hirdetés
villamos.jpg

Egy fiatal nő azt állítja, spermát spricceltek rá a 4-6-os villamoson

A vélt elkövető már a helyszínen is tagadta az esetet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 24.


hirdetés

Egy húszas éveiben járó nő a Facebookon fakadt ki, és állítja: néhány napja spermát spriccelt rá valaki egy fővárosi villamoson. Azt mondja, leszállás közben történt meg vele az eset és egészen biztos, hogy sperma volt a fecskendőben. A vélt elkövető tagadja az esetet.

„Leszállás közben csinálta, amikor háttal voltam neki. Leüvöltöttem a fejét, amikor észrevettem, erre csak hebegett-habogott, hogy miről beszélek, ő nem csinált semmit”

– számolt be a lány a Borsnak.

Azt is mondta, hogy ezzel a történettel nem a figyelem középpontjába szeretett volna kerüli, hanem a lányok figyelmét akarta felhívni arra, milyen veszélyek leselkednek rájuk fényes nappal. A kiírásról egyébként többen azt hitték, hogy vicc.

Sokan arra voltak kíváncsiak, vajon honnan tudta, hogy pontosan mit tartalmazott a fecskendő.

„Most erre mit mondjak?! Láttam már párszor… ” – reagált a nő, aki a történtek ellenére nem tesz feljelentést.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
boris.jpg

"Menj a kib.szott laptopom közeléből" - hatalmas veszekedést rendezett Boris Johnson és barátnője

Több szomszéd is hallotta a hangos szóváltást, rá is hívták a rendőrséget a potenciális miniszterelnökre és párjára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 23.Boris Johnson, a brit Konzervatív Párt feje otthonához péntek hajnalban riasztották a rendőröket, miután a szomszédok üvöltözést, sikolyokat, csapkodás zajait hallották kiszűrődni a házból, ahol barátnőjével töltötte az estét a politikus.

A BBC azt írja Carrie Symonds azt ordította barátjának, hogy tűnjön el a lakásából, és hagyja békén. Egy szomszéd felvételt is készített, amin már Johnson ordítja, hogy a nő "menjen el a kibaszott laptopja közeléből".

Ezután úgy döntött, átmegy a politikus házához, de hiába kopogott háromszor is az ajtón, nem kapott választ. Ezután tárcsázta a rendőrséget és azt mondja: reméli, hogy más is megtette volna ugyanezt.

A Mr. Penn nevű szomszéd hozzátette: "A kiabálás elég hangos és elég dühös volt, megijedtem és aggódtam az érintettek testi épségéért. Háromszor kopogtattam a bejárati ajtón, de nem volt válasz. Ekkor felmentem az emeletre a lakásomba, és a párommal egyetértettünk abban, hogy hívjuk a rendőrséget."

Lapozz a másik szomszéd beszámolójáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
mezolak-holttest-1000x599.jpg

Megtalálták a lábszárhoz tartozó holttestet Mezőlaknál

Egy hajléktalan lehet az áldozat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 23.Előkerült az a holttest, amelynek lábszárát egy héttel ezelőtt találták meg Mezőlak térségében. Mint azt mi is megírtuk, egy férfi bukkant rá a végtagra kerékcsere közben az út melletti árokban, a Veszprém megyei település közelében. A láb mellett egy bakancs és zokni is volt. Hívta a rendőröket, akik később kutyákkal is átvizsgálták a környéket.

Az RTL Híradó most arról számolt be, hogy

megtalálták a lábhoz tartozó holttestet. Munkások fedezték fel pénteken egy közeli nádasban, egy több mint 3 méter mély vizesárokban. Kék kabát volt rajta és az iratait is megtalálták nála.

Nagy Gábor, Mezőlak polgármestere elmondta, hogy légvonalban kb. 60 méterrel volt a holttest attól a helytől, ahol korábban a lábat megtalálták. Ő mindkétszer kiment a helyszínre, azt mondta, sokkolta a látvány, aludni sem tudott.

Az elhunyt iratai alapján már biztos, hogy

nem helyi és környékbeli az áldozat, aki valószínűleg hajléktalan volt, az RTL Híradó pedig úgy tudja, hogy férfiról van szó.

