hirdetés
rich-girl-1-1000x734.jpeg

„Egyszer nekem is lehet egy idősebb, kőgazdag palim” – ilyen volt luxusszeretőnek lenni

Hargitay Judit. Fotó: Pexels - szmo.hu
2020. február 05.


hirdetés

– Három ausztriai sí-víkendre mentem ki vele. Kétségtelenül beleláttam egy életformába, amelyről addig fogalmam sem volt. A luxusszeretőébe. Több órás utak a festői, osztrák hegyek között, egy olyan kocsiban, ami belülről egy űrhajóhoz hasonlított. Eldugott, romantikus luxus-szállodácskák, aranyozott kandallókkal meg vajpuha bőrkanapékkal. Medencék, jacuzzik, a nyugágyam mellé odakészített sonkás sárgadinnye-tál, meg mangós, forró limonádé.

Süppedős szőnyegű masszázs-szobák. Diszkrét személyzet, olyan svédasztal, olyan egzotikus kaják, amilyeneket itthon a legjobb helyeken se láttam. Úgy éreztem magam, mint egy James Bond filmben.

Ő egész nap síelt, de reggel, este órákig együtt voltunk, rajongott értem, a tenyerén hordott. Én napközben wellnesseztem, a városka üzleteiben vásárolgattam, mindig sok pénzt hagyott nálam. Vacsora után kézenfogva sétáltunk a mesebeli, kivilágított főutcán, a ropogó hóban, csupa jól láthatóan gazdag ember között. Magyar szót még csak véletlenül se hallottunk. 

Hallgattam. Az arca most révedező volt, de hamar visszazökkent. 

– Ám a kipárnázott luxusnak ára volt. Hiába menekültem a gondolat elől, hogy csak egy szerető vagyok, hogy soha nem leszek második feleség, a valóság hamar orrba vágott. Ott kezdődött, hogy naponta háromszor felhívta az asszonyt. Többnyire akkor, amikor zuhanyoztam, vagy épp alibiből kiszaladt a parkolóba, mert "a kocsiban hagyott valamit". Egyszer úgy elmaradt, hogy utánamentem, rányitottam a kocsiajtót, és bemosolyogtam: "Hé, hát te itt vagy?" Akkor vettem észre, hogy telefonál.

Dühösen átnyúlt, kirántotta a kezemből az ajtót, és bevágta, csak úgy nyekkent. Aztán pár perc múlva kiszállt, és rám rivallt: "Te normális vagy?"

Amikor hazaértünk, a budaörsi Tesco-parkolóban tett ki, nehogy bárki meglásson a kocsijában. Onnan taxiztam haza. De előtte még eltüntette a nyomokat. Néztem a seggét, ahogy eszeveszettül takarít utánam a kocsiban, hogy az asszony még a maradék, rózsaszín zacskós papírzsepimet se találja meg. Nem tudtam, hogy sírjak vagy röhögjek, komolyan.  

– És a feleség tényleg semmit nem tudott?

– Így visszagondolva, szerintem de. Az alatt a három hétvége alatt nyilvánvalóvá vált a számomra, hogy ez a férfi legalább húsz éve így él. Sőt, ahogy mesélte, a barátai is. "Az üzleti világ ilyen, kicsim" – mondta sajnálkozva az utolsó vacsoránkon, a varázslatos, alpesi panzióban, ahol közöltem vele, hogy nekem ennyi volt, vége. A pincér fehérbort töltött neki egy karcsú pohárba, ő belekortyolt, aztán megbocsátóan mosolygott rám, mint egy butuska, de szép cicára. Akkor már egyértelmű volt, hogy az első pillanattól hazudott.

Van neki otthon az asszony, akit már megszokott, és aki a jómódért szépen félrenéz. Ő meg sorjázza a szeretőcskéket. Miután én kidobtam, láttam, hogy pár nap múlva újra a külföldi társkeresőn portyázott. Ott ugye nem botlik kínos ismerősbe.  

– Te pedig gazdagabb lettél egy tapasztalattal – sóhajtottam.

– Meg néhány márkás parfümmel, jó ruhával és egy fehérarany karkötővel – kuncogott, de aztán megfagyott a szép porcelán arca. Most boldogtalannak tűnt.

– Nézd, nincs mentségem. Ha csak három hétvégére is, de eladtam magam. Lefeküdtem egy nős pasival azért a semmihez sem fogható érzésért, hogy talán egyszer én is luxusfeleség leszek. Fellebbent előttem a felső tízezer kulisszáinak fátyla, és ez elvette az eszem. Hiszen ki ne akarna így élni?

Azt hittem, egyszerre kapom meg a szerelmet és a jólétet, én, hülye Disney-hercegnő.

Fura és keserű volt ráébredni, hogy ez a pasas nem emberi kapcsolatokban, hanem tranzakciókban nézi a világot. A nő – a felesége is, én is, a többi szerető is – olyanok vagyunk neki, mint egy márkás karóra. Megveheti, lecserélheti, használhatja kedvére. Talán nem minden gazdag férfi ilyen, de szerintem ez egy kaszt. És az őket "kiszolgáló" luxusszeretőké is az.

