hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Edzés közben, az evezőpadon csuklott össze egy fiatal nő - leállt a szíve
Az ausztrál nő esetét az edzőterem egyik kamerája is rögzítette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Egy ritka, veleszületett szívbetegségben szenvedett az a 21 éves lány, akinek a noosai Anytime Fitnessben egyszer csak leállt a szíve. A queenslandi Emily Counter az evezőpadon edzett még 2018 októberében, amikor összecsuklott és leállt a szíve. Az esetet pedig az edzőterem kamerái is rögzítették.

A fiatal lánynak szerencséje volt, ugyanis az edzőterem alkalmazottai először manuálisan kezdték meg az újraélesztést, majd defibrillátorral próbálkoztak, és végül a lány szíve újra verni kezdett - írja a Weekly Times ausztrál lap.

Emily Countert a noosai kórházba szállították, a lány három napig kómában feküdt. Végül egy héttel később szívműtéten esett át, hamarosan pedig ismét nekiállhat az edzésnek. Azóta pedig elindított egy kampányt, hogy minden konditeremben meglegyenek a szükséges életmentő eszközök, hogy mással se történhessen tragédia.


KÖVESS MINKET:

Belehalt az öt órán át tartó szexmaratonba egy nő Kolumbiában
Valószínűleg szívrohamot kapott.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Meghalt egy 32 éves nő, miután rosszul lett egy ötórás szexmaraton közben - számolt be a helyi sajtó. Az eset a kolumbiai Cali város egyik hotelszobájában történt. A „La Fiera” becenéven emlegetett nő már az együttlét közben jelezte partnerének, hogy nincs jól. A nő szédülni kezdett, de a férfi állítása szerint nem akarta abbahagyni az együttlétet.

Végül nem sokkal később a nő elájult. Partnere azonnal mentőt hívott hozzá, de olyan hosszú időbe telt, mire odaérnek, hogy a férfi inkább úgy döntött maga viszi be a kórházba az ájult nőt. Lepedőbe csavarta, hívott egy taxit és a Valle egyetemi kórházba sietett vele, ahol viszont már nem tudtak segíteni a nőn, csak a halál beáltát tudták megállapítani. A helyi sajtó szerint szívroham okozta a nő halálát.

A férfi viszont bevallotta, hogy az együttlét közben drogoztak is mind a ketten. A hatóságok egyelőre vizsgálják, hogy a nő halálához köze lehetett-e az elfogyasztott kábítószernek is.


KÖVESS MINKET:
Videóra vették, ahogy egy krokodil lecsap egy kiskutyára és elragadja
Az eset Ausztráliában történt. Figyelem, csak erős idegzetűeknek!
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Megrázó jelenetet rögzített egy iskolai alkalmazott Ausztráliában, Queenslandben, a York-félszigeten.

A videón az látható, amint egy krokodil lecsap a vízparton játszó kutyára, és elragadja.

A felvételt részben azért tették közzé, mert az iskolától nem messze történt az eset, és szeretnék a szülőket figyelmeztetni a veszélyre.

A krokodilt többször is látták arrafelé, de valamiért nem gondolták, hogy veszélyes lehet, mivel amiko arra hajtott valaki, az állat félénknek tűnt.

A videó és a figyelmeztetés gyorsan körbefutott a szülők között. Mint arról egy ausztrál lap beszámolt, a helyi oktatási hivatal biztosította a szülőket arról, hogy biztonsági kerítés védi az iskolát a közeli vízparttól, és hogy ha a szokott útvonalukon mennek iskolába a tanulók, nem érheti őket baj.

A krokodilokkal és alligátorokal kapcsolatos hírek rendszerint felzaklatják az emberek egy részét. Tavaly például, mint arról mi is írunk, a saját medencéjében úszkált egy pár Zimbabwéban, amikor egy kisebb méretű krokodil mászott feléjük, támadó szándékkal. A férfinek pár másodpercen belül sikerült kiugrania a vízből, de a nő nem tudott olyan gyorsan kimenekülni, a hátán és karján könnyebb sérüléseket szenvedett.

