hirdetés
Egy barlangban ölte meg feleségét és tízéves gyerekét a német férfi Tenerifén
Kisebbik fiuk szerencsére el tudott menekülni, egy arra kiránduló pár talált rá.
Címkép: illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 25.


hirdetés

Egy német férfit gyanúsítanak azzal, hogy megölte a feleségét és tízéves fiukat a közös tenerifei nyaralás alkalmával. A holttesteket a spanyol rendőrök találták meg, akiknek a másik gyermek mondta el, mi történt. Ezek alapján teljesen egyértelmű számukra, hogy

családon belüli erőszak áldozata lett az asszony a nagyobbik gyerekkel együtt.

Az ötéves kisfiú szintén a barlangban volt a szörnyű gyilkosság időpontjában, de szerencsére sikerült elmenekülnie. Egy, a Teide nemzeti park környékén kiránduló pár találta meg, a hegyek között. Ők értesítették a hatóságokat is, tudósít az El Pais.

Egy név nélkül nyilatkozó forrás szerint az apa, a gyerekek és a feleség nem is együtt érkeztek Tenerifére - utóbbiak azért jöttek, hogy meglátogassák a férfit, a kirándulásnak azonban borzalmas vége lett.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Lefeküdt a 16 éves fiúval, akin segítenie kellett volna – örökre eltilthatják hivatásától a 26 éves szociális munkást
A brit nő egy problémás kamaszokat és fiatal felnőtteket támogató intézményben ismerkedett meg a fiúval.
Címkép: Illusztráció (Pixabay) - szmo.hu
2019. április 25.Bíróság tilthatja el szakmájától a 26 éves Kayleigh Martint, mivel szociális munkás létére szexuális kapcsolatot létesített egy tinédzserkorú kliensével – írja a brit Mirror.

A nőnek most komoly következményekkel kell számolnia meggondolatlansága miatt.

Amikor az affér kiszivárgott, ártatlannak vallotta magát, tagadta a történteket, de rögtön elbocsátották, és tavaly júliusban letartóztatták.

Kayleigh és a 16 éves fiú a nő munkahelyén, egy lanarkshire-i, problémás kamaszokat és fiatal felnőtteket támogató intézményben ismerkedtek össze.

Mielőtt a tettek mezejére léptek volna, több szexuális töltetű üzenetet váltottak egymással, amiket aztán a tettek is követtek.

Egészen addig titkos viszonyt folytattak, amíg a dologra a szociális munkás főnökei fényt nem derítettek, akik aztán rövid időn belül értesítették a rendőrséget is.

A bíróság véleményéért lapozz:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
Megszökött a javítóból a kamaszlány, aki barátnőjével véresre verte és megalázta társát
Még videóra is vették brutális tettüket, ami hatalmas közfelháborodást váltott ki. Most nemcsak ő, de az egész családja eltűnt Nádudvarról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.Korábban mi is írtunk arról a két tiniről, akik véresre verték és megalázták egy társukat Nádudvaron, és minderről videót is készítettek. Egyikük aztán a közösségi oldalán bocsánatot kért. A Blikk most arról ír, hogy a másik lány megszökött a javítóintézetből, de még a családja is eltűnt a településről.

A lap egy névtelenséget kérő, ott lakó informátortól megtudta:

a videóra vett kínzás után közutálat tárgyává vált nemcsak az agresszív lány, de a rokonsága is, akiknek állítólag azért kellett elköltözniük az albérletükből, mert a lakás tulajdonosa besokallt a rengeteg be nem fizetett villanyszámla miatt.

A kamaszlányt nagyjából két hete emelték ki a családjából, néhány napja pedig már a rendőrség körözési adatbázisába is bekerült a fotója, mivel eltűntként keresik.

A helyiek szerint külföldön élő testvéréhez szökhetett.

Tettestársa, akiről korábban egy olyan videó is kiszivárgott, amin egy hajléktalan férfit rugdos, ugyancsak nevelőotthonba került.

"Mindig tőle volt hangos az utca, ám a verekedés után már sokkal visszafogottabb volt, alig lehetett látni, hallani"

- mesélte a Blikknek egy helyi.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Kiderült, kik állnak a kamupártok mögött, és hogy működött a nagy svindli
A Rablópártok című oknyomozó videóban olyanok is megszólalnak, akik korábban soha.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 25.A Partizán csatorna olyan magyar pártokról készített tényfeltáró dokumentumfilmet, amelyeknek fő profilja, hogy különféle módszerekkel pénzt, adatokat lopnak, kihasználva a választási rendszerben rejlő anomáliákat.

A Rablópártok című filmből egy olyan társaságot ismerhetünk meg, ami Nyíregyháza környékén, családi vállalkozás keretein belül működik, és meglehetősen hasonlít egy bűnszervezetre.

Az SMS (vagyis Seres Mária Szövetségesei) nevű, valószínűsíthetően kamupárt számos másikkal együtt azért jöhetett létre, mert a választásokon való induláskor akár több száz milliós kampánytámogatáshoz lehetett jutni.

Seres Mária és férje, Stekler Ottó mindketten főszereplői a dokumentumfilmnek. Stekler még a kilencvenes években volt a Magyarországi Zöld Párt vezetője, amihez jóval később, 2009-ben Tomcat (azaz Polgár Tamás) is csatlakozott. Utóbbi azzal bukott le, hogy 1165 ajánlószelvényéből 1152 hamisnak bizonyult.

Seres Mária nevét akkor ismerte meg az ország, amikor 2009-ben népszavazási kezdeményezést indított az országgyűlési képviselők számla nélküli költségtérítésének megszüntetéséről. Az aláírásgyűjtésnek hatalmas sikere volt, ráadásul a film szerint a begyűjtött aláírásoknak igen nagy szerepe lehetett a házaspár további politikai működésében.

A film első részét itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x