Egy teleportáló gyerek tartotta lázban a híradó nézőit
Ez a felvétel is csak egy átlagos interjúnak indult, ám a háttérben valami nagyon furcsa dologra lettek figyelmesek a nézők.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 14.A brit BBC News stábja a Theresa May brit miniszterelnök ellen indított bizalmatlansági szavazással kapcsolatban forgatott anyagot, amikor a felvétel végén egy kissrác váratlanul belesétált a képbe. Mindezt pontosan úgy, mintha csak oda teleportált volna.

A Twitterre feltöltött videót, ami dokumentálja az esetet, már több mint másfélmillióan megnézték. Vajon csak a szemünk káprázik, vagy tényleg sikerült lencsevégre kapni egy természetfeletti jelenséget?

Természetesen azon nyomban szárnyra kaptak a vadabbnál vadabb elméletek. A gyerek csak karácsonyra érkezett haza Roxfortból, a Kiválasztottak egyikét látjuk, vagy egy mutánst az X-menből. Mások a Tardis hangját vélték hallani a háttérben, és persze jöttek az utalások az X-Aktákra és az Alkonyzónára és a Star Trekre is.

Mielőtt azonban igazán belemelegedhettek volna az összeesküvés-elméletek szerelmesei, a rejtélyről lehullott a lepel: csupán egy vágási hiba vezetett az illúzióhoz.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x