asdad
Egy Playboy-modell őszinte vallomása és két kép, amitől megérted
Hosszú posztban írja le, hogy sosem volt még boldogabb, mint most, amikor nem kell többé azon görcsölnie, mit ehet és mit nem.
Szeretlek Magyarország
2017. augusztus 18.

"
Amikor a tükörbe néztem, utáltam azt amit láttam.

Az ausztrál Playboy modell, Sarah Harris Instagramján nyílt meg rajongói számára, mikor bevallotta, milyen sokat küzdött saját testével az évek során.

A 23 éves modell azt írta, hogy bármikor mikor tükörbe nézett egy kövér nőt látott. A modell egyenesen irtózni kezdett saját testétől, és annyira félt a hízástól, hogy még megszagolni sem mert színhidrátokat.

A lány két képet osztott meg oldalán és elmondta, hogy mi segítette őt abban, hogy megszeresse saját testét.

„FIGYELEM: Igaz beszéd - ezt eddig csak egyetlen embernek mertem bevallani, de az üzenetek után most úgy érzem, itt az ideje annak, hogy felszólaljak.

A baloldali fotó előtt bizonytalan voltam, 49 kiló (179 centi mellett), és olyan paranoiás, hogy szénhidrátot meg sem szagoltam. Komolyan azt gondoltam, hogy kövér vagyok, amikor a tükörbe néztem, utáltam azt amit benne láttam. Ha megettem akár csak egy fél csokit, a fürdőbe rohantam és meghánytattam magam.

Mindez azért volt, mert bizonytalan voltam és a volt barátaim kövérnek neveztek, az „úszógumimat” fogdosták és más lányokhoz hasonlítottak, akiket online láttak. 4 év alatt elkezdtem én is utálni magam, és 100 százalékban elhittem, amit mondtak.

Az első kép idején (56 kg) elkezdtem többet edzeni és elkezdtem szeretni a testem.

"
De ekkor még mindig egy nagyon kemény diétát tartottam, aminek mindig az lett a vége, hogy a szupermarket parkolójában titokban ettem a muffinokat és csokikat, hogy az akkori pasim ne jöjjön rá.

Heti ötször jártam kardiózni, és még mindig sz­ar kapcsolatom volt az étkezéssel. Szánalmas, nem? Tényleg ilyen rossz lett a helyzet, és MOST őrültségnek tűnik az egész. Azt gondoljátok, hogy a bal oldali kép az „előtte” fotó, de számomra ez mutatja meg a mentális és testi utam egy részét.

A második képen (63 kg) boldog vagyok, egészséges, alig kardiózom és kiegyensúlyozott diétát követek. Megtaláltam a másik felem, aki támogat és minden nap elmondja, hogy szép vagyok és sosem mondja meg, hogy mit NEM ehetek.

"
Olyan sok üzenetet kapok emberektől, akik azt írják, hogy a párjuk „nem engedik őket” desszertet enni, és azonnal megrendülök, hiszen régen én is ilyen kapcsolatokban voltam, és azt mondom, hogy hagyjátok el őket.

Nagyon hálás vagyok azért, hogy van, aki mellettem volt és támogatott, hogy szeressem a testem az elmúlt egy évben. Igen, Josh egy évig küzdött az én bizonytalanságommal és a szörnyű önképemmel. Néha csak egyetlen ember támogatásra van szükséged ahhoz, hogy teljesen átalakuljon a látásmódod. Ha nincs ilyen ember az életedben, akkor ne félj segítséget kérni!

Én tényleg tudom, hogy milyen nehéz, és hogy milyen hosszú az út. De a végén teljesen megéri.

Tudom, hogy lesznek olyanok akik utálni fognak ezért a bejegyzésért, de nem érdekel. Mind a saját utunkat járjuk, és mind más fejezetet élünk meg éppen, de ha csak egyetlen egy embernek is tudok segíteni ezzel, és megváltoztatom a hozzáállását az ételekhez, akkor már boldog leszek.”

A modell írásában bevallotta, hogy testképzavarához volt párkapcsolatai is hozzájárultak. Volt barátai nem engedték, hogy bizonyos ételeket egyen, kövérnek nevezték és más lányokhoz hasonlították őt.

Sarah úgy érzi, jelenleg olyan támogató társa van, aki segíti megszerettetni magával saját testét. És bár 14 kilót hízott, sokkal boldogabb - ráadásul tudja, milyen edzésekkel és milyen ételekkel maradhat csúcsformában.

Forrás: Daily Mail


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!