Édeshármasoztunk a férjemmel és a legjobb barátnőmmel, aztán rajtakaptam őket, hogy üzengetnek egymásnak
Egy alkoholmámoros éjszaka mindent megváltoztatott egy házaspár életében. Szakértő mondta el, mit tehetnek, hogy ismét visszatérjenek a régi kerékvágásba.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. augusztus 14.


Váratlan fordulatot vett három egymáshoz közel álló ember élete, akik részegen belementek egy hármas szexbe. Bár az élmény fantasztikus volt, az utóhatása már a legkevésbé sem. Egy kétségbeesett feleség kereste meg a The Sun tanácsadóját az alábbi történettel:

"A legjobb barátnőm, a férjem és én egy este túl sokat ittunk, ami egy édeshármassal végződött. Fantasztikus volt, egy kicsit fura is, de később mindhárman megbántuk és egyetértettünk abban, hogy az alkohol hatása volt az egész. Aztán rajtakaptam a férjemet és a barátnőmet, hogy titokban egymásnak üzengetnek.

Én 33 éves vagyok, a férjem 37, a barátnőm 29. Tudtam, hogy valami van a háttérben, amikor a barátnőm megkérdezte, hogy hogy ment az állásinterjúm, pedig nem is meséltem neki róla. Azt mondta, hogy a férjem említette neki, amikor a testvéréről beszéltek, aki a házánál dolgozik.

Ezután belenéztem a férjem telefonjába. Az üzenetek nagy részét már kitörölte, de találtam egy olyan beszélgetést, ami tele volt "szeretlek" és "puszi" üzenetekkel.

Mi hárman már régóta barátok vagyunk. A barátnőm pár éve egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, akkor én voltam az, aki mellette állt. A férje szerencsejátékozott és drogozott, ami odáig fajult, hogy a két kisgyereküket kis híján elvették tőlük. Mindent megtettem, hogy segítsek nekik, eközben pedig a gyerekek második anyja lettem, amíg a barátnőm helyrerakta az életét, elvált, és visszatért a rendes kerékvágásba.

Sok időt töltöttünk együtt hárman esténként, a gyerekei az emeleten játszottak a 8 éves fiunkkal, amíg mi rendeltünk vacsorát és borozgattunk. Azon a három hónappal ezelőtti estén túl sokat ittunk és hisztérikusan nevettünk, amikor a férjem első szexpróbálkozásáról mesélt. Még demonstrálta is, hogy mi történt, amikor megpróbálta lehúzni a cipzárt a lány ruháján.

Mi is elmeséltük az első alkalmunkat, aztán egy édeshármasban találtuk magunkat. Akkor jó mókának tűnt, de már nagyon bánom.

Egyértelművé tettem, hogy a barátnőm már nem a barátom többé. A férjem azt mondja, sajnálja, de szerintem csak azért, mert lebukott. Bízhatok benne ezután?"

Deidre Sanders tanácsadó azzal kezdte a válaszát, hogy az édeshármas gyakran vezet problémákhoz. E hármas számára a sok alkohol miatt megszűntek azok a határok, amiket már nem lesz könnyű újra felépíteni.

A szakértő azt javasolta a nőnek, hogy a gyerekeket hagyja ki ebből, és ne szakítsa el a fiát a barátnője gyerekeitől.

"A fő probléma az, hogy vissza kell nyernetek az egymás iránti bizalmatokat a férjeddel, és újra megtalálni a szenvedélyt. Tisztázd vele, hogy bármi is történik a jövőben a férjed és a barátnőd között, az a kapcsolatotok végét jelenti, még akkor is, ha a gyerekeitek összejárnak játszani. Vigyél egy kis friss energiát a szexuális életetekbe, így meglesz otthon a szórakozása, nem kell ezért máshoz mennie"

- tanácsolta Sanders.

Te mit tennél, ha a feleség helyében lennél?


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x