Egy józsefvárosi politikus tüntette el a firkákat Vámos Miklós és Koncz Zsuzsa plakátjáról
Valaki Dávid-csillagot rajzolt az író és az énekes arcára, de már nyomuk sincs.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 09.Vámos Miklós még kedden tette közzé Facebook-oldalán, hogy valaki Dávid-csillagot rajzolt a plakátjára, amin Koncz Zsuzsával látható. Posztjában üzent is az úszítóknak.

"Na, emberek. Ezt kapjuk ma, amiért plakátra kerültünk. Koncz, a pélyi parasztcsalád sarja, és én, a félig szláv (anyám neve Ribárszky). De azért az atyai ág zsidó volt, míg egészen kiirtották őket. Az ő nevükben juszt is zsidó leszek, s tiltakozom. Ámbár sejtem, a tettesek nem tudják, mit cselekszenek. Uszítóikra (előretoltak, sorosozók, új kultúrát teremteni óhajtók) szórom a lehető legsúlyosabb átkokat. S üzenem: ez itt az én hazám is, takarodjanak el ők. S ha van képük, csak uszítsanak és zsidózzanak tovább, 2019-ben is. Aztán egyék meg, amit főztek. Erre nincs bocsánat."

A csillagokat azonban még aznap este letörölte onnan Camara-Bereczki Ferenc Miklós józsefvárosi MSZP-s politikus. Facebook-oldalán azt írta, kötelességének érezte eltüntetni a gyűlölködő firkákat.

"Szomorú és egyben felháborító, hogy újra - az utóbbi években egyre gyakrabban - ilyesmivel találhatja magát szemben az ember Magyarországon. Az különösen fájó, hogy otthonomban, Józsefvárosban, abban a pesti kerületben, mely mindig is sokszínűségéről és befogadó légköréről volt ismert történt meg ez... Az utóbbi évek embert az emberrel, magyart a magyarral szembefordító gyűlöletpolitikájának lenyomata ez is. Szégyen!"

- írta a politikus.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x