hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Durván kiakadt a menyasszony, mert az anyósa egy világos ruhát akar felvenni az esküvőre
A nő meghatározta, milyen színekben jelenjenek meg a vendégek, az anyós azonban nem akarja ehhez tartani magát.
Címkép: PxHere - szmo.hu
2019. február 06.


hirdetés

Dühös posztban írta le fájdalmát egy ausztrál nő a Facebookon. Azon akadt ki, hogy a leendő anyósa egy világos ruhában akar menni a menye esküvőjére, és nem is akar változtatni a döntésén. Pedig a menyasszony arra kérte a vendégeket, hogy rózsaszín, barack és halványlila színekbe öltözzenek.

Arról is beszámolt, hogy mivel az anyósa nem tűnt túl izgatottnak az esküvő miatt, öt különböző színlehetőséget is felajánlott számára, ám ő mégse tartotta be a kérését.

Az asszony állítólag azt mondta, hogy nem akar olyan színekbe öltözni, mint a koszorúslányok, a rózsaszín, a halványlila és a barack szín egyébként is csak sápadtá teszi.

Ráadásul azt is nehezményezi, hogy a menye megszabja neki, milyen ruhát húzzon fel, pedig nem egy kisgyerek, aki nem tud önállóan dönteni. Nem is akarta elárulni, hogy végül mit választott, a férj lánytestvére mutatta meg a világos, virágokkal díszített ruhát a menyasszonynak, akit nagyon feldühített, hogy az anyósa szinte fehérbe akar öltözni az ő nagy napján.

Íme:

"Kérlek, mondjátok, ez tényleg olyan szörnyű, ahogy én gondolom, és nem reagálom túl azt, hogy fehér ruhában akar jönni az esküvőre!" - írta a bejegyzésében, amit egy Facebook-csoportban osztott meg.

Sokan megértették, miért fáj ez neki annyira. Többen is azt írták, hogy az anyós részéről tiszteletlenség a menyasszony kérését figyelmen kívül hagyni.

"Senki sem visel fehéret egy esküvőn. Ez a menyasszony napja, nem illik elrontani azzal, hogy fehér ruhát húzol vagy olyat, aminek uszálya van"

- írta egy csoporttag.

Te mit gondolsz erről? Valóban "bűnt követ el" az anyós, ha ebben a ruhában megy a fia esküvőjére?

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:

"Michelle férje vagyok" - így mutatkozott be Obama, majd elmondta, miért mérgező a macsóság
A férfiasságról tartott inspiráló beszédet az exelnök.
Huffington Post, fotók: Instagram: @barackobama - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Barack Obama egy keddi kaliforniai rendezvényen az NBA-sztár Steph Curry-vel beszélt közönség előtt arról, hogyan legyünk férfiak s hogy miként döntsük le az előítéleteket fiatal férfiként, adott hírt róla a Huffington Post.

"Fel kell ismernünk, hogy férfinak lenni azt jelenti: elsősorban jó emberek vagyunk. Azaz felelősek, keményen dolgozók, kedvesek, tiszteletteljesek, elkötelezettek" - hangzott el beszédében, melyet egy oaklandi konferencián hallgathatott meg a közönség.

This is one of those pivotal moments when every one of us, as citizens of the United States, need to determine just who it is that we are. Just what it is that we stand for. And as a fellow citizen, not as an ex-president, I delivered a simple message to students at the University of Illinois today. You need to vote, because our democracy depends on it. The biggest threat to our democracy doesn't come from any one person. The biggest threat to our democracy is indifference. The biggest threat to our democracy is cynicism - a cynicism that's led too many people to turn away from politics, and to stay home on Election Day. The antidote to government by the powerful few is democracy by the organized many. If you get involved, and engaged, and knock on some doors, and talk with your friends, and argue with your family members, and change some minds, and vote - then something powerful happens. Change happens. Hope happens. With each new candidate that surprises you with a victory, a spark of hope happens. With each new law that helps a kid read, or a poor family find shelter, or a veteran get the support he or she has earned, hope happens. With each new step we take in the direction of fairness, and justice, and equality, and opportunity, hope spreads. I believe that can be the legacy of your generation. You can be the generation that stood up and reminded us just how precious democracy is, and just how powerful it can be when we fight for it. I believe you will. Because I believe in you. And I'll be right there alongside you, every step of the way.

1.2m Likes, 24.7k Comments - Barack Obama (@barackobama) on Instagram: "This is one of those pivotal moments when every one of us, as citizens of the United States, need..."

"Az, hogy úgy definiáljuk magunkat, mint egy olyan embert, akitől függ valaki, vagy akinek dominálnia kell másvalaki felett - egy nagyon ósdi szemlélet" - hangsúlyozta. - Ha bízol a saját erődben, nem fogod szükségét érezni, hogy másokat elnyomj. Sőt, inkább emeld fel a többieket!"

Obama egyébként a panel elején úgy mutatkozott be, mint "Michelle férje", Steph Curry pedig követte őt: "Ayesha férje vagyok" - mondta.

A volt elnök a rasszizmusról is szót ejtett. "A rasszizmusnak ebbena társadalomban hagyományosan az az üzenete, hogy 'kevesebb vagy' - mondta Obama. - Úgy érezzük, úgy kell kompenzálnunk, hogy felnagyítjuk a sztereotípiákat arról, miként kellene viselkedniük a férfiaknak. És ez csapda."

