hirdetés
Képernyőfotó-2019-10-26-16.00.01.png

Egy évig gyűjtötte a levágott körmeit, hogy eljegyzési gyűrűt csináljon belőle

A kínai férfi dokumentálta is, hogy a körömdarabok miként válnak ékszerré.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 26.


hirdetés

Szinte minden nő epekedve várja a nagy napot, amikor végre felteszik neki a nagy kérdést és hivatalosan is összekötheti életét szerelmével.

Van, aki számára a lánykérésnél a jegygyűrű esetében maga a szimbólum jelleg a fontos, más pedig ragaszkodik a drága ékszerhez.

Persze egy gyémántgyűrű megvásárlását nem minden szerelmes férfi engedheti meg magának, és ezen nincs is mit szégyellni, így vannak, akik kreatívabb praktikákhoz folyamodnak.

A DIY-módszerek amúgy is virágkorukat élik és mi is lehetne személyesebb egy saját kezűleg készített gyűrűnél.

Egy kínai férfi azonban némiképp átesett a ló túloldalára az egyediség terén és saját levágott körmeiből készített eljegyzési gyűrűt. Egészen pontosan egy évig gyűjtögette őket, hogy a mestermű elkészülhessen

- szúrta ki a brit Mirror.

Ráadásul az egész procedúrát rögzítette is és a videót megosztotta Twitteren, ahol az villámgyors terjedésnek indult, ugyanakkor vegyes fogadtatást kapott - sokan undorítónak találták.

Miután összegyűlt egy elegendő mennyiségű körömdarab, egy turmixgépbe helyezte őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
naszut.jpg

Férfi szeretőjét is elvitte a nászútra az ifjú férj, ott derült ki, hogy háromágyas szobát vett ki

A feleség szerint csak a pénze kellett a férjének, aki cselédként kezelte a szétköltözés után is.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.Szétválasztotta a 11 éve házasságban élő párt a máltai bíróság, miután kiderült, hogy több furcsaság is volt a kapcsolatukban. A nő most azt mondja, hogy a férfi csak a pénzéért vette el - írta meg a különös történetet a Times of Malta.

A furcsaságok már az esküvőnél is előjöttek, mert a vőlegény nem akart hozzájárulni a költségekhez, még a gyűrűt sem fizette ki, csak az autóbérlést és a videózást. Az anyagi kérdésekről a férfi a későbbiekben sem volt hajlandó beszélni a feleségével.

A pár 2007-ben kelt egybe, de nászútra csak egy évvel később mentek el. Ám az indulás előtt a férfi azt közölte a felségével, hogy egy közeli barát is velük tart.

A feleség Korfun, a szállodában döbbent meg igazán, mikor szembesült azzal, hogy párja egy háromágyas szobát vett ki, így a mézesheteket egy másik férfival együtt kell eltöltenie.

Ekkor kezdett el gyanússá válni neki, hogy a férje a saját neméhez vonzódik.

A férj teljesen elhidegült az asszonytól, aki kétszer is teherbe esett, de elvetélt. A férfi azonban egyszer sem kísérte el orvoshoz, egyszer az anyja ment vele, a másik alkalommal egyedül volt kénytelen a kórházba bemenni.

Az asszony a bíróságnak elmondta, hogy férjétől különköltöztek, és a férfi a barátjával él közös háztartásban. Ám elvárta volna, hogy az asszony továbbra is elvégezze a házimunkát rájuk.

A bíróságon a férj elutasította a vádakat, de nem adott magyarázatot semmire sem. Annyi azonban kiderült, hogy gyerekkorában családon belüli erőszak áldozata volt.

A meghallgatáson egy gyámügyes is ott volt, aki elmondta, hogy a pár örökbefogadási kérelmét elutasították, mert a férfi nem volt hajlandó részt venni egy családterápiás kezelésen, és az egész gyerekvállalást pénzügyi befektetésként kezelte.

Mindezek után a bíróság felbontotta a házasságot, mert úgy ítélték meg, hogy a férj nem volt hajlandó az elköteleződésre. A döntéshez nem vizsgálták a szexuális irányultságát - írta a lap.

Fotó: illusztráció


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
halott-menyasszony-eskuvo-kina-1000x518.jpg

A lagzi előtt nem sokkal halt meg a menyasszony – szerelme a temetésén vette újra feleségül

A mellrákban elhunyt nő holttestét menyasszonyi ruhába öltöztették, a koporsója körül pedig 169 rózsaszín rózsát helyeztek el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 23.Meglehetősen bizarr, ám szívszorító esküvőt tartottak múlt szombaton Kínában: egy férfi a halott menyasszonyát vette feleségül.