– Ezek szerint te nem születtél szeretőnek – megbocsátón néztem rá, amolyan női bajtársiassággal. Rázta a göndör fürtjeit, de nem nézett a szemembe.

– Nem. Aki szeretőnek szegődik, akármennyi pénzért, luxusutakért, Gucci-napszemüvegekért, ötcsillagos wellness-hétvégékért, sőt, akár a szerelemért, a "mégiscsak engem választ" reményéért, annak egy valamit biztosan tudnia kell hosszú távon elviselni. 

Rövid szünet után, suttogva bögte ki: – A megalázottságot. hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
binoculars-2474698_1920-1000x667.jpg

„4 hónapig élt rettegésben” – hónapokon át követte vélt gimis szerelmét a brit férfi

A férfi, akit végül a rendőrök tartóztattak le, azt képzelte, hogy egy pár voltak a brit nővel gimnáziumban.
Kép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. március 25.


hirdetés

Danielle McGowan tavaly négy hónapig élt rettegésben, amikor észrevette, hogy egy férfi követi mindenhova - írja a Mirror. Daniel Owen nem volt számára ismeretlen, mivel egy iskolába jártak, azonban azt nem tudta, hogy a férfi egy vélt szakítás miatt gondolta úgy, hogy tíz évvel később megkeseríti a nő életét.

A férfi ugyanis abban a rögeszmében élt, hogy a nő a gimnáziumi szerelme, és azért követte, hogy bosszút álljon a szakításért.

McGowan és Owen öt éven keresztül jártak egy iskolába, 2012-ben végezték el a nálunk érettséginek megfeleltethető GCSE-t a Greater Manchester-beli Oldhamben. Az iskolában sosem volt köztük kapcsolat, néha beszélgettek csak 14 és 16 éves koruk között.

A férfi mindenhova követte őt, nevetett és kiabált rá, tárgyakkal dobálta.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
man-woman-male-female.jpg

Az alig egy hete együtt járók is összeköltöznek már, hogy szét ne válassza őket a karantén

Eljött világszerte a koronavírus-párok ideje.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 26.


hirdetés

Most nincs idő Rómeó és Júliát játszani – hangzik el egy, a II.világháború idején játszódó magyar filmben, az Ideiglenes paradicsomban két véletlenül egymásra talált szerelmes között. Hasonlót érezhetnek napjaink azon fiataljai, akik attól félnek, hogy a karantén közéjük áll, és ezért nem várják meg, hogy kapcsolatuk megerősödjön: inkább vállalják az összeköltözés kockázatát, mintsem hogy hetekig ne lássák egymást.

Nagy-Britanniában ez a jelenség azután ütötte fel a fejét, hogy a brit kormány bejelentette: azok a párok, akik nem élnek együtt, vagy lépjenek házasságra, vagy költözzenek össze, különben kénytelenek lesznek külön maradni. A legújabb rendeletek szerint tilos egymást otthon meglátogatni, vagy pedig nyilvános helyen találkozni – írta a Daily Mail

Emiatt aztán néhány friss szerelmes pár úgy döntött, hogy összebútoroznak, amíg nem késő. A közösségi médiában megjelent történetek arról árulkodnak, hogy az új egy fedél alatt lakók között vannak, akik csak néhány hete ismerik egymást, sőt, olyanok is, akik csak néhány randin vannak túl.

Ilyen élményben van része a magát „anarchista tehenészlánynak” nevező ifjú hölgynek, aki a Twitteren bevallotta: korábban dühös volt, ha látott túl korán összeházasodó párokat. Ehhez képest most barátjával egy hét után egy lakásba költöztek, együtt főznek, együtt mosnak. „Változnak az idők” – írta.

Egy másik lány közölte a szüleivel, hogy a karantén idejére összeköltözik a fiújával, és őket sem akarja veszélyeztetni. Az anyja ugyan hülyének nevezte, de a lány nem tágított: „Látnom kell őt”.

hirdetés

Katie és párja már egy hónappal ezelőtt beszéltek arról, hogy össze kellene költözni, így ez a helyzet megkönnyítette döntésüket. „Majd meglátjuk, hogyan tudjuk kezelni társfüggőségünket”.

Jenny Harries országos helyettes tisztifőorvos szerdai sajtósajtótájékoztatóján megerősítette: „Nem akarjuk, hogy az emberek jöjjenek-menjenek házról házra. Ez ellentétes a társadalmi interakciók csökkentésének céljával és a betegség átadását segíti elő. Tehát teszteljék óvatosan érzéseik erejét, vagy legyenek együtt, vagy maradjanak külön, de tartsanak ki döntésük mellett”.

