hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Egyetlen mondatával örökre elüldözte vőlegényét egy szívtelen menyasszony
A leendő férj a kijelentés miatt rögtön lefújta az esküvőt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 05.


hirdetés

Az esküvőszervezők tarsolya minden bizonnyal tömve van mesebeli, szívszorító és megdöbbentő történetekkel egyaránt. Az utóbbi kategória egyik gyümölcsét egyikük nemrég meg is osztotta az interneten. A férfi elrettentő tanmesének beillő sztorija egy menyasszonyról szól, aki a stressz hatására meglehetősen kifordult önmagából.

A szakember azt állítja, hogy ilyen esettel még nem volt dolga: a vőlegény és családja konkrétan le is fújták az esküvőt, mikor a menyasszony kimondott egy bizonyos mondatot.

Az egész drámai história úgy kezdődött, hogy a vőlegény nővére már évek óta várta a gyermekáldást, ám hiába próbálkoztak párjával, az csak nem jött el. A szerencsés fordulat végül pont akkor következett be, mikor az esküvő is időszerűvé vált.

A valódi hárpiává változott menyasszony azonban megmakacsolta magát és úgy döntött, a terhesség miatt végül nem hívja meg jegyese testvérét az esküvőre - holott ő lett volna az egyik koszorúslány is.

Nem telt el sok idő és szörnyű hír érkezett: a vőlegény testvére elvetélt.

Az ara erre csak úgy reagált: "Akkor úgy néz ki, hogy mégis jöhet az esküvőre."

Ezzel a képtelen mondattal olyannyira elásta magát vőlegénye és annak családja előtt, hogy a szertartást azon nyomban lemondták. Hogy a páros azért együtt maradt-e, arról nincs információ.

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
Bolti tojásból, egy neten rendelt inkubátorban keltett ki egy kiskacsát a 14 éves fiú
Igazi sikerélménynek éli meg a kamaszfiú a kísérlete eredményét.
Címkép: illusztráció (PxHere) - szmo.hu
2019. február 20.


hirdetés

A 14 éves William Atkins kíváncsi volt arra, hogy a boltban vásárolt tojást megfelelő körülmények között ki lehet-e kelteni. Utánanézett a témának, és azt olvasta, hogy valaki megpróbálta, de végül semmi sem történt. Ki akarta deríteni, mi történik, ha kipróbálja a kísérletet tyúk- és kacsatojással is.

Az angliai Waitrose szupermarketben vett mindkét fajtából egy tucatnyit, majd beszerzett az eBay-ről egy 40 fontos (14 ezer forintos) inkubátort, amiben elhelyezte a tojásokat.

Három nappal később meglepve tapasztalta, hogy a tojás héját megvilágítva felfedezett egy dobogó szívet odabent. Ezután napról napra azt látta, hogy a kis élőlény egyre csak nőtt. Három hét múlva már a tojás elkezdett repedezni, pár nappal később pedig már ki is bújt a kiskacsa.

"Nagyon izgalmas volt látni, ahogy kifejlődött három hét alatt. A felhők felett jártam, amikor végül kikelt a tojásból"

- mondta a kamaszfiú.

Elmondása szerint senki nem lepődött meg azon, hogy ezzel kísérletezik, mert nagyon szereti az állatokat és a természetet, de arra már rácsodálkoztak, hogy sikeresen kikeltett egy kiskacsát, mivel senki sem hitt abban, hogy ez sikerülhet neki.

A fiú Jeremynek vagy Jemimának nevezi el a kis madárkát, attól függ, milyen nemű, ami egyelőre még nem derült ki.

"Egyszerűen imádnivaló, már egy kicsit hápog is. Teljesen ámulatba ejtett, hogy egy bolti tojást tényleg ki lehet kelteni, de izgatott is vagyok emiatt."

IamTheClotheshorse © on Twitter

Boy hatches a DUCKLING from supermarket egg after leaving them inside incubator https://t.co/T4gDWj0AwD

William úgy döntött, hogy ha a kiskacsa már nagyobb lesz, egy közeli farmra viszi, ahol mentett kacsák is élnek. Szerinte ott boldog lesz, és ő is bármikor meglátogathatja.

