Egy 16 éves, szűz fiú nyerte a "Szexszigetre" szóló ingyenjegyet
Anyja dühös, de apja aláírta a szülői engedélyt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 12.Korábban mi is írtunk róla, hogy újra megrendezik a Szexsziget néven elhíresült, négynapos bulit, ahol a résztvevők semmi mást nem csinálnak, mint kolumbiai prostituáltakkal szexelnek, és közben folyamatosan szedik a legkülönfélébb drogokat.

A beugró másfél millió forint, de a bulit szervező kolumbiai cég lehetőséget adott egy szerencsésnek, hogy ingyen bejusson: egy jegyet kisorsoltak webshopjuk vásárlói között. A szervezők ígérete szerint a fesztivál a férfiak "legalább két" latina lányt kapnak a fesztivál idejére.

A nyertes pedig egy 16 éves, Brian nevű fiú lett, aki eredetileg Chiléből származik, de most New Yorkban él. Mint kiderült: a srác apja hitelkártyájával vásárolt, a papa tudta nélkül.

A Daily Mail azt írja: a szervezők szerint Brian anyja dühös volt, de apja engedélyt adott a bulira.

"A múlt héten kaptam egy e-mailt arról, hogy megnyertem a jegyet. Nem tudtam elhinni, amit olvastam, azt hittem, álmodom. Amikor elmondtam a szüleimnek, nagyon mérgesek voltak, de később apám jobban utánanézett és megtetszett neki, amit látott. Úgy döntött, hogy mehetek, és aláírta egy engedélyt - örvendezett a fiú.

Az idei szexfesztivál december 14-17-ig tart, és 30 ember részvételével rendezik meg.

A szerencsés nyertes, a vajszívű apukával:


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x