hirdetés
nyéládháza-baleset-auto-banyato-1000x665.jpg

Egy 10 éves kislány és egy férfi holttestét találták meg egy bányatóba csúszott autóban

Feltehetően apa és lánya halt meg a tragédiában, akik a tónál aludtak az autóban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.


hirdetés

Egy tíz év körüli kislány és egy negyven év körüli férfi halt meg, miután autójukkal bányatóba gurultak Nyékládházán. A tragédia tegnap este valamivel 11 óra után történt - számolt be az RTL Híradó.

A Híradó információi szerint a két áldozat, valószínűleg apa és lánya, aludhatott a kocsiban, amikor az eddig tisztázatlan okokból gurulni kezdett, letarolt egy bokrot és kicsit balra tartva a tóba gurult, körülbelül egy húsz méter távolságra süllyedt el a víz alá.

A kocsit három méterre a víz felszíne alatt találták meg. A Neptun Búvár Klub és Mentő csapat elnöke az RTL Híradónak azt mondta, egy búvárra volt szükség, hogy a vízbe menjen. Kötélbiztosítás mellett indult be a tóba és rövid időn belül megtalálta a kocsit. A gépjárműre egy biztosítókötelet rögzített és a tűzoltósági szerkocsiról a csörlővel vontatták a partra. A mentés mindössze húsz percig tartott. De az autóban ülőkön már nem tudtak segíteni.

Az RTL Híradó úgy tudja, a kocsiban egy 40 év körüli férfit és egy 10 éves kislányt találtak, valószínűleg apát és lányát. A bányató ilyenkor, nyáron a legnépszerűbb, sokan töltik itt szabadnapjaikat, sátraznak, horgásznak. Valószínűleg a kislány és az apukája ezt a programot választotta az iskola végeztével, a nyári szünet első napján. Azt, hogy honnan jöttek egyelőre nem tudni. A rendőrség pedig még vizsgálja azt is, hogyan szabadult el az autó.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:
hirdetés
monorvonat.jpg

Megállt a monori vonat a semmi közepén, 40 embernek kellett visszagyalogolnia a sínek mentén

A MÁV diszpécsere szerint a szerelvényt kiállították a forgalomból, de az utasok azt mondják, erről nekik nem szóltak.
Illusztráció: Wikipédia - szmo.hu
2019. június 15.Pénteken hivatalosan 17.38-kor indult volna Monorra a 2786-os vonat, azonban már az első percektől kezdve probléma állt fel a járattal, írja az Index.

Bár a kijelző szerint 10 perc késéssel indult, valójában 18.20-kor mozdult meg a jármű. Ám itt közel sem ért véget a sokk: a vonat egy kilométerrel arrébb megállt, az utasok pedig se a kalauzzal, se a vonat vezetőjével nem tudtak beszélni.

Az utasok ekkor már hosszú ideje ültek a forróságban, tájékoztatás nélkül, majd mikor felhívták az információt, közölték velük, hogy nem tartózkodhatnak a járaton. Az indoklás az volt, hogy "ilyen vonat nincs, és kiállították a forgalomból."

Bár a diszpécser megígérte, hogy küld hozzájuk egy biztonsági őrt, aki segít az állomásra való visszajutásban, végül elindultak gyalog a sínek mellett.

Levélben – az Indexhez hasonlóan – mi is rákérdeztünk az ügyre a MÁV-nál, amint válaszolnak, megjelentetjük azt is.


KÖVESS MINKET:hirdetés
nyito-4.jpg

Újabb razzia volt Budapesten: 10 óra alatt 60 embert fogtak el a rendőrök

Egy férfi az ágya mögött kialakított rejtekhelyen próbált elbújni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztálya együttműködve a Bűnügyi Bevetési Osztállyal, a Közrendvédelmi Főosztállyal és a három kerületi rendőrkapitányság munkatársaival, 2019. június 13-án 5 órától 15 óráig összehangolt ellenőrzést tartott Ferencvárosban, Kőbányán valamint Kispesten - írja a police.hu.

A rendőrök összesen 60 főt fogtak el az idén bevezetett új típusú körözési akció negyedik hullámában, az elfogott személyeket bűncselekmények elkövetésének gyanúja, és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt körözték.

A körözött személyek között volt néhány egészen extra eset, egy 38 éves férfi például az ágya mögött kialakított rejtekhelyen próbált elbújni a hatóságok elől.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság az elkövetkező időszakban is folytatja a főváros több kerületét érintő közbiztonsági és körözési akciósorozatát.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dunaujvaros-fenyegetozes-kessel-fiatal-1000x694.jpg

Közzétette a videót a rendőrség, amin egy 18 éves tini késsel fenyegetőzik, hogy megöli az első szembejövőt

Egy fekete vadászkést mutogat, miközben arról beszél, hogy ő nem fél senkitől, és még ma meg fog ölni valakit.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 15.Nyilvánosságra hozta a rendőrség azt a videót, amit egy 18 éves dunaújvárosi férfi látható. A fiatal késsel a kezében fenyegetőzik és azt mondja, kimegy az utcára és az első embert megöli, akivel találkozik.

A videót egy kereskedelmi tévé riporterének küldte el e-mailben, aki június 15-én délelőtt eljuttatta azt rendőrségre.

Ebben a fiatal egy fekete vadászkést mutogat, miközben arról beszél, hogy ő nem fél senkitől, a rendőröktől se és, hogy még ma meg fog ölni valakit. Aztán a többi fegyverét is felsorolja, amik állítása szerint most nincsenek nála.

A Fejér megyei rendőrök azonnal elrendelték a 18 éves férfi körözését, miután kiderült, hogy kiről van szó, és rövid időn belül Dunaújvárosban, egy menetrend szerinti buszon el is kapták. A helybeli Gy. Dávid ruhájában elrejtve a járőrök megtalálták azt a kést, amivel a felvételen az emberöléssel fenyegetőzött.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
szokokutba-esett-hajlektalan-ferfi-epilepszia-segitseg-1000x668.jpg

Percekig fuldoklott egy hajléktalan mégsem segített neki senki

A férfi epilepsziás rohamot kapott, majd arccal a szökőkútba esett. Életét az arra járó rendészek mentették meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 14.Percekig fuldoklott mégsem segített senki – önkormányzati rendészek mentették meg egy hajléktalan életét Miskolcon - számolt be az RTL Híradó. A férfi epilepsziás rohamot kapott és egy szökőkútba esett, a feje a víz alá merült. A közeli villamosmegállóban többen is várakoztak, de senki sem ment oda hozzá, csak az épp arra járó rendészek.

Az egyik rendész egy járókelő segítségével tudta csak kihúzni a bajbajutott férfit, addig a másik rendész értesítette a mentőket is. A hajléktalan férfi elvesztette az eszméletét, amikor kihúzták észrevették, hogy a feje megsérült és az orrából is folyt a vér.

A férfit az oldalára fektették, nehogy megfulladjon. Miután a mentők kiértek, a férfit hordágyra tették, ellátták a sérüléseit és kórházba vitték. A mentés közben többen is megálltak és végignézték a jelenetet, de csak néhányan mentek oda megkérdezni, hogy mi történt. A történteket pedig egy térfigyelő kamera rögzítette.

Az RTL Híradó riportja:


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x