hirdetés
Egyre több nő oszt meg képet a csuklóján lévő ugyanolyan pici anyajegyről
Neked is van szépségpöttyöd a csuklódon? Akkor nő vagy. Vagyis...
Metro, fotók: Twitter - szmo.hu
2019. május 29.


hirdetés

Sokunknak van anyajegye, számos embernek egészen különleges, csak rá jellemző helyen. Van viszont egy, ami meglepően sok nőnek van, írja a Metro. Egy Twitter-poszttal kezdődött minden: jó pár női csuklót láthattunk a képen, egy-egy anyajeggyel a csukló közepe tájékán. A posztoló Aaryn Whitley fel is tette a logikus kérdést: "Hölgyeim... mindannyiótoknak van anyajegy a csuklótok közepén, vagy ez csak egy mítosz?"

aaryn ✰ on Twitter

ladies..... u got a freckle on the middle of ur wrist or is this a myth lmao

A magányos szeplő mítosza mögött az bújhat meg, hogy a bőrünkön kiütköző, sötétebb, pici foltok, szeplők a melanon sajátos csoportosulásának köszönhetők, amit pedig gyakran a napsugárzás is felerősíthet. Mivel a kezünket, különösen a pulóverből kikandikáló csuklónkat gyakran éri a nap - ez lehet az oka, hogy valóban sokunknak van ilyen pöttye ugyanazon a helyen. Az evidens ok ellenére sok nő reagált meglepődve a képekre, vagy osztott meg fotót a saját, pöttyös kezéről.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Videón a kisfiú, aki hiába szólítgatja a drogtól teljesen elkábult szüleit a buszon
A gyerek többször is szólt, hogy le kellene szállniuk, de a széken eldőlő anya és a folyamatosan előrehajolgató apa ebből nem fogott fel semmit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.Sokkoló videó került ki az internetre egy kisfiúról és fiatal szüleiről, akik éppen egy buszoztak. Ez így eddig nem is tűnik olyan borzasztónak, de a felvételen látszik, hogy az anyával és az apával nem stimmel valami.

A férfi állva utazik, de képtelen kiegyenesedni, folyamatosan előredől, ráadásul a szemei is csukva vannak. Eközben a nő mögötte egy széken ül, szintén csukott szemekkel, kezével próbálja megtartani a fejét, és úgy tűnik, mintha annyira fáradt lenne, hogy mindjárt elalszik. Az is látszik, hogy néha-néha mindketten nagyon vakaróznak.

A jelek szerint viszont nem a fáradtság a baj. Ezek a tünetek ugyanis az opioidok használatára utalnak, mint például a heroin. A videó alapján sokan úgy vélték, a szülők drog hatása alatt lehettek, miközben a kisgyerekükkel utaztak.

A kisfiú - miközben üdítőt iszik és csipszet eszik - többször is jelezte édesanyjának, hogy megérkeztek ahhoz a megállóhoz, ahol le kellene szállniuk, de a nő ebből semmit nem észlelt, sőt egyszer még rá is dőlt a gyerekére, annyira nem volt magánál.

Mindezt egy másik utas vette fel videóra. Hallható a felvételen, ahogy többen döbbenten nézik a férfit és a nőt, akik a gyerek szülei lehetnek. A kommentelők szerint az Egyesült Államokban, azon belül is New Jerseyben történhetett az eset.

Íme a felvétel:


KÖVESS MINKET:hirdetés
Lehet, hogy a Trónok harcában suttyomban kinyírtak még egy szereplőt, de elfelejtettek szólni róla
A film ugyan ezt korábban nem említette, de Martin regényében ott van feketén-fehéren, és hát ugye a logika megint közbeszólt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 29.Természetesen spoiler következik, de ez mindenképp megér egy eszmefuttatást. A Trónok harcában megszokhattuk, hogy a fő- és mellékszereplők hullanak, mint a legyek, bár az utolsó két évadban inkább csak az utóbbiaknak jutott csúf vagy kevésbé csúf halál.

A 8. évadról még hosszan fognak vitatkozni, vannak, akik szerint az egész úgy, ahogy van kuka, míg mások szerint pár rész azért jó volt, a legtöbben az első részt szerették, az utolsó viszont már a csalódás állapotában érte a rajongókat, és nem figyeltek mindenre oda kellőképpen.

A záró epizód néhány kritikus szerint sokat mentett a korábbi hibákon és elrontott részeken, de a nagy elemezgetésben keveseknek tűnt fel, hogy még egy fontos szereplőt a halálba küldhettek az alkotók.

