Édesanyja infarktusa miatt mondta le az X-Faktor tavalyi győztese saját gyógykezelését
Nagy visszatérésre készül Ricco és Claudia - a szombati színpadra lépés és klippremier előtt előző évükről meséltek.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 14.A tavalyi X-Faktor győztesei hangjukkal, történetükkel és az őket összekötő szeretet erejével egyaránt belopták magukat a nézők szívébe. Mint kiderült, ők lesznek a szombati döntő sztárfellépői, ráadásul legújabb klipjükről is lerántják majd a leplet. A nagy nap előtt az elmúlt év történéseiről és nyereményük sorsáról meséltek a Blikknek.

Az énekes fiatalon deréktől lefele lebénult egy autóbalesetben, a tehetségkutatós győzelem azonban megcsillogtatta fényt az alagút végén:

"Nem titok, tavaly többször is elmondtuk, hogy a pénzt Ricco gyógykezelésére költjük." - kezdte Claudia.

Ricco Szegeden gyógytornára járt és úgy volt, hogy egy svájci kezelés teszi majd fel a pontot az i-re, azonban az utolsó pillanatban le kellett mondania.

"Édesanyám rosszul lett, két infarktuson is átesett. Nem akartam otthagyni, amikor szüksége volt rám. Mellette kellett lennem, támogatnom, segítenem kellett. Nagyon féltem, hogy mi lesz, ha nem éli túl, de hála Istennek már jól van. Most úgy néz ki, hogy jövőre tudok majd utazni, és remélem, sikeres lesz a kezelés. Hiszek abban, hogy egyszer ismét járok majd" - vette át a szót.

Ennek ellenére természetesen nem állt meg körülöttük az élet. Fellépést fellépésre halmoztak és egy új lemezt is készítettek.

"Felvettük az új albumunkat, amit az itteni piacon szeretnénk kiadni. Még nem tudjuk, pontosan mikor jön ki a lemez, de a tervek szerint a jövő év elején"

- mondta Claudia, hozzátéve: a tavalyi siker egyáltalán nem változtatta meg őket.

"Nem szálltunk el magunktól, nekünk ugyanúgy a zene a legfontosabb, nem az, hogy sztárnak érezzük magunkat. Ha mégis ki kell emelni valamit, ami más az X-Faktor óta, az az, hogy itt is ismernek, keresnek és szeretnek minket, de maradtunk normálisan lököttek, ahogyan mi mondjuk."

A műsor továbbra is a szívük csücske maradt, folyamatosan nyomon követik a történéseket és egykori mentorukkal, Gáspár Lacival is tartják a kapcsolatot. Ricco kedvence például Arany Timi volt:

"Minden adást nézek. Arany Timi volt a kedvencünk, mert ő volt a műsor legjobb hangja, és a színpadi megjelenése is tökéletes volt. Ettől függetlenül mindenkinek szurkolunk, aki még versenyben van."

Ricco és Claudia Vinnélek Téged című dala a szombati döntőn debütál, a páros reménykedik benne, hogy a közönség ugyanannyi szeretettel fogadja majd, mint az eddigi produkcióikat.

Forrás: Blikk


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x