hirdetés
hatan-vitte-no-ferfit-jo.png

Egy méregdrága öltönyös férfit a NŐJE vitt át a hátán a vízzel elárasztott aluljárón

Vesztükre a The New Yorker magazin videósa épp arra járt. A felvételt eddig majdnem 2 millióan látták.
Metro - szmo.hu
2019. július 20.


hirdetés

Az utóbbi idők egyik legsikeresebb vírusvideójává lépett elő ez a nem mindennapi felvétel, amelyet szó szerint az élet diktált. A jelenet az Egyesült Államokban, New Jersey egyik helyi vasútállomásának aluljárójában játszódott le.

A környéken olyan heves zivatar tombolt, hogy a víz lábszárig elárasztotta az aluljárót. Az alsó lépcsőn hátulról egy láthatóan drága öltönyös, és feltehetően még drágább cipős férfi látszik, toporog, és nyilván félti elegáns öltözékét. Nem mer átgázolni a vízen, viszont a vonatot is el szeretné érni.

A dilemmának egy nő vet véget, aki az aluljáróból váratlanul felbukkan, a hátára kapja a férfit, és úgy megy át vele a vízen, hogy az úriember ruházata és cipője épségben megússza a dolgot.

A videót a pár mögött, a fenti lépcsőkön álló - és egyébként jól hallhatóan hangosan röhögő - tömeg egyik tagja, történetesen a The New Yorker magazin videósa, Ashley Maas rögzítette.

Később ő is rakta ki a Twitterre, ezzel a kísérőszöveggel: "Egy kis gyöngyszem a gazdagok életéből."

hirdetés

A videó szélsebesen terjedt szét - már majdnem kétmillió megtekintésnél tart - és elképesztően vicces reakciókat váltott ki az internet közösségéből.

A videóért és a reakciókért lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
barbie3.jpg

Több ezer dollárért változtatta élő Barbie-vá magát egy norvég anyuka

Az egyedülálló anya ma már felismerhetetlen a régi fotóihoz képest.
Címkép: Northfoto/Barcroft Media/mediadrumworld.com/@sindystarlet - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Egy oslói egyedülálló édesanya, Sindy Starlet 21 évet töltött azzal, hogy igazi Barbie hasonmást faragjon magából – szó szerint. A nő eddig körülbelül 10.000 dollárt, azaz több, mint 3 millió forintot költött kozmetikai beavatkozásra, de még mindig nincs megelégedve a külsejével.

A csupa rózsaszín megjelenésével és platinaszőke hajával Sindy Norvégia Barbie babájának tekinti magát. A 36 éves anya a jelenlegi 700 köbcenti méretű implantátumát a közeljövőben 3000 köbcentisre cserélné, amivel reméli, hogy elnyerheti az ország legnagyobb mellű emberének címét.

A nő ma már teljességgel felismerhetetlen a régi fotóihoz képest, amik még a beavatkozások előtt készültek róla.

A nő mintegy 200 ezres követőtáborral rendelkezik Instagramon, ahova mindig szexi és beállított képeket posztol, hétköznapokon pedig egy szalont vezet Oslóban, és egyedül neveli 14 éves fiát, Leót.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
futo-usa.jpg

8 órán át kúszott egy sérült futó fagypont alatti hőmérsékleten az Egyesült Államokban

Joseph Oldenburg nem merte fekve várni a mentőket, mert attól tartott, hogy ha mozdulatlan marad, meghal kihűlésben.
MTI - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

Nyolc órán át csak térden kúszva tudott előrehaladni fagypont alatti hőmérsékleten egy lengén öltözött sérült futó az amerikai Washington államban, az Olympic Nemzeti Parkban.

A Jefferson megyei kereső- és mentőszolgálat Facebookra feltett közleménye szerint a futó, Joseph Oldenburg feltöltött telefonjának és "hihetetlen akaraterejének" köszönheti, hogy nem esett nagyobb baja.

A férfi már 16 kilométerre volt a túraösvény kiindulópontjától, amikor megsérült a sípcsontján.

Térerő hiányában nem tudott segítséget kérni telefonon, ezért a kezén és a térdén kúszva próbált meg továbbhaladni. A cipőjébe térdelve igyekezett elejét venni annak, hogy térde kisebesedjen a durva terepen.

