hirdetés
 
 
Durva videó: két autó előzött meg másik kettőt, az M3-as közepén száguldozva
A felvétel az M3-as kivezető szakaszán készült, a háromsávos úton.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

A Bp-i Autósok Közössége osztott meg egy videót, ami egy olvasójuktól érkezett. A felvétel az M3-as autópálya kivezető szakaszán készült, és látszik rajta, hogy a háromsávos úton egyszerre 4-en próbálnak elférni - ebből kettő középen száguldozva előzött, az olvasó leírása szerint mindkettőnek P-s, azaz próbarendszáma volt. Mit szóltok hozzá?


KÖVESS MINKET:
Oszlophoz ütötték a fejét: száz diáktársa előtt vertek össze egy tinilányt a hatvani gimnázium előtt
Pofon ütötték, a fejét a betonoszlopba verték, segítségére siető társát fellökték.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Két fiatalkorú lány verte meg egyik 15 éves tanulótársukat a saját iskolájuk előtt Hatvanban. A verésben az egyik lány idősebb barátja is segített a tiniknek. A két lány és a férfi ellen súlyos testi sértés miatt emeltek vádat. A verekedő lányok ellen aljas indokból elkövetett személyi szabadság korlátozása miatt is vádat emeltek.

Az eset tavaly márciusban történt. Most a térfigyelő kamerák felvételeinek megtekintésével folytatódott a bírósági eljárás. Ítélet nem született a hétfői tárgyaláson, mert az egyik elkövető nem jelent meg a tárgyaláson.

A vádirat szerint a 16 és 17 éves lány megbeszélte, hogy egy korábbi vitát úgy fognak rendezni, hogy az iskola előtt, az utcán, az iskolatársaik szeme láttára megverik a lányt - idézi fel a történteket a 24.hu.

A hetedik tanóra befejezését követően a iskolából kilépő lányt megragadták, és közel száz diák előtt, körülbelül harminc méteren keresztül az utcára vonszolták, közben kiabáltak vele. Pofon ütötték, a fejét a betonoszlopba verték, a haját tépték, és megrugdosták, amikor a földre került.

Amikor egy fiatal megpróbált a bajba jutott lánynak segíteni, akkor az egyik lány barátja ellökte. A 15 éves lány nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, azonban fennállt súlyosabb, nyolc napon túl gyógyuló sérülések kialakulásának a lehetősége is.

A tárgyalás márciusban a perbeszédekkel folytatódik. Az Egri Járási és Nyomozó Ügyészség mindhárom vádlottal szemben felfüggesztett börtönbüntetést kért, és azt is indítványozta, hogy a bíróság rendelje a fiatalkorúak pártfogó felügyeletét is.


KÖVESS MINKET:Csak most fogta fel a magyar boszorkány, hogy gyilkosságot követett el Ausztriában
A nő egy szekta tagja volt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

A gyilkossággal vádolt 44 éves magyar nő november 25-e óta van előzetes letartóztatásban a klagenfurti börtönben. Ügyvédje nyilatkozott a Blikknek: azt mondja, a nő akkor fogta fel, hogy gyilkossággal gyanúsítják, amikor visszavitték a helyszínre és felidézték a történteket. A nő megmutatta az ügyészeknek, hogyan fojtott meg egy nyugdíjas nőt. Ehhez a rendőrök bábut is vittek a villachi lakónegyed negyedik emeleti lakásába.

A nő egy szekta tagja volt Ausztriában. Két társával együtt 2014 óta tevékenykedtek. Rendszerint az utcán szólították le későbbi áldozataikat, balsors elleni védelmet tukmáltak rájuk. Akit becserkésztek, annak újra és újra felkínálták szolgálataikat, de az okkult praktikákért egyre több pénzt kértek. Aki nem akart kötélnek állni, azt azzal fenyegették, hogy átkot szórnak rá. Az így megfélemlített idős emberektől nagy összegű kölcsönöket is felvettek.

Egy 72 éves nőtől "balsors előli védelem" címén 2013 óta 32 millió forintot csaltak ki. Az idős asszony azonban gyanút fogott, és visszakövetelte a 100 ezer eurónak megfelelő összeget, és meg akarta változtatni a végakaratát is. Korábban ugyanis a szektavezérre íratta öröklakását. A rendőrségi gyanú szerint ekkor végzett az idős nővel békéscsabai gyilkosa.

A nő ügyvédje szerint védence kitart amellett, hogy parancsot teljesített. Az ügyvéd szerint a nő könnyen befolyásolható személy, aki valóban hisz egy felsőbb hatalomban, de lassan kezd benne tudatosulni, hogy ártatlan ember halt meg a keze által - mondta a Blikknek. Az ügyvéd szerint a nő nem beszámítható.


KÖVESS MINKET:
Kamionnal ütköző helikopterben halt meg az egyik legismertebb brazil tévés műsorvezető
Fő témája a korrupció volt, Brazília legfontosabb esti híradóját vezette.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Helikopter-balesetben meghalt Brazília egyik legismertebb újságírója, Ricardo Boechat, miután egy főút fölött kamionnak ütközött az őt szállító helikopter. A pilóta valószínűleg épp le akart szállni a meghibásodott helikopterrel egy üresen maradt útszakaszon, de a felüljáró alatt áthaladó kamion nem látta a helikoptert, ezért történt a tragédia - írta meg az Index.

Boechat halálhírét munkaadója, a TV Band is megerősítette. A balesetben a helikopter pilótája is meghalt,a kamion sofőrjét viszont sikerült megmenteni.

A 66 éves tévés újságíró fő témája a korrupció volt, az ország egyik legfontosabb esti híradóját vezette, és állandó rádióműsorral is jelentkezett.


KÖVESS MINKET:
Új edzője is üvöltözik Hosszú Katinkával - hatalmas jövőt jósol a bajnoknak Petrov
Az edző szerint a cél az, hogy Katinka feszegesse a határait.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Magyarországon képzeli el a jövőjét Petrov Árpád, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka mestere. Az edző a Borsnak adott interjút, amelyben elmondta: egyre nehezebben türtőzteti magát a medence partján.

A lap kérdésére, hogy 2022-ben is láthatjuk versenyezni az akkor már 33 éves Hosszú Katinkát, az edző úgy felelt:

Ezt az életformát nagyon nehéz elhagyni. Amíg jönnek a sikerek, biztosan láthatjuk versenyezni.

Petrov Árpád szerint egyelőre nem lehet megmondani, meddig lehet Hosszú Katinka a csúcson, de szerinte az úszóbajnok nagyon jó úton halad a tokiói csúcsforma eléréséhez. A lap felvetette, hogy vajon Katinka nem hajszolja-e túl magát, hiszen a luxemburgi versenyen annyira kikészült, hogy belehányt a medencébe. Az edző szerint a cél pont az, hogy feszegesse a határait.

Arra már volt példa, hogy verseny előtt vagy után hányt, de közben még sosem. Ez annyira inspiráló volt a számomra, hogy először ordibáltam a viadal közben

– nyilatkozta a lapnak.

"Szoktam kiabálni, de Hosszú versenyein soha. De ezúttal annyira nagy kedvvel és jól versenyzett, hogy nem bírtam magam türtőztetni" - tette hozzá. Azt is elmondta, hogy felvette Katinka tempóját, hiszen már ritkaságszámba megy, ha egy napot tud pihenni egy héten.


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x