hirdetés
 
 
Egy férfi bunkón lekövérezte a mellette ülő nőt a repülőn - azóta valószínűleg megbánta
Mindennapos probléma a testszégyenítés - amikor valakit megaláznak a külseje miatt. Savannah Phillips is ilyen helyzetbe került - de szerencsére volt, aki a segítségére siessen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 13.


hirdetés

A hölgy a Facebookon osztotta meg történetét. Chicagóba repült. Ahogy ő írja magáról:

"Nem én vagyok a legnagyobb a gépen, de nem is a legkisebb."

A gépen egy idősebb, 60 körüli férfi mellett kapott helyet, aki azt mondta magáról, hogy komikus. Miközben a stewardess megkezdte az utasok tájékoztatását, a férfi elővette a telefonját, és írni kezdett. Savannah történetesen pontosan látta, hogy mit.

"Kb. hat centire volt az arcomtól a telefonja, és valakinek azt írta, hogy itt ül egy »büdös dagi« mellett" - idézte fel a hölgy.

Savannah a könnyeivel küzködve az ablak felé fordult. Ám hamarosan valami csodálatos történt!

Valaki a mögöttük lévő sorból megkopogtatta az idős férfi vállát, és egy hang azt mondta:

"Most rögtön helyet cserélünk!"

"Oké, de miért?" - kérdezte az idős férfi.

"Mert üzneteket küld róla, és ezt nem tűröm!"

Az ismeretlen lovagot Chase Irwinnek hívják. Mint kiderült, ő is észrevette a bántó sms-t, és úgy döntött, valamit tennie kell. Megbeszélte a helycserét az utaskísérővel, és akcióba lendült. Miután leült Savannah mellé, próbálta megvigasztalni, és kellemesen elbeszélgettek a családjukról, a munkájukról.

"Megköszöntem neki, amit tett, és közöltem vele, hogy a férjem valószínűleg imádni fogja. A stewardes nem győzte hordani neki az ingyen italokat, és hősnek nevezte."

Chase Irwin is megosztotta, az ő szemszögéből hogyan nézett ki a történet (a képen a sértő sms küldője látható):

"Ez a pasi azt küldte sms-ben a feleségének, hogy egy büdös dagi mellett ül. Láttam, hogy a nő elolvasta az üzenetet, és most szomorúnak tűnik. Verjem ki belőle a szuszt, vagy csak mondjak valamit leszállás után?"

Savannah így zárta a beszámolót:

"Elmeséltem neki, hogy előző nap a templomban az egyik legkedvesebb ismerősöm, Jeff McMillon arról beszélt a templomban, hogy Isten lát téged. Jóban, rosszban, ha bajban vagy - saját vagy más hibájából -, Isten lát. És ma Isten látott engem."


KÖVESS MINKET:
Jobb felkészülni: újra divatba jön a bűnronda turistaszandi – ZOKNIVAL!!
Az idei New York-i divathéten szinte minden nagyobb tervező előrukkolt vele.
Simplemost - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Egy lábbeli, amelyen kényelmi szempontból tényleg nagyon nehéz fogást találni, na de ahogy kinéz! A turistaszandi-fehér zokni kombó kitörölhetetlenül beleégett mindenkinek a retinájába, aki kénytelen volt végigszuszakolni magát az egyébként is igen változatos 90-es éveken.

És erre visszajön! A minden eleganciát nélkülöző szandált először a világ egyik legelitebb divatháza, a Balenciaga dobta be újra a köztudatba, még tavaly tavasszal, de akkor még csak ráfogták, hogy múló hóbort, a magas-szabászat szeszélye, a Balenciaga amúgy is szereti az extravagáns dolgokat.

Az idei New York-i Divathéten azonban szinte minden nagyobb tervező előrukkolt vele. A Chanel és a Gucci sem kímél bennünket, a kifutókon egymás után szaladgálnak a szandis modellek - zoknival!

2019-et tehát uralni fogja ez a nosztalgikus lábbeli, de természetesen nem lesz kötelező viselni. Aki viszont mégis szeretne venni egyet, a jól ismert Teva-szandikhoz már egész olcsón, körülbelül 14 ezer forintért hozzájuthat. A Guccit nem nagyon ajánljuk: egy ékesebb szandál náluk 350 ezer forintot kóstál.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#touristsandals #tendencia2019 #tanamoda

Zarp Design e Ass. de Moda (@zarp_moda) által megosztott bejegyzés,

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

????

Sandy Liang (@sandyliang) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:
Új ízesítéssel lepi meg a fogyasztóit a Coca-Cola
Az eddigi ízek mellé most egy délies variációt kreáltak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Újabb ízzel rukkol elő a Coca-Cola gyártója. Többféle gyümölccsel is próbálkoztak, felmerült a málna, a citrom, de még a gyömbér is.

Végül a narancsos-vaníliás párosítás győzött. Az első palackokat normál és cukormentes változatban már piacra is dobták, és a kanadaiak és ausztrálok körében sikere lett. Így most az amerikai fogyasztók következhetnek – arról egyelőre nincs hír, nálunk mikor vezetik be.

