hirdetés
Egy férfi eszkort elárulta, miből áll a munkája, és mennyit keres vele
A kezdetek óta 300 kliense volt, de csak százzal feküdt le közülük.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2019. március 24.


hirdetés

A LADbible oldalán jelent meg egy férfi eszkort vallomása munkájáról. A meg nem nevezett prostituált elmondta legérdekesebb élményeit, és azt is, hogy mennyi pénzt keres egy hónap alatt.

Annak ellenére, hogy a legtöbben mit gondolhatnak a munkájáról, azt állítja: ő nagyon élvezte, mert áloméletet él, erkélyeken szexel, és luxusnyaralásokon vesz részt a Maldív-szigeteken, ahol drága villákban múlatja az időt.

A kísérő azt is elmagyarázta, mi inspirálta arra, hogy ezt a munkát válassza:

"Mindig szerettem a nőket és kalandokat. Előbb csak online dolgoztam, majd azt gondoltam: miért nem próbálnám meg, és miért ne találkoznék néhány nővel?

Feltöltöttem a fotómat és egy bemutatkozást, és két héttel később megtalált az első kliensem" - kezdte történetét, hozzátéve, hogy az indulás három évvel ezelőtt volt.

Azt mondja: talán furcsa, de a munkája nem igazán a szexről szól. A kezdetek óta 300 kliense volt és csak százzal feküdt le közülük.

"Ez egy gyakori félreértés" - mondja. "A többség nem a szexért keres meg, hanem azt akarják, hogy a párjuk legyél egy eseményen, például esküvőn."

Azt mondja,

sokan vannak, akik csak közös programot szeretnének vele, például azt, hogy valaki elmenjen velük izgalmas helyekre, például helikopteres túrára a Grand Canyon fölött, vagy egy Michelin-csillagos étterembe. A férfi azt mondja, néha úgy érezte magát, mint egy filmsztár.

A fizetését sem titkolja: állítása szerint egy jó hónapban 10 000 fontot keres (3,7 millió forint), de rosszabb időszakban sem kevesebb a fizetése 4000 fontnál (1,47 millió forint). E mellé egy "rendes" munkája is volt, de az már csak azért, hogy senki ne kérdezze meg az ismerősei közül, hogy miből él.

A legérdekesebb kérés, amit teljesített ez volt:

"A legfurább ügyfelem egy magas beosztású nő volt, aki azt akarta, hogy személyi edzőnek öltözzek be, menjek be az irodájába, és játsszuk el a Szürke 50 árnyalatát.

Összesen három-négy órát tartott - árulta el az eszkort.

De nem minden kérés olyan szórakoztató az előbbi, akadnak olyan dolgok, amiket pénzért sem vállalt be:

"Egy srác felkeresett és azt mondta, azt akarja, hogy szexeljek a feleségével, miközben ő szagolja a cipőmet és a lábfejem. Nagyon ragaszkodott hozzá, de végül nemet kellett mondanom, mert nem voltam biztos abban, hogy tényleg akarom ezt" - mesélt a bizarr történetről.

Azt is elárulta, szerinte mi a munkája sötét oldala: felismerni azt, hogy valaki többet akar, mint amennyit képes neki adni.

Azt állítja, hogy a nők gyakran kérik, hogy legyen a barátjuk, cserébe drága ajándékokat kínálnak, például autókat. A férfi azt mondja: úgy érzi, hogy meg kell találnia a tökéletes nőt, hogy kiléphessen.

"Addig fogom csinálni, amíg élvezem és ha egyszer unalmasnak találom, és elveszíti az izgalmát az egész, akkor kilépek. Ez eddig nem történt meg" - árulta el a kísérő.


KÖVESS MINKET:

hirdetés
Jogi diplomája dacára nem talált munkát, mert 'túl csinos' – állítja egy londoni nő
Irina Kova úgy gondolja, hogy szépsége állt karrierje útjába.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 18.Az orosz származású nő Londonban szeretett volna karriert építeni. Jogi diplomával és tartalmas önéletrajzzal rendelkezik, illetve munkatapasztalata is van, mégsem járt sikerrel.

A 33 éves Irina szerint a férfi főnökök a munka világában nem veszik a vonzó nőket kellően komolyan, a női munkatársak pedig furkálódó természetűek a náluk csinosabb dolgozókkal szemben.