Missandei és Szürke Féreg szerelme az egyik legfontosabb romantikus szál volt a sorozatban, bár értelme a történetek fényében viszonylag kevés volt, talán csak a Makulátlanok vezérének bekattanását lehetett végül a történtekkel magyarázni. Missandeinek már évadok óta lényegében nem jutott lényeges momentum, talán csak az, hogy gyönyörű volt, valamint ügyesen megjegyezte és felmondta Daenerys összes címét, amire rajta kívül kevesen voltak képesek. Amikor Havas Jon találkozik a sárkánykirálynővel, még ezt is sikerül porba alázni egy gúnyos jelenettel.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Egy 47 éves férfi és egy 19 éves lány kapcsolatát mutatták be a tévében, a nézők kiakadtak
Sokak szerint a tévécsatorna fényezi azokat a kapcsolatokat, amelyekben nagy a korkülönbség. Ennél a párnál pedig már nagyon túlzásba estek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.Alaposan kiverte a biztosítékot a tévénézőknél az egyik brit tévécsatorna egyik műsora, amiben egy 47 éves férfi és egy 19 éves lány kapcsolatát mutatták be. A Channel 5 idén élesztette újra a 2014-ben elindított Age Gap Love című műsorát, amiben olyan szerelmespárok történetét dolgozzák fel, akiknél nagy a korkülönbség. Az új részek érkezése előtt egy rövid klippel csigázták fel a nézők érdeklődését, amit a Twitteren tettek közzé. Ebből kiderül, hogy a műsorban szerepelni fog majd egy 45 éves férfi és 16 éves felesége, akik már házasok, sőt van két kisgyerekük is.

Andy Telford buszsofőrként dolgozik, párját pedig akkor ismerte meg, amikor összebarátkozott a most 19 éves Beth édesanyjával. A lány 16, a férfi pedig 44 éves volt, amikor a köztük is kialakult barátság szerelemmé szövődött.

Ezt viszont sok ismerősük nem nézte jó szemmel: a szomszédaik és az utcában élők rendszeresen pedofilnak nevezték a férfit, amiért egy kamaszlánnyal jár, sőt a kisbuszára is ráfújták a "pedo" feliratot.

"Aggódtam, hogy mit fognak szólni az emberek, hiszen ez tényleg nagy korkülönbség. Nagyon sötét napok voltak, nem is tudom elmondani, mennyire... Azt éreztették velem, hogy egy állat vagyok, amiért egy fiatalabb lánnyal randizok. Pedig azért jártam vele mindenhová, mert ő kért meg arra, hogy menjek vele, ez pedig egy nagy megtiszteltetés nekem"

- mesélte a férfi.

Channel 5 on Twitter

16-44... It's a big gap." But this didn't stop Andy and Beth from giving #AgeGapLove a go. https://t.co/3pAgLVRgPE

Annyira kiutálták őket az Észak-Walesben található Llandudnóból, hogy el kellett költözniük a több mint 270 kilométerre lévő Lancashire-be, ahol új életet kezdhettek. Összeházasodtak, majd rövid időn belül született két kisfiuk is, a 2 éve Timmy és az 1 éves Conway.

A közutálat viszont most ismét utolérte őket, miután a Channel 5 műsorában bemutatták a történetüket és azt, milyen az életük azután, hogy két év után visszaköltöztek a szülővárosukba.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Megpróbált közel merészkedni a medvéhez, végül rohanhatott az életéért
A helyiek szerint a turisták állandóan azt hiszik a medvékre, hogy cuki kisállatok, ezért nem is félnek tőlük, pedig kellene - ahogy ez a videó is bizonyítja.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 28.Rémisztő pillanatokat örökítettek meg egy videón, amin az látható, ahogy egy bátor turista próbál összebarátkozni egy medvével.

A fiatal férfi lassan próbál közel merészkedni az állathoz, ami tisztes távolságból figyeli őt, de a hívására sem megy közelebb. A srác ezután felvesz egy követ és azzal próbálja magához csalogatni a medvét, de mivel ez nem jön be, még közelebb lép hozzá.

Amikor belátja, hogy nem fog sikerrel járni, egyszerűen megfordul és nevetve elindul az autó felé. Szerencséjére a kocsiban ülő és filmező társa még időben figyelmeztette, hogy mögötte a medve utána megy, sőt elkezdi kergetni.

A férfinek végül meg kellett szaporáznia a lépteit, hogy még időben be tudjon szállni az autóba. A ragadozó még két lábra állva benézett az ablakon, majd a szemével követte, ahogy a turisták elhajtanak mellette.

Bár a túl merész férfinek sikerült ép bőrrel megúsznia a medvével való incselkedést, de miután az erről készült videó elterjedt a neten, figyelmeztették, hogy a Kamcsatka-félszigeten élő medvékhez tilos közel menni és etetni őket.

Ha kíváncsi vagy a videóra, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x