hirdetés
Egy óriási, ember nagyságú hallal is fotózták a díjnyertes séfet
Rácz Jenő, a Konyhafőnök egyik sztárja különleges fotózáson vett részt, legvadabb oldalát is megmutatta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Rácz Jenőt, Magyarország legfiatalabb Michelin csillagos séfjét, a Konyhafőnök egyik sztárját különleges fotózásra kísérte el a Fókusz stábja. Abból az alkalomból örökítették meg egy hatalmas hallal, hogy ő lett az év férfija az „alkotó” kategóriában a Playboy Man Of The Year gálán.

A világot "körbe főző" séf örült a lehetőségnek, és annak, hogy játékos, kicsit bolondos volt a fotózás.

Kiderült az is, hogy fontos neki a külseje is, szerinte a részletekben van a titok. Úgy véli, hogy ő egy "őrülten zseni".

Annyit elárult még magáról, hogy soha nincs egyedül...

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Gólyahír: Tóth Gabi babát vár
Az énekesnő a közösségi oldalain jelentette be egy fotó kíséretében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 28.Óriási örömhírt jelentett be a közösségi oldalain Tóth Gabi: az énekesnő édesanya lesz. Tóth Gabi az utóbbi időben úszik a boldogságban, ugyanis párja, Krausz Gábor nemrég megkérte a kezét. Mint ahogy azt a közösségi oldalain megosztott posztban is írta, ekkor még nem tudták, hogy az énekesnő várandós, viszont már egy ideje rosszullétei voltak, mégis nyugalom öntötte el a lelkét.

Az énekesnő posztjában egy fotót is megosztott, valamint arról is ír, hogy az utóbbi 15 évben nem gondolta volna, hogy vele is megtörténhet ez a csoda, hiszen az orvosok nem sok jóval kecsegtették. De úgy gondolja, meghallgatták az imáit és győzött a kettejük közti szerelem.

Ha kíváncsi vagy a képre is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Vége: 14 év után szakított Gaál Noémi és vőlegénye, Maloveczky Miklós
Már fél éve külön költöztek, most pedig hivatalossá vált, hogy nem tudták megmenteni a kapcsolatukat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 27.Az utóbbi időben felröppent a hír, hogy Gaál Noémi és nála kilenc évvel fiatalabb párja, Maloveczky Miklós kapcsolata válságba jutott. Az időjós-műsorvezető és vőlegénye 14 éve ismerkedett meg a TV2-nél, és a közelmúltig úgy tűnt, minden rendben köztük.

A Bors azonban nemrég arról írt, hogy az időjós-műsorvezető és vőlegénye már nem élnek együtt.

A pár pedig most egy portálunknak eljuttatott közleményben megerősítette, hogy már fél éve külön költöztek, kapcsolatukat pedig már nem tudták olyan módon folytatni, mint eddig.

"A napokban történt sajtóhírek tisztázása érdekében, mind a magam, mind pedig Noémi nevében, ezúton szeretném tájékoztatni a tisztelt nyilvánosságot:

2018 őszén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták. Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett, fél éve már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk.

Köszönjük és kérjük a megértésüket.

Gaál Noémi, Maloveczky Miklós"


KÖVESS MINKET:
hirdetés
"Az esküvői torta már kész volt. Azt hittem, szeret" – megszólalt Elton John elhagyott menyasszonya
Linda Hannon elmesélte, mi történt, amikor a zenész nem sokkal a ceremónia előtt lefújta az esküvőt.
Mirror, képek forrása: YouTube, Instagram - szmo.hu
2019. április 27.Hamarosan jön a mozikba a Rocketman, Elton John életrajzi filmje - nálunk június 6-án mutatják be -, s egyre több szó esik a népszerű zenész magánéletéről az utóbbi időben az angolszász sajtóban. Most a Mirror írta meg a sztár exmenyasszonyának történetét.

A tortát már megrendelték, és az anyakönyvvezetőhöz is lefoglalták az időpontot, ám Linda Hannon búcsút inthetett az Eltonnal közös álmainak, amikor az énekes hetekkel a nagy nap előtt lefújta az esküvőt.

Ez 1970-ben történt, pár hónappal azelőtt, hogy az énekes legelső gigasikere debütált a listákon.

Ez volt a "Your Song", a Moulin Rouge című filmmel volt később egy újabb reneszánsza, abban Ewan McGregor énekelte.

John ezután óriási sztár lett, mára pedig 300 millió fontra becsülik a vagyonát. A 75 éves Linda ma elvált, háromgyermekes anya, s évente 35 ezer fontot - ez nagyjából 12 millió forint - keres. Texasban él, egy orvos titkárnőjeként dolgozik.

Very excited to be involved with @thomasgoode_uk and their plans for the future of this great British brand. #thomasgoode

43.7k Likes, 459 Comments - Elton John (@eltonjohn) on Instagram: "Very excited to be involved with @thomasgoode_uk and their plans for the future of this great..."

A nő megőrizte az eljegyzési gyűrűjét. "Egy hónappal az esküvő előtt részegen ébresztett fel egy reggel, és közölte, hogy lefújja az egészet - emlékezik vissza Hannon. - Ezután felhívta a mostohaapját, hogy jöjjön el érte. Kisétált az ajtón - és ennyi volt. Borzasztóan lesokkolt a dolog. Nagyon szerettem őt és azt hittem, szeret engem."

Omaha, you lit up the room and lifted me up ? Next up, we're in Kansas City - see you tonight @sprintcenter! #EltonFarewellTour #tourdiary #omaha #tourlife #USAtravels ?: @bengibsonphoto

19.8k Likes, 191 Comments - Elton John (@eltonjohn) on Instagram: "Omaha, you lit up the room and lifted me up ? Next up, we're in Kansas City - see you tonight..."

A Rocketman épp ezt az időszakot dolgozza fel: John akkoriban elég rendesen élt az alkohollal és a droggal, depressziós volt, és a szexualitását érintő kérdések kínozták. Még volt egy próbálkozása az ellenkező nemmel: Renate Blauelt 1984-ben vette feleségül, majd 1988-ban el is vált tőle (ebben az évben coming outolt egyébként).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Látványosan lefogyott Erdélyi Mónika – friss fotón mutatta meg új alakját
Állítása szerint január óta 15 kilót adott le.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 27.Látványosan megváltozott Erdélyi Mónika alakja, ugyanis a műsorvezető 15 kilótól szabadult meg az elmúlt 4 hónapban. Mónika még januárban kezdett bele a kilók olvasztásába.

Ez a fotó például még tavaly szeptemberben készült róla és Molly lányáról, akivel a tévézés után közös YouTube csatornát indított.

A lányával közös videókban pedig többször sütöttek már együtt finomságokat, vagy készítettek érdekes, különleges édességeket, nasikat is. A műsorvezető pedig különböző eseményekre is szokott sütiket, tortákat készíteni.

Erdélyi Mónika most viszont új alakjáról osztott meg egy gyönyörű fotót.

Ha kíváncsi vagy a képre is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x