Elmondása szerint volt már olyan jól fizető munkahelye az üzletfejlesztés szférájában, amit a megjelenésére kapott kommentek miatt hagyott ott.

"A nők nem bíznak meg benned, a férfiak pedig nem tekintenek rád szakemberként."

- nyilatkozta a The Sun hasábjain.

"Engem a férfiak soha nem akarnak alkalmazni. Megértem - mindez azért történik, mert nem akarják, hogy elvonjam a figyelmüket a munkáról. Inkább kevésbé dekoratív nőkkel veszik körbe magukat, akiknél ez a veszély nem fenyeget."

Úgy gondolja, hogy a házas főnökök nem akarják, hogy ha feleségük meglátogatja őket az irodában, akkor épp egy dögös, egyedülálló nő mellett üldögéljenek.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Több mint 26 ezret fizettek 2 kávéért és 2 hamburgerért egy római kávézóban, de nem is hagyták szó nélkül
A turisták nagyon megdöbbentek a túlságosan drága számlán, de később bosszút álltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Nagyon kellemetlen helyzetbe került két turista a római Vaticano kávézóban, amely a Vatikán Múzeum bejáratával szemben helyezkedik el, tehát központi helyen, így az árak is elég borsosak. A vendégek két kávét és két hamburgert rendeltek, amikor viszont fizetni akartak, elképedtek, amikor

az orruk elé tolta a pincér a 81 eurós, azaz több mint 26 ezer forintos számlát. E szerint a két hamburger összesen 58 euróba (19 ezer forint) került, a két kávé 16 euróba (5200 forint), a 10 százalékos szervízdij pedig 7,40 euróra (2400 forint) rúgott.

A turisták kénytelenek voltak kifizetni az összeget, pedig úgy érezték, hogy azért annyira nem volt jó a kávé és a hamburger, hogy ennyit kelljen kicsengetniük érte.

Később bosszút is álltak azért, amiért ennyire lehúzták őket. Az egyik internetes értékelő oldalon jól lepontozták a kávézót és azt is odaírták, hogy az ott dolgozók direkt átejtik a turistákat, hogy sok pénzt csaljanak ki belőlük. Ennek bizonyítására a saját számlájukat is feltöltötték az oldalra, ami nagy felháborodást váltott ki.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Hamis szavazatokkal nyert tehetségkutatót egy orosz milliomos üzletember gyereke
A kislánytól elvették a nyereményt. Ráadásul szép hangja van, csalás nélkül is ő lehetett volna a befutó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Áll a bál az oroszországi The Voice Kids nevű tehetségkutató döntője miatt.

A BBC azt írja, azért tört ki a botrány, mert kiderült, hogy az első helyezett kislány

csalással nyerhette meg a versenyt.

Ez önmagában is durva, de ha meghallgatod a felvételt, amiből kiderül, hogy a kislánynak milyen szép hangja van, érthetetennek látszik, mi szükség volt a csalásra, simán megnyerhette volna anélkül is.

VIDEÓ: A lány produkciója

És hogyan történt a csalás?

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
„Inkább megyek börtönbe, mint haza a feleségemhez” - mondta 70 éves férfi, aki letartóztatásáért könyörgött
A floridai férfi a Cadillac-je napfénytetőjén kibújva autózott, és mint kiderült, szándékosan hívta fel magára a rendőrök figyelmét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. május 19.Őrült dologra vállalkozott egy 70 éves férfi Floridában, csak mert már elege volt a feleségéből.

Leonard O. Olsen a Cadillacjével száguldozott egy floridai főúton, ráadásul úgy, hogy a napfénytetőn kibújva felállt az autóban, kezeit a levegőbe emelte és láthatóan felszabadultan élvezte a szabadságot. A beszámolók szerint a férfi több mint 160 km/h-val vezetett, amikor a kocsiból kihajolt.

Mindezt egy szabadnapos rendőr felvette videóra, ezután pedig jelentette a felelőtlenül autózó sofőrt a kollégáknak. Ezután a Florida Highway Patrol egyik rendőre megállította a férfit az úton - írja az NBC Miami.

Olsen azzal magyarázta a tettét, hogy szeretett volna ily módon tisztelegni Isten előtt. Azt is elmondta, hogy a Cadillac önvezető módban volt, vagyis nem kellett neki kormányoznia és nyomnia a gázt, mert azt a kocsiba beépített számítógépes rendszer vezérelte. A rendőrség szerint ezután a férfi maga kérte a letartóztatását.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x