Egyetlen mondatával örökre elüldözte vőlegényét egy szívtelen menyasszony
A leendő férj a kijelentés miatt rögtön lefújta az esküvőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 05.


Az esküvőszervezők tarsolya minden bizonnyal tömve van mesebeli, szívszorító és megdöbbentő történetekkel egyaránt. Az utóbbi kategória egyik gyümölcsét egyikük nemrég meg is osztotta az interneten. A férfi elrettentő tanmesének beillő sztorija egy menyasszonyról szól, aki a stressz hatására meglehetősen kifordult önmagából.

A szakember azt állítja, hogy ilyen esettel még nem volt dolga: a vőlegény és családja konkrétan le is fújták az esküvőt, mikor a menyasszony kimondott egy bizonyos mondatot.

Az egész drámai história úgy kezdődött, hogy a vőlegény nővére már évek óta várta a gyermekáldást, ám hiába próbálkoztak párjával, az csak nem jött el. A szerencsés fordulat végül pont akkor következett be, mikor az esküvő is időszerűvé vált.

A valódi hárpiává változott menyasszony azonban megmakacsolta magát és úgy döntött, a terhesség miatt végül nem hívja meg jegyese testvérét az esküvőre - holott ő lett volna az egyik koszorúslány is.

Nem telt el sok idő és szörnyű hír érkezett: a vőlegény testvére elvetélt.

Az ara erre csak úgy reagált: "Akkor úgy néz ki, hogy mégis jöhet az esküvőre."

Ezzel a képtelen mondattal olyannyira elásta magát vőlegénye és annak családja előtt, hogy a szertartást azon nyomban lemondták. Hogy a páros azért együtt maradt-e, arról nincs információ.

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x