Órák teltek el így, mire egy SMS érkezése jelezte neki, hogy már van térerő. Hívta is a segélyvonalat, de még további órák teltek el, míg rátaláltak 8-9 kilométerre attól a helytől, ahol megsérült. Pontos helyzetét a hívás alapján határozták meg.

hirdetés

Az esetről beszámoló CNN hírtévé szerint Oldenburg nem merte fekve várni a mentőket, mert attól tartott, hogy ha mozdulatlan marad, meghal kihűlésben. A családjával kapcsolatos gondolatok tartották benne a lelket, és mint mondta, nem akarta, hogy a szerettei úgy gondoljanak majd rá, mint aki a vadonban halt meg.

A túraösvényről kimentett sérült férfit helikopterrel szállították egy seattle-i kórházba.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
oliver.jpeg

Ritka betegség: többszörösére nőtt a húgyhólyagja egy Los Angeles-i kisfiúnak az anyaméhben

A betegséget Eagle-Barrett szindrómának is nevezik.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. február 24.


hirdetés

A Los Angeles-i Oliver Smith élete első napjait a túlélésért való küzdelemmel töltötte, hiszen megnagyobbodott hassal, és veseelégtelenséggel jött a világra egy ritka betegség következtében.

Az Eagle-Barrett szindróma, más néven az „aszaltszilva has” egy olyan elváltozás, ahol a húgycső nem alakul ki megfelelően az anyaméhben, és ennek következtében a vizelet nem képes távozni, így felhalmozódik a húgyhólyagon belül, óriásira tágítva azt.

Az elváltozás miatt Oliver hasa hatalmasra duzzadt, teljesen tönkretéve az egyik veséjét is.

Az újszülöttet azonnal dialízissel kezelték, aki, az alacsony túlélési esély ellenére életben maradt, és most, 6 hónapos korában, veseátültetési várólistára került, amit akkor kaphat majd meg, amikor eléri a meghatározott életkort és súlyt.

Fotó: Northfoto/mediadrumworld.com/Violet Smith

hirdetés

A szülei, Violet és Lionel Smith, most GoFundMe oldalukon próbálják felhívni a figyelmet erre a ritka betegségre, és pénzt gyűjteni Oliver későbbi műtéteire.

Violetnél korábban endrometriózist állapítottak meg, és azt mondták neki, hogy csak úgy állíthatják meg a betegséget, ha eltávolítják a nő petefészkeit. Ekkor úgy döntöttek, elhalasztják az esküvőjüket, és megpróbálkoznak egy kisbabával, mielőtt sor kerülne a műtétre. Ezután született meg első gyermekük, Emelia, majd 2019-ben Oliver.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
cumi-illusztracio-pixabay.jpg

Főállású kisbabaként gyárt tartalmat az internetre egy 25 éves amerikai nő

A lány a felnőtt babák kedvelőinek készít videókat az interneten.
A címkép illusztráció: Pixabay - szmo.hu
2020. február 25.


hirdetés

Egy 25 éves amerikai tartalomgyártó, Paigey Miller, minden nap egy óriási járókában alszik, és egész nap azzal foglalatoskodik, hogy gyerekjátékokkal játszik – írja a Mirror.

A kisbaba életből természetesen a pelenkázás sem hiányozhat: Paigey havi szinten közel 100.000 Ft-ot költ felnőtt pelenkára, amit rendeltetésszerűen használ is.

Miller 2018-ban állt át a felnőtt kisbaba életmódra, és azóta is azon dolgozik, hogy ezt az életformát a világban is normálisnak tekintsék. Az általa gyártott tartalom csak a 426 fizető feliratkozója számára elérhető, és elmondása szerint azt szeretné elérni a videókkal, hogy a hasonló érdeklődésű emberek ne érezzék magukat kellemetlenül a társadalomban.

Paigey valóban főállású kisbabaként él, ami azt jelenti, hogy a kamera előtt és mögött is ezt az életvitelt folytatja. Saját bevallása szerint egyáltalán nincsenek hatással rá a negatív visszajelzések, hiába találkozik nap mint nap olyan emberekkel, akik megkérdőjelezik az épelméjűségét.

„Mindig is játékokat gyűjtöttem, és gyermeki humorom volt, úgyhogy a családom és a barátaim nagyon megértően kezelték ezt az életformát”

hirdetés

– mondta Paigey.

„Amikor nagykorú lettem, elkezdtem keresgélni az interneten, hogy vajon mások is vannak-e rajtam kívül, akik így éreznek, és egy egész közösséget találtam.”

Paigey büszkén vállalja a furcsa életet, amit él, aminek köszönhetően a követőtáborától is elsöprően pozitív visszajelzéseket kap.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!