Azt azonban még nem lehet tudni, hogy mi történt vele. A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomot.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
ader-janos-mti-foto.jpg

Nyílt levél Áder Jánosnak: „Nem ég az arca, Elnök úr?!”

Ujhelyi István szocialista EP-képviselő az uniós klímaterv blokkolása miatt szólt be a köztársasági elnöknek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 23.Ujhelyi István szocialista politikus nyílt levelet írt Áder Jánosnak, amelyben azt követeli tőle, hogy fizesse vissza az alapítványának utalt közpénzt.

Mint azt megírtuk, többek közt Magyarország ellenállása miatt nem született végül megállapodás arról a célkitűzésről, amelynek értelmében az Európai Unió gazdaságának 2050-re szén-dioxid-semlegessé kellene válnia. A kormány egy közleményben azt írta, bár "Magyarország kormánya számára fontos a környezet védelme és a klímaváltozás elleni küzdelem", de ennek a tervnek a végrehajtása óriási kiadásokkal járna és hatalmas terheket róna az ipar számára. Ráadásul nem akarják, hogy a magyar családok áramszámlája 30-40 százalékkal emelkedjen.

A blokkolt klímatervhez kapcsolódóan fogalmazta meg levelét Ujhelyi István Facebook-oldalán.

"Vajon hogy érzi magát most Áder János? Vajon nem szégyelli magát a Fidesz kufárpolitikája miatt? Nem ég az arca, Elnök úr?! Az Ön főnöke, Orbán Viktor és kormánya épp a minap akadályozta meg az uniós klímatervet: pontosabban, hogy 2050-re csak annyi szén-dioxidot bocsássanak ki az európai uniós országok, amennyit ki tudnak egyenlíteni"

- kezdi a szocialista politikus.

Szerinte míg "az Európai Unió vezetői azon dolgoznak, hogy az egyre fenyegetőbb, világszerte aszályokkal, árvizekkel, szélsőséges hőmérséklet-ingadozásokkal járó klíma-szükségállapotot kezelni lehessen", Orbán Viktor "az illiberális haverjaival botot dugnak a küllők közé, mert nekik semmi sem drága."

"Zavaros módon a „rezsidémon” legyőzésére hivatkoznak, de valójában útszéli gazemberekként egyszerűen megzsarolják az európai közösséget: Brüsszelben előbb virítsanak valami lóvét, a gyermekeink sorsáról csak utána tárgyalunk. Szégyen"

- véli Ujhelyi István, aki ezután arról ír, szerinte miért "undorító" a Fidesz magatartása a klímaterv kapcsán.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
viking-szallodahajo-budapest-katasztrofa-balest-szerencsetlenseg-tulajdonos-megszolalt-1000x563-1.jpg

Visszatért a fővárosba a Hableánnyal balesetező Viking Sigyn

A szállodahajó ezúttal az Erzsébet híd és a Szabadság híd között a pesti oldalon kötött ki.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 24.A május 29-i tragédia óta most először hajózott a Hableányt elsüllyesztő Viking Sigyn szállodahajó a Duna budapesti szakaszára – írja a Napi.hu a Vessel Finder hajókövető oldalra hivatkozva.

A baleset óta már járt a hajó a Magyarországon, ám akkor csak Visegrádig jött, majd egy rendőrségi vizsgálat után visszaindult Németországba.

A szállodahajó ezúttal az Erzsébet híd és a Szabadság híd között a pesti oldalon kötött ki.

Viking Sigyn május 29-én ütközött össze a Hableány sétahajóval, amely felborult, majd elsüllyedt a Margit hídnál. A szállodahajót a tragédia után átvizsgálták, majd elengedték Magyarországról. A Viking Sigyn ukrán kapitányát viszont letartóztatták, ő jelenleg is börtönben van Budapesten.

Ahogy korábban megírtuk: a dél-koreai sajtóban elterjedt, hogy ezalatt a két hét alatt lefesthették a baleset nyomát a Viking Sigyn hajótestén. Erről árulkodnak azok a fotók is, amelyek Visegrádon készültek a hajóról.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x