hirdetés
par-ferfi-no-pixabay.jpg

Egyre több pornót néznek az emberek - kiadta idei statisztikáit a PornHub

Nemcsak többször keresték fel az oldalt idén, hanem egyre több időt is töltenek felnőttfilmek nézésével az emberek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 12.


hirdetés

Idén is kiadta éves statisztikáját a PornHub, amelynek eredményeiből arra lehet következtetni, hogy az emberek egyre több pornót néznek. A PornHub egy igen részletes elemzést tett közzé, melyből kiderül, hogy

2019-ben 42 milliárd látogatás volt az oldalon, ami naponta 115 milliót jelent. Percenként 80 032-en látogatnak az oldalra és ugyanennyi idő alatt 77861-szer keresnek rá valamire.

Idén 6,83 millió új videót töltöttek fel, a statisztikákból pedig az is kiderült, hogy kilencpercenként 24 órányi, tehát egy egész napnyi felvétel került a PornHubra.

Az adatok szerint 2019-ben átlagosan 15 másodperccel több időt töltöttek a látogatók az oldalon, mint 2018-ban, tehát idén már átlagosan 10 perc 28 másodpercet.

Az is kiderült, hogy a legtöbben éjjel 11 és hajnali 1 között lépnek fel a PornHubra, napok között pedig a vasárnap lett a legnépszerűbb, a legkevesebb látogatás pedig péntekenként van. A látogatók 83,7 százaléka pedig telefonról kattint az oldalra.

hirdetés

A PornHub 2019-es statisztikája alapján a a női látogatók száma is nőtt 2018-hoz képest, 2019-ben ugyanis a látogatók 32 százaléka nő volt. De az oldal részletes elemzése alapján az is kiderül, hogy vannak olyan országok, ahol a női látogatók többségben vannak. A teljes éves beszámolóban pedig kitérnek arra is, hogy melyek a leggyakrabban keresett szavak és a legtöbbet nézett kategóriák.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
christiana-rivers-Up8KPKu2LQ0-unsplash.jpg

18 éves fia haverjába szeretett bele a 40 éves skót anyuka

Boldogabbak együtt, mint valaha voltak bárki mellett.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. március 14.


hirdetés

A 42 éves skót származású Dawn Northey, már az első pillanattól kezdve vonzódott a 20 éves Takhari Aldridgeh-hez. A 18 éves fián, Callumon keresztül találkozott vele.

Az első csók akkor csattant el, mikor Takhari még csak 18 éves volt, és egy délután haza vitte a fiút. Azóta együtt vannak, ennek pedig már két éve.

Dawn szerint a fia örült nekik, azonban Takhari anyja teljesen megrémült és kidobta otthonról.

„Mikor először találkoztam Takharival, nem tudtam elhinni, hogy egy 18 éveshez vonzódom” – mondta a 42 éves kétgyermekes anyuka. „Sokan elítélik a kapcsolatunkat, de mi figyelmen kívül hagyjuk őket.”

Callum és Takhari éveken keresztül csak online kapcsolatban voltak, ugyanis az Xbox hozta össze őket, majd 2014 júliusában találkoztak élőben először. Dawn akkor még házas volt.

hirdetés

2018 januárjában vált el férjétől és ezután költöztek el két gyerekével, majd pár héttel később Takhari is hozzájuk költözött.

Az első csókjukat a fiú kezdeményezte, mielőtt kirakta volna a házuk előtt. Maga Dawn is meg volt lepődve, hogy a vonzalma kölcsönös. Ezután pedig egymás után történtek a dolgok. Üzengettek egymásnak, majd miután Takhari anyja kitette otthonról a fiút, összeköltöztek.

Callumnak mikor elmondták, nagyon jól fogadta, sőt, nem izgatta különösebben, pedig felajánlották neki, hogy azonnal szakítanak, ha neki nem megfelelő a helyzet.

A 22 év korkülönbség ellenére a pár azt mondja, hogy sose voltak még ilyen boldogok senki mellett. Így egyszerűen lepereg róluk minden szúrós pillantás és gúnyos megjegyzés - írja a The Sun.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
binoculars-2474698_1920-1000x667.jpg

„4 hónapig élt rettegésben” – hónapokon át követte vélt gimis szerelmét a brit férfi

A férfi, akit végül a rendőrök tartóztattak le, azt képzelte, hogy egy pár voltak a brit nővel gimnáziumban.
Kép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2020. március 25.


hirdetés

Danielle McGowan tavaly négy hónapig élt rettegésben, amikor észrevette, hogy egy férfi követi mindenhova - írja a Mirror. Daniel Owen nem volt számára ismeretlen, mivel egy iskolába jártak, azonban azt nem tudta, hogy a férfi egy vélt szakítás miatt gondolta úgy, hogy tíz évvel később megkeseríti a nő életét.

A férfi ugyanis abban a rögeszmében élt, hogy a nő a gimnáziumi szerelme, és azért követte, hogy bosszút álljon a szakításért.

McGowan és Owen öt éven keresztül jártak egy iskolába, 2012-ben végezték el a nálunk érettséginek megfeleltethető GCSE-t a Greater Manchester-beli Oldhamben. Az iskolában sosem volt köztük kapcsolat, néha beszélgettek csak 14 és 16 éves koruk között.

