hirdetés
Elárasztották a netet a mémek Harry és Meghan fiának nevéről
Egy népszerű tinisorozat egyik főszereplőjével és egy 70-es évekbeli szitkom karakterével hozták összefüggésbe a kis Archie Harrisont.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 09.


hirdetés

Már nem túlzás azt állítani, hogy a királyi baba érkezése felrobbantotta az internetet, minden szempontból. A kicsi hétfőn jött világra, amiről valószínűleg már majd' mindenhol tudnak a világban, szerdán pedig a büszke szülők be is mutatták a kisfiút, akinek már neve is van: Archie Harrison Mountbatten-Windsor.

A királyi hagyományok szerint hosszú és előkelő hangzású nevet kapott az ifjú trónörökös, de a két utónév nagy meglepetést okozott Angliában, mert ezek közül egyik sem szerepelt a londoni fogadóirodák által eddig favoritnak tartott lehetőségek között.

Az országos fogadóhálózatok az Alexander, a Spencer, az Arthur és a James keresztneveket kínálták fogadásra a legnagyobb valószínűséget jelző kiírásokkal, vagyis a legkisebb nyereményígérettel.

Arról, hogy mit jelentenek pontosan ezek a keresztnevek, itt írtunk részletesebben. A Twitter felhasználóinak viszont teljesen más dolgok jutottak eszükbe, amikor kiderült, hogy hívják Harry és Meghan gyermekét.

Az erről szóló posztok nagy részében egy népszerű tinisorozat egyik főszereplőjével és egy 70-es évekbeli szitkom karakterével hozták összefüggésbe a kis Archie Harrisont.

Az amerikai Riverdale című sorozat - amely egyébként nálunk is nagy sikert arat a fiatal nézők körében - szereplői a Archie Comics képregény hőseit testesítik meg, közülük pedig az egyik legfontosabb karaktert Archie Andrews-nak hívják. Ő egy 17 éves, vörös hajú középiskolás fiú, aki jószívű, szereti a szüleit és a barátait, és általában a legjobb csajokkal jár a suliban, de gyakran keveredik bajba. Ennek ellenére a sorozat rajongói körében nagy kedvencnek számít.

A fiatal twitterezők rögtön a KJ Apa által játszott sorozatszereplővel azonosították a királyi babát. Sokak viccből azt feltételezik, Meghan és Harry titokban nagy Riverdale-rajongók, a kedvenc karakterük pedig Archie, innen kapta a nevét a gyerekük is. Ezt csak megerősíti az a tény, hogy a sorozatbeli fiú is vörös hajú, és valószínűleg a kicsi is ezt a hajszínt fogja örökölni Harry hercegtől.

Mások pedig rászerkesztették a képregényfigura és a sorozatszínész fejét is a kisfiúra. Még a Riverdale hivatalos Twitter-oldala is büszkén posztolta ki KJ Apa egyik jelenetképét.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Ezt jelenti Harry herceg és Meghan Markle kisfiának neve
A kicsi két különleges keresztnevet kapott szüleitől, a második ráadásul nagyon édes is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Mint arról beszámoltunk, hétfőn megszületett a várva várt királyi baba, akit azóta már be is mutattak a szülei, sőt a nevét is elárulták.

A Buckingham-palota hétfőn délután jelentette be, hogy Meghan Markle vajúdni kezdett, de szerdán elmondták, hogy már reggel fél hatkor világra jött a kisbaba.

Születése után mindössze két nappal már be is mutatták a nagyvilágnak a babát, aki ugyan békésen aludt Harry herceg karjában, de a szülők mosolyogva fogadták a gratulációkat. Sőt,

Meghan azt is elárulta, hogy igazán boldog, mert övé a világon a két legnagyszerűbb srác. Arról is szó esett, hogy a kicsi igazán nyugodt, kiegyensúlyozott természetű.

A királyi család szerda kora este a közösségi oldalain keresztül osztotta meg a világgal a baba nevét. Kiderült, hogy a kisfiút Archie Harrison Mountbatten-Windsornak hívják.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Elárulták, milyen nevet kapott Harry herceg és Meghan hercegné gyermeke
A királyi hagyományok szerint hosszú és előkelő hangzású neve lett a kisfiúnak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Kiderült, hogyan nevezte el Harry herceg és Meghan hercegné újszülött kisfiúkat. A baba hétfőn jött világra, nem sokkal később pedig a büszke szülők már meg is mutatták a nagyvilágnak az újabb trónörököst.

A Buckingham-palota hétfőn délután adott ki arról szűkszavú közleményt, hogy Meghan Markle vajúdni kezdett.

Harry herceg felesége teljes titokban tartotta eddig a szülés körülményét, sem a gyerek neve, sem a kiírt dátum, sem pedig a kórház neve nem volt nyilvános információ.

Az újdonsült édesanya a baba bemutatásakor sem árult el túl sokat, inkább csak a gratulációkat fogadta, miközben a fia Harry herceg karjában aludt békésen.

Meghan azt mondta, igazán boldog, mert övé a világon a két legnagyszerűbb srác. Arról is szó esett, hogy a kicsi igazán nyugodt, kiegyensúlyozott természetű.

Szerdán viszont már azt is elárulták, hogyan nevezték el a királyi család legújabb tagját.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Itt az első kép Jason Momoáról, aki este már Budapesten sörözött
Az Instagramjára töltött fel egy videót az Aquamant játszó színész, aki Guinnesst ivott egy budapesti kocsmában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Jason Momoa kedd óta Budapesten van, legalábbis ez derül ki az Instastoryjából. A videói alapján a Bazilikánál és a Parlamentnél is járt a Trónok harca és az Aquaman sztárja. A legutóbbi videójában épp a haverjával koccint, mégpedig egy kocsmában (vélhetően valamilyen kocsma lehet Budapesten, esetleg a hotel bárja), ahol a háttérben a BL-meccs ment, és a korsókban láthatóan Guinness van. Szóval simán meglehet, hogy tegnap páran együtt kocsmáztak Momoával, és nem is tudtak róla.

A sörözős Momoa-képért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Harry és Meghan kisfiuk bemutatásakor is megszegte a protokollt
Nem ez volt az első szokás, amit felrúgott a hercegi pár...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 08.Mi is megírtuk, hogy szerdán Harry herceg és Meghan hercegné megmutatták a nyilvánosságnak hétfőn született kisfiukat. A nevét egyelőre még nem árulták el, de azt igen, hogy igen nyugodt baba, Meghan pedig szerencsésnek érzi magát, hogy a világ két legnagyszerűbb srácával élhet.

A protokollt azonban ezúttal sem tartották be maximálisan. Korábban az volt a szokás, hogy a gyermeket a "bemutatásakor" az édesanya tartja - így tett Vilmos és Katalin, illetve anno Károly és Diana is. Harry azonban maga fogta kézbe a babát, Meghan pedig közben időnként megsimogatta az alvó csöppséget.

Meghan egyébként nem is abban a kórházban és annál az orvosnál szült, amint a szokás diktálta volna, és elzárkózott az elől is, hogy rögtön a szülés után megjelenjen a nyilvánosság előtt. A pár szeretett volna néhány napot eltölteni kamerák nélkül, és ez így is lett.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x