Hangsúlyozta, hogy a legtöbb fájdalmat és sokszor fegyveres erőszakot olyan férfiaktól szenvedik el a közösségek, akik tiszteletre vágynak. És ez egy igazi önpusztító férfimodell."

Enjoy the holiday season with the ones you love. Michelle and I wish you a very Merry Christmas!

2.6m Likes, 31k Comments - Barack Obama (@barackobama) on Instagram: "Enjoy the holiday season with the ones you love. Michelle and I wish you a very Merry Christmas!"

Obama azt is megemlítette, hogy a kulturális hatások, például a hip hop zene, mennyire hibás gondolkodámódot közvetítenek. "Arról beszélnek, hogy nekem több pénzem van, mint neked, ezért lenézhetlek. Ez ironikus módon rámutat az illető sebezhetőségére. Ha magabiztos lenne a szexualitását illetően, nem lenne rá szüksége, hogy nyolc nő pucsítson körülötte. Olyan, mintha nyomás alatt lenne az illető, hogy így kell viselkednie. Nekem egy nőm van, akivel nagyon boldog vagyok" - tette hozzá, mire a közönség tapsban tört ki.

Obama azt is hangsúlyozta, hogy a nők sok fórumon tudnak beszélni az érzéseikről, amire szükség is van, különösen a fekete nőknek, akik duplán nehezített pályán mozognak: egyszerre kell szembenézniük a rasszizmussal és a szexizmussal.


KÖVESS MINKET:Egy ismert felnőttfilmes színész HIV-pozitív lett – magyar forgatásokat is lemondtak
Nacho Vidal pozitív HIV-tesztje miatt több európai, pornófilmeket gyártó cég is forgatási tilalmat rendelt el.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

A 45 éves, spanyol erotikus színész a témát előszőr boncolgató El National értesüléseit nem kívánta megerősíteni, magát a kérdésfelvetést is ízléstelennek tartotta. Azonban a közeli cimborájának számító pornósztár, Rocco Siffredi egy olasz lapnak elismerte, hogy Vidal HIV-pozitív.

"Nacho tegnap reggel felhívott, miután megcsinálták a tesztet és azt mondta: Rocco, szarban vagyok, megkaptam."

A hír február 14-én kelt szárnyra, több felnőttfilmes ügynökség, többek között cseh pornószínésznőket menedzselő Nikki’s Agency azonnal reagált: legalább két hónapra minden forgatásukat lemondták. Nicole DuPapillon felnőttfilmes színésznő Twitteren közölte, hogy soron következő, autós tematikájú filmjét mégsem veszik fel. A leállás magyar és cseh forgatásokat érint.

"A teljes európai szexfilmgyártás leállhat"

– közölte a német Bild. Úgy tudják, hogy a felnőttfilmes megfertőződése óta legalább kilenc nővel dolgozott, ezért szükségesek az óvintézkedések.

Az amerikai Dan Leal pornóvállalat közlése szerint több európai stúdió – így a magyar Immoral Production – is leállította a filmgyártást.


KÖVESS MINKET:
Orbán nem kért a divattervező tanácsaiból, Hadházy Ákos viszont igen - itt az eredmény
Herczeg Zoltán a miniszterelnök furcsa szabású öltönyét látva ajánlotta fel a segítségét. Ebből nem lett semmi, Hadházy viszont maga kereste meg.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 22.


hirdetés

Tavaly nyáron, a V4-ek találkozóján készült fotót látva ajánlotta fel Herczeg Zoltán divattervező a közösségi oldalán, hogy pár perc alatt rendbe teszi a magyar miniszterelnök öltönyét. Ám Orbán Viktor nem élt a lehetőséggel.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azonban úgy döntött, hogy kikéri a divatszakértő véleményét, és tanácsát megfogadva választott magának új ruhát.

Before-after #styling #style #politicians #wear #outfit #europe #hadházyákos #design #elegant #designer #herczeg #herczegzoltan #loftoutlet #kungeri @k_u_n_g_e_r_i #thanx #MMM #movement #hungary #human #right #civil #power #citizen #energy #budapest #fashion #fashiondesign

697 Likes, 43 Comments - Herczeg Zoltán (@herczegz) on Instagram: "Before-after #styling #style #politicians #wear #outfit #europe #hadházyákos #design #elegant..."

A stílusváltásban más politikus is részt vett, többek között Márki-Zay Péter is.

A divattervező közösségi oldalán jelentette be, hogy stílustanácsaival segíti a Mindenki Magyarországa Mozgalom rendezvényeit, és résztvevőit.


KÖVESS MINKET:

"Életre kelt" egy jégbe zárt fa – felvették a különleges látványt
Bizarr, ám szemrevaló természeti jelenséget örökítettek meg az Egyesült Államokban.
Címkép: Pixabay - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Az extrém hideget okozó poláris örvény végre elhagyta az Államokat, a kora tavasz pedig egy pillanatig sem késlekedett, meglehetősen gyors felmelegedést csempészett az Illinois-i Evanstonba is.

Három nap alatt -6 Celsius-fokosról 10 Celsius-fokosra emelkedett az átlaghőmérséklet, ez a rendhagyó időjárás pedig még annál is rendhagyóbb természeti képződmények előidézését hozta magával.

Egy helyi lakos például megörökítette, amint egy korábban fagyos burokba zárkózott fa olvadozni kezd, nem épp a megszokott módon.

A növény jégburka nem hullott le, ezért az olvadékvíz a jégréteg alatt futott le a törzsről, egészen abszurd és különleges látvánnyal megajándékozva az éles szemű természetjárókat.

Forrás: IFLScience


KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x