A férfi mindenhova követte őt, nevetett és kiabált rá, tárgyakkal dobálta.

hirdetés

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
tk3s_h_mdrum_not_a_paedo_age_gap-4-1000x752.jpg

Pedofilnak tartják a férfit, barátnőjét pedig aranyásónak, mert 33 év a korkülönbség köztük

Hiába élnek évek óta boldog párkapcsolatban, még mindig bíráló tekintetekkel találkozik mindenhol az 58 éves férfi és a 25 éves nő.
Kép: Northfoto - mediadrumworld.com/Ronyea Keyaira - szmo.hu
2020. március 14.


hirdetés

Raynaldo Measimert, az 58 éves gépészmérnököt sok vád éri az idegenektől az életben és a közösségi oldalakon is, ráadásul a legkeményebb fajtából: nagyon gyakran kapja meg azt a súlyos vádat, hogy pedofil. Mindezt azért, mert 25 éves barátnője van - írta meg történetüket a Mirror.

A Missouriból származó modell és művész közösségi oldalára posztolt egy vallomást arról, hogy az idősebb férfiakhoz vonzódik, Raynaldo pedig ekkor vette a bátorságot, hogy írjon a lánynak. Az üzenetváltásból végül szerelem lett - elmondásuk szerint találkozásuk szerelem volt első látásra - ám nem felhőtlen a boldogságuk - és nem maguk miatt.

A látható korkülönbség miatt szinte mindenhol bíráló tekintetekkel találkoznak.

Ezzel egy ideig képesek is voltak megbirkózni, ám akkor a férfi édesapja elhunyt, és a gyász időszakában nem érezte magát elég erősnek, hogy a tragédia feldolgozása mellett továbbra is cipelje a kapcsolatával járó nehézségek súlyát. 2018-ban azonban Ronyea ismét felvette a kapcsolatot a férfival, nem sokkal később pedig ismét összejöttek, az újra rájuk zúduló negatív vélemények ellenére két éve élnek ismét boldog párkapcsolatban.

A lány azt nyilatkozta: "Amíg nem jöttünk újra össze, addig olyan férfiakkal randevúztam, akik korban azonosak hozzám. Azért tettem ezt, hogy a családomat és a barátaimat boldoggá tegyem. Azt viszont mindig is tudtam, hogy számomra Raynaldo az igazi."

hirdetés

A nagy korkülönbség miatt rengetegen ítélkeznek felettük: Ronyeát például aranyásónak szokták hívni, Raynaldót pedig sugar daddy-nek vagy pedofilnak.

Nem csak az idegenek, de a közeli hozzátartozók is azok közé tartoztak, akik rossz szemmel nézték a kapcsolatot. A férfi édesanyja például - miután Raynaldo bemutatta neki új barátnőjét - először hangot adott annak, hogy biztos csak a szex miatt vannak együtt, ám később, amikor megismerte jobban a lányt, akkor jött rá, hogy valóban szeretik egymást.

mediadrumworld.com / Ronyea Keyaira

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
tk3s_swns_unluckiest_bride_04.jpg

Már harmadjára hiúsul meg a világ legpechesebb párjának esküvője és nászútja – ezúttal a járvány miatt

13 éve vannak együtt, végre rászánták magukat az esküvőre, de balszerencsék sorozata akadályozza őket.
Fotó: Northfoto - szmo.hu
2020. március 24.


hirdetés

Egyenesen a világ legszerencsétlenebb mennyasszonyának nevezik a WalesOnline cikkében Steph Carrt. A 31 éves nő 13 év együttélés és két közös gyerek után döntött úgy párjával, hogy egybekelnek, de amióta a döntést meghozták, igazi pechszéria zúdult a nyakukba.

Azzal kezdődött, hogy hiába foglalták le az álomesküvő helyszínét még időben, egy hónappal a nagy nap előtt a Netflix megvásárolta a helyet, és törölt minden eseményt, így a lagzit is.

Később találtak egy másik helyet, és ezzel párhuzamosan lefoglaltak egy kéthetes floridai nászutat is 3500 font (1,3 millió forint) értékben. Utóbbiból végül semmi nem lett, mert röviddel az utazás előtt csődbe ment a Thomas Cook utazási iroda, ahol a vakációt intézték, így nemcsak a nászutat bukták el, hanem a pénzt is.

Itt még egyáltalán nincs vége a pechszériának: a 35 éves vőlegény lábtörése csak egy apró közjáték a már-már komikus balszerencse-áradatban, aminek csúcspontját egyelőre az jelenti, hogy a végül nagy nehézségek árán újraszervezett esküvőt és nászutat most éppen a koronavírus-járvány miatt kellett lemondani.

hirdetés

"Azt gondoltam, hogy ez a nap egy olyan tündérmese lesz, mint amire minden nő vágyik, de az egész már sokkal inkább hasonlít egy rémálomra"

- mondta a lap kérdésére a szerencsétlen menyasszony.

A koronavírus miatt sok esküvőt kellett lemondani. Mind közül talán ez a legszívbemarkolóbb történet:


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!