A tojást forgalmazó Clarence Court szóvivője szerint nagyon kicsi az esélye annak, hogy a boltokban vásárolható tojásokat ki lehet kelteni, de nem lehetetlen. Csak nagyon kevés ember tudja megkülönböztetni kívülről a fiastojást a sima tojástól, és még nekik is becsúszhat egy-két hiba.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:Letartóztattak egy anyát, mert megosztott egy olyan videót a fia telefonjáról, amit nem kellett volna
Maegan Adkins-Barras egy iskolai verekedésről készült felvételt osztott meg a közösségi oldalán.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A 32 éves anyuka egy olyan videót tett közzé, amin az látható, hogy a helyi középiskolában két diák egymásnak esik. Egyikük megüti a másikat, aki elesik, beveri a fejét egy betonpadba, aztán elterül a földön.

A hatóságok szerint a tanuló kórházba került és mivel a felvételen egyértelműen bűncselekmény látható, annak nyilvánosságra hozása pedig törvénytelen, ezért a nőt előzetes letartóztatásba helyezték.

Óvadékot nem állapítottak meg, ha elítélik, akár hat hónap börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. Az egyelőre nem tisztázott, hogy ő maga jelen volt-e az incidensnél.

Az anya elismerte, hogy a videó a fia telefonjáról származik. Az ügy kapcsán a rendőrség felhívta a szülők figyelmét, hogy ha iskolai bűncselekményekről szereznek tudomást, kötelességük jelenteni azt a helyi rendőrségnek vagy az iskola vezetésének.

Forrás: New York Post


KÖVESS MINKET:
"Michelle férje vagyok" - így mutatkozott be Obama, majd elmondta, miért mérgező a macsóság
A férfiasságról tartott inspiráló beszédet az exelnök.
Huffington Post, fotók: Instagram: @barackobama - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Barack Obama egy keddi kaliforniai rendezvényen az NBA-sztár Steph Curry-vel beszélt közönség előtt arról, hogyan legyünk férfiak s hogy miként döntsük le az előítéleteket fiatal férfiként, adott hírt róla a Huffington Post.

"Fel kell ismernünk, hogy férfinak lenni azt jelenti: elsősorban jó emberek vagyunk. Azaz felelősek, keményen dolgozók, kedvesek, tiszteletteljesek, elkötelezettek" - hangzott el beszédében, melyet egy oaklandi konferencián hallgathatott meg a közönség.

This is one of those pivotal moments when every one of us, as citizens of the United States, need to determine just who it is that we are. Just what it is that we stand for. And as a fellow citizen, not as an ex-president, I delivered a simple message to students at the University of Illinois today. You need to vote, because our democracy depends on it. The biggest threat to our democracy doesn't come from any one person. The biggest threat to our democracy is indifference. The biggest threat to our democracy is cynicism - a cynicism that's led too many people to turn away from politics, and to stay home on Election Day. The antidote to government by the powerful few is democracy by the organized many. If you get involved, and engaged, and knock on some doors, and talk with your friends, and argue with your family members, and change some minds, and vote - then something powerful happens. Change happens. Hope happens. With each new candidate that surprises you with a victory, a spark of hope happens. With each new law that helps a kid read, or a poor family find shelter, or a veteran get the support he or she has earned, hope happens. With each new step we take in the direction of fairness, and justice, and equality, and opportunity, hope spreads. I believe that can be the legacy of your generation. You can be the generation that stood up and reminded us just how precious democracy is, and just how powerful it can be when we fight for it. I believe you will. Because I believe in you. And I'll be right there alongside you, every step of the way.

1.2m Likes, 24.7k Comments - Barack Obama (@barackobama) on Instagram: "This is one of those pivotal moments when every one of us, as citizens of the United States, need..."

"Az, hogy úgy definiáljuk magunkat, mint egy olyan embert, akitől függ valaki, vagy akinek dominálnia kell másvalaki felett - egy nagyon ósdi szemlélet" - hangsúlyozta. - Ha bízol a saját erődben, nem fogod szükségét érezni, hogy másokat elnyomj. Sőt, inkább emeld fel a többieket!"

