hirdetés
spontan-eljegyzes-ferfi-vicces-kepek.jpg

Egy hónapon keresztül próbálta eljegyezni barátnőjét, a nő viszont semmit nem vett észre ebből

A férfi vicces képeket is készített azokról a pillanatokról, amikor nála volt a gyűrű, de a párjának fel sem tűnt, mire készül.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. szeptember 03.


hirdetés

Különleges módját választotta a lánykérésnek egy brit férfi: egy hónapon keresztül próbálta megtalálni a megfelelő pillanatot, de a barátnője észre sem vette, hogy mire készül.

Edi Okoro egy gyönyörű gyémántgyűrűt vett szerelmének, Cally Readnek, de nagyon sokáig nem adta oda neki. Azt akarta ugyanis, hogy tökéletes legyen minden, amikor megkéri a szerelmét.

"Akik ezen már keresztülmentek, vagy akik még csak tervezik, tudják, hogy meg kell adni a módját. Valakik egy rögtönzött pillanatot választanak ehhez, valakik egy gyertyafényes vacsorát, mások meg egy 'gyere hozzám' feliratos táblát. Én nem ilyen vagyok, 'Edi nem tervez előre'. Én inkább spontán improvizálok."

A férfi nem akarta, hogy barátnője akár csak megsejtse, mire készül, ezért úgy döntött, mindenhová magával viszi az eljegyzési gyűrűt, és ha úgy adódik, a megfelelő pillanatban megkéri vele a lány kezét. Ez végül csak egy hónap után jött el.

Edi ez idő alatt számtalan képet készített különböző helyeken és szituációkban arról, mikor térdelhetett volna le Cally elé. Ezeken vigyorogva mutatja a kamerának a gyémántgyűrűt rejtő dobozkát vagy csak az ékszert, miközben párja éppen valami mást csinál (például alszik, vagy háttal áll neki), és oda sem figyel rá.

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

Edi Okoro

I can finally put this out there ? ... So this was how I proposed to Cally, the other story! ? Those who have gone through this (and those who will soon find out) you want to propose in a way that...

A vicces fotók egyre csak gyűltek, mert a férfi nagyon élvezte, hogy a lánynak fogalma sem volt arról, hogy már megvan a gyűrű és bármikor az ujjára húzhatja a barátja.

"Az ötletem az volt, hogy minél több képet csináljak minél több szituációban, amíg meg nem találom a tökéletes pillanatot, vagy amíg le nem bukok"

- mondta Edi. Ezt végül egy hónapon keresztül játszotta.

Még több vicces képért kérjük, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
fat.png

"Nyílt levél a férfiaknak, akik csak szexeltek velem, de nem vállaltak fel" - elkeseredett posztban üzen a túlsúlyos nő

Elmondja, hogyan jött rá, hogy partnerei sokszor cikinek találják őt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 25.Egy elkeseredett nő, Christine Schoenwald osztotta meg írását az Upworthy oldalán arról, mit üzenne azoknak a férfiaknak, akik csak a hálószobában hajlandóak felvállalni a társaságát. A nyílt levél megfogalmazása előtt elmondja, hogyan jött rá, hogy partnerei sokszor cikinek találják őt.

Amikor egyikükkel már nagyon gyakran találkoztak, a nő programokat szervezett, amire a férfi nem akart elmenni mondván, hogy "otthon megvan mindenük". Később egyszer elszólta magát,

hogy egy-egy nyilvános programon akár ismerősökkel is összefuthatnak, ezért nem akarja.

A nő ekkor döntött úgy, hogy nyílt levelet ír mindazoknak, akik az ágyban jól érzik magukat vele, ám társaságban már nem szívesen mutatkoznának egy annyira túlsúlyos nővel, mint ő.

Lapozz a továbbiakért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
bantalmazo-kapcsolat-nemi-eroszak-893x760.jpg

16 évre lecsukatta férjét egy asszony, mert évekig verte és erőszakolta őt

Az eset Wales-ben történt. A 36 éves nő szerint férje közölte vele: 'Egy feleségnek kötelessége bármikor szexet szolgáltatni a férjének.'
Daily Mail. A címkép illusztráció: Pexels - szmo.hu
2019. augusztus 28.A most 36 éves Kelly Penny, a walesi Bridgend városából úgy érezte, megtalálta élete szerelmét, amikor Gareth Rainbow udvarolni kezdett neki. A férfi autószerelő volt, és az asszonnyal évek óta ismerték egymást, de csak felületesen.

Amikor Kelly kocsiján nagyobb javításokat kellett eszközölni, akkor kezdődött minden.