 

 

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
nyito.jpg

Esküvő tetőtől-talpig védőruhában: „muszáj nevetnünk, kitartanunk és szeretnünk”

"Annyi mindenen vagyunk túl a sok-sok év alatt, hogy tudtuk, ha törik, ha szakad, ma összeházasodunk" - egy fiatal pár nem adta fel, és egybekelt a kitűzött napon.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. április 04.


hirdetés

Különös esküvőről számolt be egy fiatal pár a Facebookon. Pár napja volt életük nagy eseménye, amelyre nagyon készültek, és azt szerették volna, ha nagyon különleges lenne. A koronavírus-járvány miatt valóban az is lett, de szerencsére ők igyekeztek mindezt pozitívan végigcsinálni.

Így írtak a nagy napról, amely április 1-én volt:

"Ma volt az esküvőnk napja. Amúgy is szerettük volna, hogy különleges legyen, ahogy mindenki, aki a nagy napra vár. Ezért, április elseje lett a mi dátumunk. Mert annyira mi vagyunk... annyira bolondok.

Sok meglepetéssel készültem neki, amiről sorra le kellett mondanom, mondanunk - írta Noémi. - De

annyi mindenen vagyunk túl a sok sok év alatt, hogy tudtuk, ha törik ha szakad, ma összeházasodunk.

hirdetés

A lényeg, a lényeg...

Szeretteink, barátaink nem lehettek ma velünk, hogy együtt ünnepeljünk, de bízunk benne, ha túl leszünk ezen a nehéz időszakon, mindent bepótolunk.

Ezért mindenkit kérünk mi is, hogy maradjon otthon!

Nem szeretnénk nevetség tárgyává tenni sem a házasság, sem a vírus jelentőséget.

De muszáj nevetnünk, kitartanunk és szeretnünk egymást most is és mindig."

A fotókat a pár hozzájárulásával közöljük.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
adult-1866798_1920-1000x667.jpg

„Első randi videócseten” – így változtatja meg a koronavírus az ismerkedés és a szex világát

Szerelem a korona idején, avagy így fogja alapjaiban véve felforgatni az online randizás világát a koronavírus, és így jön el a szex-techforradalom hamarabb, mint hinnénk.
Kép: Illusztráció:(Pixabay) - szmo.hu
2020. március 28.


hirdetés

Nincsen olyan területe az életünknek, amelybe ne szólt volna bele elég durván a koronavírus. A járvány visszaszorításában az első számú szabályt mindenki ismeri - maradj otthon, és gyakorold a távolságtartást a többektől. Azonban társas lény lévén az emberek számára ez meglehetősen nehéz. Főleg azok számára, akik most szeretnének szerelembe esni és ismerkedni, de azok is egészen új élményekre számíthatnak, akik párkapcsolatban élnek. A Technology Review egy alapos cikkben tért ki arra, miként változtathatja meg a pandémia az online randizást és a szexuális szokásokat.

A párkeresők számára a legégetőbb kérdés: hogyan randizzunk, ha éppen tilos a találkozás?

Az online randiappoknak ugyan az lényegük, hogy online találjanak egymásra a párok, a végső cél mégis az, hogy élőben találkozzanak. Pont ezért volt kissé bizarr pont a Tindertől azt a közleményt olvasni, amelyben távolságtartásra kér mindenkit - bár nyilván a koronavírus-járvány közepén számukra is a legfontosabb a felhasználóik egészsége.

A járvány kihatással van a speed date formátumára is, amelyet Magyarországon rapidrandiként ismernek a legtöbben: a szervezett találkozó lényege, hogy azonos számú lány és fiú találkozik, meghatározott időkorlát áll rendelkezésükre, hogy mindenki mindenkivel beszélgetni tudjanak, majd végül azt válasszák, akivel a leginkább egy hullámhosszon vannak. A randiappok ráálltak arra, hogy ez az online térben is megvalósítható legyen: 10-15 fős online csetszobákat hoznak létre, ahol moderátorral videócsetelhetnek. Amennyiben mindkét fél jelzi a moderátornak, hogy kipattant az a bizonyos szikra, összeköti őket, és tovább ismerkedhetnek.

hirdetés

A social distancing alapjaiban változtathatja meg az online társkeresés csatornáit is:

a koronavírus előtti időkben legfeljebb szöveges üzenetet írtak egymásnak a felek, hogy lebeszéljék a randit, esetleg telefonáltak, a videócset a randit megelőzően azonban inkább volt furcsa és nyomulós, mint bevett szokás.

A járvány óta azonban már ez sem számít bizarrnak: a JWed, a zsidó társkereső például már februárban felismerte ennek szükségességét, és az elsők között épített bele a platformba videócsetes lehetőséget is. Ezt a példát követte a Bumble is. A lapnak mindkét cég elmondta, hogy már korábban is eljátszottak a gondolattal, a koronavírus-helyzet viszont megadta a végső lökést.

Dawoon Kang, a Coffee Meets Bagel nevű rapidrandi alkalmazás alapítója szerint az emberek rá fognak állni a videós hívásokra. A filterekkel és egyéb mesterséges képfeljavítókkal terhelt fotók világában kifejezetten fontos, hogy teljes valójukban lássák egymást a randizók még akkor is, ha ez élőben nem lehetséges. Kang szerint most erre rá fognak szokni a randizók, és a járvány elvonultával is bevett módszer marad majd a videócset.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!