hirdetés
krumpli.jpg

Egy anyuka elmondta, miért kapott a fia egyetlen szem krumplit karácsonyra

A kommentelőket megosztja a nem mindennapi nevelési módszer.
Fotó: Pixabay - szmo.hu
2018. december 25.


hirdetés

A Mumsnet oldalán jelent meg egy érdekes és nagyon megosztó történet egy édesanyáról, aki krumplival készült a fiának karácsonyra. Ennek nem feltétlenül szívtelensége volt az oka, inkább csak nevelni akarta az apróságot, méghozzá arra, hogy ne bántsa a nővérét. Ehhez képest rengeteg negatív kommentet kapott a szokatlan akció.

A nő az oldalon még csak egy tervként vázolta fel az ajándék lehetőségét, hogy megkérdezze a felhasználókat, mit szólnak az ötlethez. Az elképzelés az volt, hogy egy burgonyát becsomagol, és azt kapja majd a három éves fia karácsonyra, mindezt, hogy végre befejezze testvére állandó harapdálását.

A nő azt mondja: mindent megpróbált, hogy meggondolja, hogy megállítsa a kisfiát, de kénytelen drasztikus lépéseket tenni, miután a fiúcska gyakran bántja három hónapos testvérét.

"A legutóbbi alkalommal figyelmeztettem őt, hogy a 'karácsony szelleme' mindent lát, és azt mondtam neki, hogy csak egy burgonyát fog kapni, ha újra bántja testvérét" - mesélte a nő.

Most elhatározta, hogy végigviszi a büntetést, remélve, hogy meg tudja állítani az agresszív óvodást.

A kommentelők között néhány szülő azt gondolta, hogy jó ötlet volt, és azt mondták, hogy meg kell tennie, míg mások szerint nem ez a megoldás a kicsi viselkedésére.

Az egyik kommentelő szerint, ha a fenyegetés után nem viszi véghez az akciót, akkor a következetlensége miatt még jobban "palira veszi" majd a gyermeke. Egy másik szerint viszont abban a pillanatban kell megbünetetni a kicsit és nem pár héttel később, amikor már azt sem tudja, miért kapja a burgonyát és esetleg egész nap jól viselkedett.


KÖVESS MINKET:

hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:
hirdetés

Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x