hirdetés
jail.jpeg

Egy 1590 forintos krém miatt két éjszakát töltött fogdában egy 17 éves lány

A krém véletlenül maradt nála, szó nélkül visszaadta, mégis bevitték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 06.


hirdetés

Két éjszakát kellett fogdában töltenie egy 17 éves Svájcban élő brit-magyar lánynak, akinek véletlenül a kezében maradt egy krém - írja a 444.hu.

A magyart alig beszélő lány jogász édesapjával érkezett Magyarországra.

Október 22-én, délután fél 2-kor a lány és édesapja a nyíregyházi plázában vásárolgattak, majd különváltak, a lány egy drogériába ment. Az apa telefonon hívta lányát, hogy siessen, menniük kell.

A lány éppen elhagyta volna az üzletet, amikor megjelent a biztonsági őr, hogy közölje, lopáson kapta. A lány ugyanis elfelejtett fizetni egy 1590 forintos krémért, ami a kezében maradt.

hirdetés

A lány elnézést kért, és visszaadta a krémet. A biztonsági őr viszont ragaszkodott hozzá, hogy a lány vele menjen az üzlet raktárába, az édesapát pedig eközben nem engedte be.

A lány rosszul beszéli a magyart, de még a biztonsági őr által hívott rendőrökkel is egyedül kellett beszélnie, ugyancsak magyarul, a jegyzőkönyvet is ezen a nyelven vették fel, és íratták alá vele.

A rendőrök ezután magukkal vitték a lány, apját pedig csak este hat után engedték be hozzá.

Ekkor kezdődött a második meghallgatás. Itt már a férfi is jelen lehetett. A meghallgatás alapja a raktárban felvett jegyzőkönyv volt.

A lány újra elismerte tettét, bocsánatot kért, de így is őrizetbe vették.

A bíróság este 7-kor bezárt, az október 23-i ünnepnap miatt pedig csak két nappal állhatott bíróság elé a lány, ezért két teljes éjszakát a fogdában kellett tölteni. Azért, hogy végül megkapja a legenyhébb kiróható büntetést: szóbeli megrovást.


KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
1_3533-1.jpg

Megérkeztek az első fotók a brutális gecsei balesetről, amit egy részeg sofőr okozott

Az autó 23 éves utasa nem élte túl.
Kép: police.hu - szmo.hu
2019. december 30.


hirdetés

Részegen, engedély nélkül vezetett az a 20 éves férfi, aki halálos balesetet okozott vasárnap este Gecse közelében – írja a rendőrség honlapja.

A helyszíni szemle adatai alapján egy Vaszar felé haladó autó

eddig tisztázatlan körülmények között átsodródott a menetirány szerinti bal oldali útpadkára, majd a vízelvezető árokba csúszott, és egy villanyoszlopnak ütközött.

hirdetés

Az autó 23 éves utasa – aki az elsődleges adatok szerint a biztonsági övet nem használta – olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a járművet vezető 20 éves fiú megsérült. Az adatgyűjtés során felmerült a gyanú, hogy a sofőr ittas volt a baleset bekövetkezésekor, továbbá a rendőrök megállapították azt is, hogy az eltiltás hatálya alatt vezette a járművet.

A rendőrség honlapján két képet is bemutatott az összeroncsolódott járműről.

Így nézett ki az összetört autó a baleset után:


KÖVESS MINKET:

hirdetés
tropical-975184_960_720-1.jpg

Két magyar férfi erőszakolhatott meg egy 65 éves nőt Dominikán

A 65 éves amerikai nő épp nászúton volt a Dominikai Köztársaságban.
Kép: Pixabay - szmo.hu
2019. december 29.


hirdetés

Két magyar férfi erőszakolt meg egy 65 éves nőt Dominikán - derül ki az RTL Klub tudósításából.

Információik szerint a két férfit már le is tartóztattál. Az RTL Híradó úgy tudja, a megerőszakolt 65 éves amerikai nő épp nászúton volt a Dominikai Köztársaságban.

A magyar külügy megerősítette, hogy két magyart letartóztattak, ám arról nem adtak információt, hogy miért. Mindezeken túl közölték, hogy az eljárás nyomozati szakaszban van. Úgy tudni, a két férfinak már ügyvédet is szereztek.

hirdetés

Itt tudod megnézni az RTL Klub videóját:


KÖVESS MINKET:


hirdetés
kep-2.jpg

10 métert zuhant a festő, aki alatt szándékosan megrázták a létrát

A zuhanást egy tolószékes férfi okozta, akinek jó eséllyel az volt vele a baja, hogy nem fért el tőle a járdán.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 29.


hirdetés

Elég durva balesetet élt túl egy festő Limában. A perui férfiról egy videó is készült, amin jól látszik, hogy a magasban dolgozó munkás alatt megrázták a létrát. Erre ő úgy 10 méteres magasságból lezuhant, majd itt jön a történet legérdekesebb része: a baleset után, egy kis pihenőt követően simán elsétált, mint aki jól végezte dolgát.

A zuhanást egy tolószékes férfi okozta, akinek jó eséllyel az volt vele a baja, hogy nem fért el tőle a járdán.

A dühös férfi idegesen elkezdte rázni a létrát, ekkor történt a baleset.

Itt tudod megnézni az erről készült videót:

hirdetés

KÖVESS MINKET:


hirdetés
Screenshot-2019-12-28-at-14.49.01.png

Segítséget kért a McDonalds-ban egy nő, a kiszolgálók feltartották a támadóját

A férfi fegyverrel kényszerítette, hogy vele maradjon a kocsiban Kaliforniában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. december 28.


hirdetés

Néhány nappal ezelőtt különös kérést intéztek egy McDonald's-kiszolgálóhoz a kaliforniai Lodiban, amikor rendelés helyett egy nő azt kérte, hívják a rendőrséget, mert a vele utazó férfi fegyverrel kényszeríti, hogy a kocsiban maradjon – írja a CNN.

A rendőrségi jelentésből később kiderült, hogy a férfi korábban is bántalmazta már őt, most pedig fegyverrel a kezében arra utasította, hogy vigye el őt a családjához.

Miután használta a mosdót, a nő újra a kasszához ment, hogy rendeljen, a férfi azonban megállította, és ragaszkodott hozzá, hogy az autós kiszolgálást válasszák. A nő az autóból is megpróbált tátogni, hogy segítséget kérjen a dolgozóktól, de ekkorra már munkatársaik is értesítették a rendőrséget.

Az étteremvezető arra utasította a kiszolgálókat, hogy tartsák fel az autókat, így megakadályozták, hogy a támadó a segítség kiérkezése előtt elhajthasson.

hirdetés

A rendőrök megtalálták a lopott fegyvert a csomagtartóban, és őrizetbe vették a támadót. A férfit fenyegetés, lopás és eltiltott személy általi fegyverhasználat bűntettével is vádolják, az óvadék pedig 360.000 dollár, azaz több, mint 100 millió forint.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!