Egy férfi bunkón lekövérezte a mellette ülő nőt a repülőn - azóta valószínűleg megbánta
Mindennapos probléma a testszégyenítés - amikor valakit megaláznak a külseje miatt. Savannah Phillips is ilyen helyzetbe került - de szerencsére volt, aki a segítségére siessen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. június 13.


A hölgy a Facebookon osztotta meg történetét. Chicagóba repült. Ahogy ő írja magáról:

"Nem én vagyok a legnagyobb a gépen, de nem is a legkisebb."

A gépen egy idősebb, 60 körüli férfi mellett kapott helyet, aki azt mondta magáról, hogy komikus. Miközben a stewardess megkezdte az utasok tájékoztatását, a férfi elővette a telefonját, és írni kezdett. Savannah történetesen pontosan látta, hogy mit.

"Kb. hat centire volt az arcomtól a telefonja, és valakinek azt írta, hogy itt ül egy »büdös dagi« mellett" - idézte fel a hölgy.

Savannah a könnyeivel küzködve az ablak felé fordult. Ám hamarosan valami csodálatos történt!

Valaki a mögöttük lévő sorból megkopogtatta az idős férfi vállát, és egy hang azt mondta:

"Most rögtön helyet cserélünk!"

"Oké, de miért?" - kérdezte az idős férfi.

"Mert üzneteket küld róla, és ezt nem tűröm!"

Az ismeretlen lovagot Chase Irwinnek hívják. Mint kiderült, ő is észrevette a bántó sms-t, és úgy döntött, valamit tennie kell. Megbeszélte a helycserét az utaskísérővel, és akcióba lendült. Miután leült Savannah mellé, próbálta megvigasztalni, és kellemesen elbeszélgettek a családjukról, a munkájukról.

"Megköszöntem neki, amit tett, és közöltem vele, hogy a férjem valószínűleg imádni fogja. A stewardes nem győzte hordani neki az ingyen italokat, és hősnek nevezte."

Chase Irwin is megosztotta, az ő szemszögéből hogyan nézett ki a történet (a képen a sértő sms küldője látható):

"Ez a pasi azt küldte sms-ben a feleségének, hogy egy büdös dagi mellett ül. Láttam, hogy a nő elolvasta az üzenetet, és most szomorúnak tűnik. Verjem ki belőle a szuszt, vagy csak mondjak valamit leszállás után?"

Savannah így zárta a beszámolót:

"Elmeséltem neki, hogy előző nap a templomban az egyik legkedvesebb ismerősöm, Jeff McMillon arról beszélt a templomban, hogy Isten lát téged. Jóban, rosszban, ha bajban vagy - saját vagy más hibájából -, Isten lát. És ma Isten látott engem."


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x