Idén márciusban pedig bejárta a világsajtót, hogy egy négy méter hosszú, 317 kilós aligátort találtak Georgiában. Az állatot végül a Georgia állam természeti erőforrásokért felelős hivatalának közleménye szerint elaltatták, ugyanis több lőtt sebet is találtak rajta. Ez pedig azt jelenti, hogy korábban már ki akarták lőni.


KÖVESS MINKET:

Hazaérkezett Afrikából Zoltán, a jeladós fekete gólya
Őszi és tavaszi vonulása alatt csaknem 12 ezer kilométer utat tett meg. Végül a vártnál csaknem egy héttel később jelent meg fészkében.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Megérkezett Magyarországra Zoltán, a jeladós fekete gólya, aki február 16-án indult el a Közép-Afrikai Köztársaság területéről, hogy megtegye a több mint 6 ezer kilométeres útját Gemencig - közölte pénteken a Gemenc Zrt. az MTI-vel.

Zoltán, a fekete gólya a vártnál csaknem egy héttel később érkezett meg fészkébe. A madarat 2016. június 23-án jelölték meg a Gemenci erdőben, és az egyetlen olyan magyarországi fekete gólya, amely úgy járta meg Afrikát, hogy pontos információk vannak vonulásának minden napjáról.

Zoltán február 16-án kezdte meg vándorútját Gemenc felé és 150-200 kilométeres távokat megtéve 20-án már Szudán déli részén járt. Február 21-én megpihent, vagy az időjárás miatt nem indult tovább, másnap viszont 400 kilométert tett meg, 24-én érte el a Nílus völgyét, a hónap utolsó napján a Nasszer-tó közelében éjszakázott.

Februárban 12 nap alatt 2500 kilométert tett meg. Március 3-án a Szuezi-öböl bejáratánál átrepült a Vörös-tengeren, majd a Földközi-tenger keleti partvonalát követve 8-án érkezett Törökországba, 12-én az Ulubat tónál, a Márvány-tenger közeléből küldött adatokat a jeladó. Három nap "pihenőt" követően végre útra kelt, Gallipoli mellett átrepülve a keskeny tengerszorost március 16-án érkezett meg Európába. Innen 5 nap alatt érkezett meg a gemenci fészekbe.

Őszi és tavaszi vonulása alatt csaknem 12 ezer kilométer utat tett meg, amely a Gemenc Zrt. weblapján nyomon kísérhető volt.

A közlemény szerint a jeladók által gyűjtött információk feldolgozása a Gemenc Zrt. számára azért fontos, hogy megismerjék a fokozottan védett fekete gólyák életmódját. Ezzel a technológiával olyan helyeken is követhető a madarak útja, ahol terepi megfigyelés nem lehetséges. A megszerzett ismeretek széles körű közzétételével az erdőgazdaság a természetvédelmi szemléletformálást kívánja segíteni.


KÖVESS MINKET:
Tüsszentés és röhögőgörcs élő adásban: Erős Antónia és Szellő István híradós bakijaikról meséltek
Ők is felkerültek a Toplista című műsor tévés bakikat felvonultató listájára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 22.


hirdetés

Szellő István és Erős Antónia már 19 éve vezetik együtt az RTL Híradót, ennyi év alatt viszont rengeteg aprócska és néhány elég látványos baki is becsúszhat. Az RTL Toplista című műsorában rangsorolták nemrég a televíziós bakikat, a híradó műsorvezetői pedig felkerültek a dobogó harmadik fokára.

Volt, hogy Erős Antónia élő adásban kapott röhögőgörcsöt, Szellő István pedig kolléganője szerint rendszeresen tüsszenteni szokott, ám legtöbbször pont akkor, amikor a nézők már nem látják. Ugyanakkor volt olyan is, amikor pont egy mondta elején vagy végén sikerült tüsszentenie, amit már a nézők is észrevehettek.

Az RTL Híradó műsorvezetői azt mondják, a legnehezebb, hogy a bakikra nem tudsz felkészülni, hiszen egyszer csak jön egy vicces vagy elhibázott szó és nem mindig lehet kibírni nevetés nélkül. Szellő István és Erős Antónia a műsoron kívül is mesélt a közös munkáról, illetve a videóban azt is elmondják, milyen volt az első találkozásuk.


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x