so I'm currently paralysed beneath my chest. Prognosis: there is no crystal ball. There is a very small chance I will make no recovery and a very small chance I will make a full recovery. Much more likely it will be somewhere in between. To what extent depends on the extent of the damage (which we can't see) and how well I rehab. All the other news is great. My arms are still strong and my brain is still as average as it ever was. My personal support network continues to be bombproof (thank you so much) and I am handling myself every bit as well as you would hope. I'm keeping a diary of this whole experience - the ups, downs, challenges, triumphs. I'll keep odd posts coming. Until then, enjoy the rugby (if you're going to spend a prolonged period in hospital, it may as well be during the 2019 Rugby World Cup). Onwards. * Thank you for all the comments on my last post. Thanks also to all of you who have offered to help... right now I don't even know what to ask for. I feel like I have everything I need at this stage.

3,160 Likes, 282 Comments - Pete Reed (@petereed) on Instagram: "Public SitRep: Today is #WorldStrokeDay so I thought I would update you on my current situation...."

Az orvosok egyelőre nem tudták megmondani, hogy Reednél miért lépett fel a gerincvelő vérellátásának zavara, ami kiváltotta bénulást.

"Valahol a gerincem közepén van a probléma, úgyhogy mellkastól lefelé lebénultam. A karjaim ugyanolyan erősek, az agyam pedig pont annyira átlagos, mint eddig"

– tette hozzá a bejegyzésben.

A 38 éves sportoló tervei között szerepelt a 2020-as tokiói olimpián való részvétel, de végül tavaly visszavonult.

Korábbi bejegyzésében köszönetet mond az őt körülvevő csodálatos támogatói hálónak, akik mindenben segítenek neki ebben a nehéz helyzetben, ő pedig továbbra sem enged a pozitív hozzáállásából.

"Néha az élet citrommal kínál - mit kezdesz vele? Ez csak egy göröngy az úton és egy új fejezet. Előre!"

A short clip says it all. Thank you for your thoughts. I have a wonderful support network and everything I need at this stage. Sometimes life gives you lemons - what are you going to do about it? ?? A bump in the road and a new chapter. Onwards!

1,628 Likes, 136 Comments - Pete Reed (@petereed) on Instagram: "A short clip says it all. Thank you for your thoughts. I have a wonderful support network and..."


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
csobot.png

Nyerő Páros: Istenes Bencéék érdekes tárgyakhoz hasonlították szexuális életüket

Bence és Adél egyre gondolt, de két különböző szimbólumot választottak, amikor Sebestyén Balázs a szexről faggatta a párost.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 31."Dr." Sebestyén Balázs párterápiának vetette alá a Nyerő Páros játékosait a szerdai adásban, hogy segítsen nekik olyan témák kibeszélésében, amikre önmaguktól talán nem vállalkoznának.

"Milyen a szexuális életetek?" - tette fel a kérdést, aztán rögtön a feladatra tért.

A sztároknak tárgyakat kellett kiválasztani, amik szerintük a legjobban szimbolizálják szexuális életüket. Egymástól függetlenül.

Sportkocsi, űrhajó, oldalkocsis motorkerékpár és repülő közül válogathattak.

A versenyzőkön látszik, hogy végig zavarban voltak.

Sárközi Ákos úgy jellemezte magát szex közben, hogy ő egy "óriási utasszállító, ami órákon át tudja cipelni a terhet".

Vajtó Lajosék mindketten az oldalkocsis motort választották, mert

ilyenkor ketten vannak, és "össze vannak kapcsolva elölről, hátulról, oldalról" - ahogy párja mondta.

Csobot Adél először a rakétát választotta volna, majd mégis a repülő mellett döntött. Istenes Bence viszont megmaradt a rakéta mellett, így ezt a kihívást az eltérés miatt elbukták.

Adél megindokolta választását.

"Ez egy felemelő érzés a kapcsolatunkban, ilyenkor szállunk!"

Bence ugyanebből az indokból a rakétát választotta.

"Ne viccelj már, bébi, ha csak egy repülő vagyok, megértem"

- mondta viccesen Adélnak.

Íme a jelenet:


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!