hirdetés
Durva videó: két autó előzött meg másik kettőt, az M3-as közepén száguldozva
A felvétel az M3-as kivezető szakaszán készült, a háromsávos úton.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

A Bp-i Autósok Közössége osztott meg egy videót, ami egy olvasójuktól érkezett. A felvétel az M3-as autópálya kivezető szakaszán készült, és látszik rajta, hogy a háromsávos úton egyszerre 4-en próbálnak elférni - ebből kettő középen száguldozva előzött, az olvasó leírása szerint mindkettőnek P-s, azaz próbarendszáma volt. Mit szóltok hozzá?


KÖVESS MINKET:
hirdetés
17 éves lányával együtt tűnt el a fegyveres exrendőr
Két búcsúlevelet is hagytak maguk után, mind a kettőt a lány írta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Remport Zoltán vasárnap délelőtt tűnt el a 17 éves lányával, Natáliával együtt. A férfi fegyveres exrendőr, eltűnésük előtt pedig két búcsúlevelet is írtak - írja a Bors. A lap információi szerint a rendőrség is keresi az eltűnt apát és lányát, hiszen vasárnap óta nem adnak életjelet magukról.

A lapnak nyilatkozó helyiek szerint az apa és lánya kapcsolata nehezen kezdődött, Zoltán ugyanis sokáig nem is tudott a lányáról és végül Natália kereste fel őt, majd hozzá is költözött. Nyáron viszont összevesztek valamin, a lány visszaköltözött az anyukájához. Később bocsánatot kért az apjától és ismét nála lakott.

Zoltán jelenlegi felesége semmit nem sejtett arról, hogy mire készül a párja és a nevelt lánya. Egy családi látogatásról ért haza szombaton, amikor megtalálta a két búcsúlevelet. A lap információi szerint az egyik az apa, a másik a lány nevében íródott, de mind a kettőt Natália készítette.

"Nem tudom, mi ütött Zoliba, sosem volt felelőtlen. A fegyverével sem bánt slendriánul, és a legjobb apa volt, akit csak el lehetett képzelni. A mindene Natália"

- mesélte az asszony, aki a lapnak azt is megerősítette, hogy a férfinek valóban van fegyvertartási engedélye, és vélhetően a pisztolyt magával is vitte.

A lapnak nyilatkozott a férfi egyik ismerőse is, aki szerint erős a kapocs apa és lánya között, szerinte biztosan Natáliával kapcsolatos az indok is, amiért eltűntek. Abban reménykedik, hogy mielőbb megtalálják őket és nem történik tragédia.


KÖVESS MINKET:hirdetés
Kiderült, mi okozhatta a szennyvíztartályba zuhant kétéves kisfiú halálát
Egy fiatal családtag okozhatta a tragédiát, aki valamit keresett a betonlapokkal lefedett aknában.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. április 23.Ahogy korábban mi is megírtuk: családi házuk udvarán szennyvíztározóba esett egy kétéves gyermek a Borsod-Abaúj-Zemplén megyében található Taktaharkányban. A kisfiú április 20-án, estefelé zuhant bele a tartályba és a helyszínen életét vesztette.

A Blikk úgy tudja: újabb részletek derültek ki az eseményről, melyek szerint egy fiatal családtag okozhatta a tragédiát, aki valamit keresett a betonlapokkal lefedett aknában.

Mellé ért a kisfiú, aki elvesztette egyensúlyát, és beleesett a gödörbe. A nagyobbik társa, nem szólt a felnőtteknek, inkább maga akarta kiszabadítani - elég szerencsétlenül.

Leengedett egy létrát, de a véletlen folytán úgy indította el a mentőakciót, hogy a kisfiú a létra alá került, amely így vélhetően lenyomta a víz alá.

A lap úgy tudja, a tini segítő ekkor pánikba esett, és megpróbált nem tudomást venni a bajról, és eltüntetni annak minden nyomát. Visszatolta a betonlapot az aknára, nehogy valaki meglássa, és egy rokonához ment, akivel csak késő este mentek vissza a helyszínre.

Akkor felnyitották az akna fedelét, de a kisfiú már nem élt.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Államosítanák a sajókazai Dr. Ámbédkar Gimnáziumot
Az iskolába leginkább 16-20 éves, nagyrészt roma fiatalok járnak, akik érettségit szerezhetnek itt, ezzel esélyt kaphatnak a továbbtanuláshoz is.
Címkép: Google Street View - szmo.hu
2019. április 23.Az oktatási kormányzat javaslatot tett arra, hogy 2019. szeptemberétől államosítja a sajókazai Dr. Ámbédkar Gimnáziumot, ahová leginkább 16-20 éves, nagyrészt roma fiatalok járnak az érettségi, a diplomához való továbblépés, valamint a nyelvtudás reményében - írja a 168ora.hu.

A gimnáziumot a Dzsaj Bhím Közösség alapította Orsós János vezetésével még 2007-ben. Az iskola működése során több mint száz diák sikeresen tette le itt az érettségit, sokan itt fejezték be az általános iskolát és itt szereztek szakképesítést is.

"Az iskola azért nem kap állami finanszírozást, mert a közösség az Országgyűléstől nem kapta meg az egyházi státuszt"

- írja a lap. Azt is hozzáteszik, hogy eddig az intézményt a Balog Zoltán volt humánminiszterrel kötött egyéni megállapodás alapján tudták finanszírozni, ezt azonban távozása után megszüntetik, az oktatásirányítást pedig inkább az államosításra tett javaslatot.

A lap szerint kérdés, hogy egy ennyire speciális iskolát, ahol nagyrészt halmozottan hátrányos helyzetű roma fiatal tanul, tudja-e majd irányítani a kormány. Hiszen ebben az iskolában speciális, teljesen eltérő módszerekkel tanítanak.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
1970. január 01.
KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x