Egy visegrádi hotel kapta a legtöbb szavazatot a Budapest környéke régióban
A Hotel Silvánus**** a szavazatok közel felével nyerte meg ezt a fordulót.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 29.AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson 2018.decemberében A HÓNAP HOTELE, vagyis a Budapest környéke régió legjobb szállodája a visegrádi Hotel Silvanus**** lett. A győztes szálloda a voksolók közel fele szerint volt méltó erre a címre. Így megelőzte a szavazatok közel harmadát megszerző ráckevei Duna Relax Event Hotel****-t, amely a második helyen végzett. Harmadik pedig a fenyőharaszti Fenyőharaszt Kastélyszálló**** lett, amely a voksok 16%szerezte meg. A Hotel Silvánus**** ezzel bekerült AZ ÉV HOTELE döntőjébe, és megküzdhet a legjobbnak járó címért a további hat régió győztesével.

A Hotel Silvanus**** a 352 méter magas Fekete hegyen, Visegrád fölött, a Fellegvár romjainak közvetlen szomszédságában található. A hotel ablakaiból lélegzetelállító kilátás nyílik a Dunakanyarra. A kellemes családias szobák egy része a Dunakanyarra, másik része az erdőre, harmadik része pedig a Fellegvárra néz. A hotelben hat konferenciateremet alakítottak ki, mely alkalmas kisebb-nagyobb családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek megtartására. A szálloda wellness részlegének beltéri és kültéri medencéi tökéletes helyszínként szolgálnak családosok és fiatal párok számára is, akik a csobbanás után a szaunában, a kandallós relax szobában vagy egy masszázságyon pihenhetnek. A hotel éttermében pedig mindig az évszaknak megfelelő menükínálat vár mindenkit, na meg persze az a páratlan panoráma.

Megvan AZ ÉV HOTELE Közönségszavazás hét döntőse

2018 júniusa és decembere között minden hónapban szavazataitokkal egy-egy magyarországi régió legjobb szállodáját választhattátok meg. Decemberrel megvan a hetedik hotel is, így végleges a döntő, azaz AZ ÉV HOTELE szavazás végső mezőnye.

Januárban megtudjuk, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE

AZ ÉV HOTELE megválasztására 2018. január 6-20. között kerül majd sor. Az RTL Klub-on január 6-én újra az első három, majd 13-én további négy régió nyertesét nézhetitek újra. Voksolni ebben a két hétben lehet majd AZ ÉV HOTELE Facebook oldalán. Arra a hotelre add le a voksodat, amelyik neked a legjobban tetszett. Voksolni érdemes lesz, hiszen ha szerencsés vagy, akkor tiéd lehet a hat döntős által felajánlott wellness hétvége vagy a főnyeremény, ami egy egyhetes pihenés AZ ÉV HOTELE címet elnyert szállodában.

Íme a hotelek, melyek 2018-ban az egyes régiók legjobbjai lettek és így indulnak majd AZ ÉV HOTELE címért:

Alföld: Aquaticum Debrecen Termal & Wellness Hotel****, Debrecen

Kis-Balaton és környéke: Park Inn****, Zalakaros

Északkelet-Magyarország: Hunguest Hotel Palota****, Miskolc-Lillafüred

Észak-Dunántúl: Spirit Hotel Thermal Spa*****superior, Sárvár

Balaton: Hotel Füred**** Spa & Conference, Balatonfüred

Dél-Dunántúl: Puchner Kastélyszálló****, Bikal

Budapest környéke: Hotel Silvanus****, Visegrád

AZ ÉV HOTELE szavazás végeredményét 2018. január 27-i adásban láthatjátok. Ekkor derül ki tehát, hogy melyik szálloda lesz AZ ÉV HOTELE és hogy a szavazók közül ki nyerte a fődíjat.

Mondd meg Te, melyik legyen AZ ÉV HOTELE!

AZ ÉV HOTELE közönségszavazás az RTL Klubon és a Facebookon lehetővé teszi, hogy a nézők válasszák meg az egyes magyarországi régiók legjobb hotelét és végül AZ ÉV HOTELÉT. Az elismerés rangját mutatja, hogy AZ ÉV HOTELE díj a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége Év Szállodája szakmai díjának testvérversenye.

AZ ÉV HOTELE közönségszavazáshoz kapcsolódó televízió műsor az RTL Klubon szintén az utazók szemszögéből, személyes élményeken keresztül mutatja be a címért versenybe szálló szállodákat. Minden adásban egy-egy pár vagy család kalandjait láthatjuk, akik elutaznak egy hétvégére két magyarországi hotelbe valamilyen céllal a lánykéréstől a házassági évfordulóig és kipróbálják, illetve értékelik is a bemutatott hoteleket.

Szavazz és nyerj hetente wellness hétvégét!

A nézők az ÉV HOTELE Facebook oldalon választhatják meg szavazataikkal az egyes hónapok, azaz az egyes régiók legjobb hoteleit. Majd a sorozat végén ezek a hotelek indulnak AZ ÉV HOTELE címért, amire szintén szavazhatnak majd a nézők. Érdemes lesz hetente voksolni, mert minden héten két wellness hétvégét nyerhetnek, akik szavaznak.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x