"Csak úgy szikrázott közöttünk a levegő. Rengeteget cseteltünk, Gareth igazi álomférfinak tűnt, aki alig bírt betelni velem" - emlékezett vissza a nő, akinek már ahhoz is nagy lelkierőre volt szüksége, hogy a brit média nyilvánossága előtt felvállalja a nevét.

Fél év tomboló szenvedély után a férfi már meg is kérte a nő kezét. A bántalmazó kapcsolatokról írt riportunkban mi is beszámoltunk arról, hogy az ilyen jellegű "fellángoló, gyors szerelmek" sokszor (természetesen nem minden esetben) jelezhetik azt, hogy a nő valójában nem egy szerelmes férfi, hanem egy ragadozó karmai közé került.

Kelly mindenesetre akkor még nem sejtett semmit. 2013-ban, egy 140 fős menyegző keretében kimondták egymásnak a boldogító igent Gareth-tel.

Az asszony beszámolója szerint röviddel az esküvő után az álomférfi "gyakorlatilag egyik napról a másikra szörnyeteggé változott."

Kelly szerint az addig odaadó, bűbájos, fülig szerelmes férfi hirtelen durva és arrogáns lett, gyakran sértegette az asszonyt, és ha Kelly valamiért szólni mert, azzal intette le: "Ne nyafogj folyton."

Az asszony emberfeletti bátorsággal menekült ki a kapcsolatból, ennek részleteiért kérjük, lapozz.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
demens.jpg

Újra beleszeretett elfelejtett feleségébe a demenciában szenvedő férfi

Azt hitte róla, hogy az ápolója, megkérte a kezét, és másodjára is összeházasodtak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 31.A most 71 éves Bill Duncan és a 65 éves Anne még 2001-ben ismerkedtek meg. Korábban mindketten házasok voltak, gyermekeik is születtek.

Hat évvel később egybekeltek, de három évvel később Billen már kiütköztek az Alzheimer-kór tünetei. Akkor elhatározták, hogy élvezni fogják az életet, beutazták a fél világot, számos fotót készítettek, hogy Billnek megmaradjanak az emlékek. De lassan semmi sem maradt meg boldog együttlétükből. Egy idő után a férfi már meg sem ismerte asszonyát, akit ez teljesen összetört. De végül mégsem kellett elveszteniük egymást.

Bill, aki azt hitte Anne-ről, hogy az ápolónője, ismét beleszeretett, megkérte a kezét, Anne pedig igent mondott neki – írta a Mirror

Bill és Anne hivatalosan megerősítő házassági szertartáson esküdtek ismét meg, de a szöveget úgy fogalmazták, hogy a férfi azt higgye: most állnak először az oltár előtt. Annie azonban maga is úgy érezte, mintha most találtak volna rá egymásra.

A lakodalom első táncának zenéje Barry White örökzöldje, a You’re the First, the Last, My Everything volt, ugyanúgy, mint 12 évvel korábban. Bár Bill mozdulatai a betegségtől kissé remegőssé váltak, Anne számára élete egyik legvarázslatosabb pillanata volt.

Anna megható gyengédséggel viseli gondját férjének a mindennapokban az étkezésektől a borotválkozásig. Ez utóbbi után két tenyerébe fogja a fejét, és megdicséri, hogy milyen jóképű, minden mozdulatát mosoly kíséri. Bill pedig úgy rajong feleségéért, mint egy valódi ifjú házas, és ezzel visszahoznak valamit elvesztett boldogságukból.

„Igaz szerelem a miénk, amely a legnehezebb időket is képes túlélni” – mondja Anne.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
hazas.jpg

Túl sokáig élünk ahhoz, hogy monogámok legyünk?

Mi lehet a probléma, miért kacsingatnak egyesek mások felé? És miért vágynak sokan a monogám, megbízható kapcsolatra?
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. augusztus 24.Elköteleződés, felelősségvállalás egy életen át… de években mit is jelent mindez? Húsz, harminc, negyven év? Esetleg még több? Vajon a mai világunkban érvényes–e az, hogy monogámiát várunk el a másiktól hosszú éveken át? Sőt, vajon mi magunk képesek vagyunk e hosszú távon is hűségesek maradni?

Nem a kapcsolat a probléma, hanem a világban elfoglalt helyünk? Jogos-e, ha néhány év után valaki mást is megkíván egy férfi? Elfogadható-e a mai rohanó világban, hogy egy kapcsolat egy életre szóljon? Miért fontos egy férfi számára egy stabil kapcsolat, egy megbízható nő? Szakértő válaszol a kérdésekre.

A monogámia a legtöbb kapcsolatban alapérték, de a féltékenység bármikor felütheti a fejét még a legjobb párkapcsolatban is. Zoltán Erika is vall arról, hogy mit érez párjával szemben.

VIDEÓ: Az RTL Fókusz beszámolója


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x