A pár szomorú történetéről a Dalian Evening News számolt be. A Xu Shinan nevű férfi és a Jang Liu nevű nő csoporttársak voltak az egyetemen, és azután kerültek közel egymáshoz, hogy sokat beszélgettek az interneten keresztül. Még 2007 augusztusában jöttek össze, hat évvel később pedig papíron már házasok lettek. Azóta készültek az esküvőjükre, de alig három hónappal később a közös életük teljesen felborult. A fiatal nő folyamatos fájdalmat érzett a mellkasában, majd fél év múlva megkapták a szörnyű hírt: Jang mellrákban szenved.

A nő öt és fél évig küzdött a kegyetlen betegséggel. Megműtötték és kemoterápiára is járt, ennek ellenére próbált mindig pozitív maradni - sosem sírt, csak mosolygott párja szerint.

Sőt, szeretett volna másokat is bátorítani, ezért a kezeléséről folyamatosan posztolt a Weibo kínai közösségi oldalon.

2017-ben Jang egyre jobban lett, ezért ismét elkezdték építgetni a közös jövőjüket: lakásra spóroltak és szervezték az esküvőjüket. Sajnos azonban idővel ismét rosszabbodott a nő állapota, a férfi pedig országszerte végigjárta a kórházakat, hogy minél jobb kezelést találjon a szerelmének.

Jang májusban már annyira rosszul volt, hogy kórházba került. A helyzet olyan súlyos volt, hogy júliusban már a tüsszentéstől is eltörtek a csontjai. Október elején mesterséges kómába helyezték, egy héttel később pedig meg is halt.

"A végén már fel sem ismert, így el sem tudtunk búcsúzni egymástól"

- mondta szomorúan Xu.

Felesége halála után a férfi észrevette, hogy Jang azelőtt, hogy kórházba került, menyasszonyi ruhákat nézegetett a neten. Akkor eldöntötte, hogy a legszebbet fogja megvenni kedvese számára.

Másnap el is ment egy ruhaszalonba, amelynek a tulajdonosát annyira meghatotta a pár szomorú története, hogy azt mondta a férfinak: bármelyik ruhát választhatja 1 jüanért (42 forint).

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
takaritas.jpg

Orális szex és sör jár a házimunkáért cserébe egy amerikai férjnek

Hét házimunkát kell egyenként hatszor elvégeznie egy amerikai férjnek, hogy jutalmat kapjon a feleségétől. A sajátos matricagyűjtésben az orális szexet már kimaxolta a férfi.
képünk illusztráció: Pixnio - szmo.hu
2019. október 19.Ugyan évek óta ott van a Redditen, de csak most kapták fel azt a szokatlan matricagyűjtő rendszert, amit egy amerikai feleség talált ki, hogy házimunkára ösztönözze a férjét. A módszer azért különösen bravúros, mert nem az egyébként általános házastársi kölcsönös felelősségvállalásra helyezi a hangsúlyt, hanem olyan dolgokat kínál az egyes feladatok elvégzéséért cserébe, melyek valóban ösztönzőleg hathatnak egy férfira, írja a The Sun.

A nő összes hét feladatot gyűjtött össze, mindegyiket egyenként hatszor kell elvégeznie a férjnek. Ha egy-egy házimunkánál eléri a hat alkalmat, akkor a sor végén látható jutalomban lesz része. Minden végrehajtott házimunkáért cserébe egy Disney-hercegnős matricát ragaszt az asszony a táblázatba.

A mellékelt képen jól látható, hogy a fotó posztolásáig egyetlen feladatban érte el a szorgos apuka a maximális matricaszámot, ez pedig a gyerek hányásának feltakarítása, amiért cserébe "BJ!!!" (angolul blowjob, vagyis orális szex) járt.

Lapozz a matricatáblázatért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
noszexpixa.jpg

Felnőttfilm-rendező árulta el a három leggyakoribb szexuális fantáziát

Szerinte majdnem mindenkinél megjelennek ezek a képzelgések.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 22.A fantáziálás természetes dolog: mindegy, hogy az ember egyedülálló, vagy kapcsolatban van, lehetnek szexuális gondolatai, álmai, képzelgései.

Mi is többször összeszedtük már különböző szakértők elmondásai alapján, hogy melyek a leggyakoribb fantáziák, ami a legtöbb embernél előfordul (például ITT), sőt arról is írtunk már, hogy milyen hatással lehetnek ezek a képzelgések a személyiségünkre.

Most azonban egy olyan "bennfentes" árulta el a legnépszerűbb fantáziákat, aki igencsak jártas a szexualitásban. Erika Lust felnőtt filmeket rendez, munkájában pedig fontos szerepet játszik az, hogy milyen szexuális szituációkra kíváncsiak leginkább az emberek.

Szerinte három fő fantázia van, amire a legtöbb ember gyakran gondol

- ezeket a saját, X Confession weboldalára és telefonos applikációjára beküldött fantáziák alapján (is) állította össze.

Lapozz a három fantáziáért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!