Az új ízt kóstolók szerint ez a variáció egészen új élményt ad, semelyik másik elődhöz nem hasonlítható

- írta a Coca-Cola a honlapján.

A cég szándéka, hogy az új ízzel megidézzék a gondtalan nyári napok emlékét. A Coca-Cola szeretne változatos ízeket kínálni, ezért döntött az új termék bevezetése mellett.


KÖVESS MINKET:

Hetesikrek születtek Irakban, és nem császármetszéssel
Ez kemény lehetett...
A nyitókép illusztráció, a Pixabay egyik fotójának felhasználásával - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Hetesikreknek adott életet egy 25 éves édesanya Irakban. A babák Diyali tartományban, az Al-Batool kórházban születtek. A hírről több külföldi alp is beszámolt.

A Daily Mail és a Mirror is azt írja, hogy a nő (akinek a nevét a helyi lapok nem közölték)

nem császármetszéssel szült, hanem természetes úton.

A rendelkezésre álló hírek szerint a picik is egészségesek és az anya is jól van.

A Mirror azt írja, ez az első eset Irakban, hogy hetesikrek születtek, ezért valóságos szenzációnak számít.

Az apa a Daily Mail szerint azt nyilatkozta, hogy továbbiakban nem szeretnék bővíteni a családot, a kicsikkel együtt 10 gyermekről kell gondoskodniuk.

A világon először 1997-ben élte túl mindegyik kisbaba a hetesiker-szülést az egyesült államokbeli Iowában.

Ritkaságszámba megy, hogy egy anya egyszerre ennyi babát hordjon a szíve alatt, ezért szokott beszámolni a sajtó ezekről az esetekről. 2017-ben mi is írtunk egy nigériai párról, akiknek 17 év sikertelen próbálkozás után születtek hatosikrei.


KÖVESS MINKET:

"Chuck Norrisnak jobban ment volna" – megszólalt a férfi, aki puszta kézzel fojtotta meg a rátámadó pumát
Macskatulajdonosként tudta, mitől kell tartania.
Buzzfeed, fotók: Twitter: @CPW_NE - szmo.hu
2019. február 16.


hirdetés

Már hírt adtunk róla, hogy milyen szuperképességekre utalt egy férfi futó cselekedete a hónap elején.

A férfi azóta világhírű lett, mert azért tényleg ritka, hogy valaki egy ekkora ragadozót puszta kézzel öljön meg, a 31 éves Travis Kaufmannak azonban sikerült A Buzzfeed egy vele készült beszélgetésről számolt most be. Egy, a napokban tartott sajtókonferencián a férfi elmesélte, hogy nagyjából 5 éve költözött Fort Collinsba Arkansasból, s hogy imádja a szabad levegőn végzett sportokat, mint például a hegymászás vagy síelés.

A terepfutás nagyjából egy éve kezdte érdekelni.

Jelenleg Kauffman egy 50 kilométeres terepfutó-versenyre készül, a Dirty 30-ra, amit júniusban tartanak meg, mesélte a férfi. Erre edzett azon a napon is, amikor a puma megtámadta. Elmondása szerint épp futott, amikor valamit meghallott a háta mögött. Megfordult, és már támadt is a puma, ráharapva a csuklójára.

Kaufman úgy írta le a nagymacska elleni csatáját, mint egy "birkózómeccset". Mivel maga is volt macskatulajdonos, ez sokat segített neki a küzdelemben. "Mivel nekem is volt cicám, tudom, hogy a fekete karmok nagyon veszélyesek, amikor támadásra használják őket - magyarázta. - És eléggé aggódtam a karmai miatt, melyek a hasamba és az ágyékomba mélyedtek."

Ezért aztán Kaufman leszorította a macska fekete lábait. Megpróbálta ágakkal és kövekkel is megütni, de végül a fatális húzása az volt, amikor fölé tudott kerekedni, s rálépett a nyakára. Így fojtotta meg. Amikor az állat elpusztult, a férfi olyan gyorsan elmenekült onnan, ahogy csak tudott.

Úgy becsli, nagyjából 10 percig tartott az egész.

"Teljesen az őrült félelem hatása alatt voltam" - mondja. Szerencséjére belefutott más emberekbe a terepen, akik kórházba vitték. Ott fel tudta hívni a barátnőjét, aki épp egy meetingen volt, de azonnal rohant a kórházba.

Noha Kaufmannak varrni kellett az arcát és a csuklóját, állítása szerint nem lesz egyetlen hosszú távú sérülése sem. Sőt, azóta már futott is párszor, de "nem többet, mint 10 mérföld."

Az élmény nem térítette el a terepfutástól. Sőt, azt mondta az újságíróknak, hogy még mindig tervezi a nagy versenyt, amire eredetileg készült. Más futóknak azt tanácsolta, hogy ne viseljenek fülhallgatót futás közben, hiszen ő sem lenne életben, ha így tett volna.

S hogy mit szólt ahhoz, hogy az online reakciók szerint ő az aktuális legkeményebb fickó? "Az a legnehezebb, hogy soha nem fogom tudni felülmúlni ezt a címet - mondta. - Chuck Norrisnak jobban ment volna. Chuck egy karcolás nélkül megúszta volna."


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x