Obama egyébként a panel elején úgy mutatkozott be, mint "Michelle férje", Steph Curry pedig követte őt: "Ayesha férje vagyok" - mondta.

A volt elnök a rasszizmusról is szót ejtett. "A rasszizmusnak ebbena társadalomban hagyományosan az az üzenete, hogy 'kevesebb vagy' - mondta Obama. - Úgy érezzük, úgy kell kompenzálnunk, hogy felnagyítjuk a sztereotípiákat arról, miként kellene viselkedniük a férfiaknak. És ez csapda."

Hangsúlyozta, hogy a legtöbb fájdalmat és sokszor fegyveres erőszakot olyan férfiaktól szenvedik el a közösségek, akik tiszteletre vágynak. És ez egy igazi önpusztító férfimodell."

Enjoy the holiday season with the ones you love. Michelle and I wish you a very Merry Christmas!

2.6m Likes, 31k Comments - Barack Obama (@barackobama) on Instagram: "Enjoy the holiday season with the ones you love. Michelle and I wish you a very Merry Christmas!"

Obama azt is megemlítette, hogy a kulturális hatások, például a hip hop zene, mennyire hibás gondolkodámódot közvetítenek. "Arról beszélnek, hogy nekem több pénzem van, mint neked, ezért lenézhetlek. Ez ironikus módon rámutat az illető sebezhetőségére. Ha magabiztos lenne a szexualitását illetően, nem lenne rá szüksége, hogy nyolc nő pucsítson körülötte. Olyan, mintha nyomás alatt lenne az illető, hogy így kell viselkednie. Nekem egy nőm van, akivel nagyon boldog vagyok" - tette hozzá, mire a közönség tapsban tört ki.

Obama azt is hangsúlyozta, hogy a nők sok fórumon tudnak beszélni az érzéseikről, amire szükség is van, különösen a fekete nőknek, akik duplán nehezített pályán mozognak: egyszerre kell szembenézniük a rasszizmussal és a szexizmussal.


KÖVESS MINKET:
14 vicces tweet emberekről, akik a világon először csináltak dolgokat
Ki volt az első ember, aki krumplit evett? Ránézett és azt gondolta: 'na, most jól megeszem ezt a fura követ.'"
Buzzfeed, fotók: Giphy, Pixabay - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Eszedbe jutott már, vajon mit gondolhatott az az ember, aki feltalálta a tükörtojást és a történelem során először megízlelte az ételt? Vagy az, aki először maradt fenn a vízen, mert véletlenül úszni kezdett? Nos, sok Twitter-felhasználónak eszébe jutott, a Buzzfeed pedig összegyűjtötte ezeket a magvas gondolatokat.

"Vajon ki lehetett az első ember, aki látta, hogy a csirke fenekéből kipottyan egy tojás, és azt gondolta: na, ezt megeszem?"

"Az első nő, aki valaha ikreket szült, valószínűleg így volt vele, hogy '?????????'"

"Az első maszturbáló ember biztos így reagált: jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!"

"Ki volt az első ember, aki krumplit evett? Ránézett és azt gondolta: 'na, most jól megeszem ezt a fura követ.'"

"Azon gondolkodtam, ki volt az első ember, aki ránézett egy méhkasra és azt gondolta: 'ezek a rohadékok rejtegetnek valami finomat ott, én tudom!'"

"Az első csávó, aki felfedezte a tejet, valószínűleg csinált egy csomó egyéb bizarr dolgot is."

"Az az ember, aki elsőként kóstolta meg a csokoládét, elég optimista lehetett"

"Az első ember, aki popcornt készített, biztos totál kikészült az ijedtségtől."

"Az első ember, aki rákot evett, tutira nagyon éhes volt."

"Aki először fedezte fel, hogy a papagájok tudnak beszélni, biztos halálra rémült"

"Vajon ki lehetett az, aki először arra gondolt, hogy jé, dohány, megsodrom és elszívom ezt a cuccot?"

"Az első ember, aki napnyugtát látott, biztos azt gondolta, hogy hé, ez nagyon nem jó"

"Az első csávó, aki puskákkal felfegyverkezve sétált be a csatamezőre, biztos totál beparáztatta az ellenséget"


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x