hirdetés
drog_ferfi.png

Durva előtte-utána képeket mutatott a drogfüggővé váló fiáról az anyja

Hihetetlen, de a két fotó között csupán hét hónap telt el. A hajléktalanként élő férfiról hetek óta nem hallott a családja.
Fotó: Facebook/Jennifer Salfen-Tracy - szmo.hu
2019. október 11.


hirdetés

Hetek óta nem hallott a Las Vegasban az utcán élő fiáról egy wentzville-i nő. Az asszony végső elkeseredésében a Facebookra posztolt a gyerekéről két képet:

az egyiken az egészséges és élettel teli Cody Bishop látható, míg a másikon gyakorlatilag egy emberi roncs. A két fotó között csupán hét hónap telt el, de ennyi idő is elég volt, hogy a fiatal férfi teljesen rászokjon a heroinra és a metamfetaminra.

A második képen Cody szinte csontsovány, bőrét foltok és dudorok borítják, miközben arcán nyoma sincs a korábbi életörömnek. Az anya mindezt úgy fogalmazza meg, hogy

"A heroin és a metamfetamin arca valóság sok embernek és rengeteg családnak a világunkban."

Jennifer Salfen-Tracy a nyilvános posztban hosszan ecseteli, hogy milyen nehézségeket ró a családtagokra, ha valaki rákap a kemény drogokra. A nő szerint Amerikában rengeteg család küzd hasonló problémákkal, de sokan nem beszélnek róla, és még kevésbé fordulnak a nyilvánossághoz.

Ő is csak azért teszi ezt, mert a kaszinóvárosban hajléktalanként élő fiával hetek óta nem tudott kapcsolatba lépni, és attól tart, hogy valami komolyabb baj érhette Codyt. Így zárja sorait:

"Cody, ha látod ezt, hívj fel minket! Szeretünk!"

A poszt két nap alatt 37 ezer reakciót váltott ki, 43 ezren osztották meg és 16 ezer hozzászólás is született a megdöbbentő képek alatt.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mette-1000x563.png

Az egész parlament együtt nevetett, amikor a dán miniszterelnök felszólalt

Mette Frederiksen miniszterelnök éppen arrólt próbált volna beszámolni, hogy a kormány vásárolt négy elefántot és egy tevét.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Európa számos más országához hasonlóan, Dánia is be szeretné tiltani a vadállatok cirkuszi szerepeltetését, ezért az állam megvásárolja az utolsó négy cirkuszi elefántot az országban. - jelentette be Mette Frederiksen, dán miniszterelnök.

A négy elefánt, Ramboline, Lara, Djunga és Jenny, akit a dán kormány a megfelelő nyugellátásba szeretne helyezni, azonban nem jött egyedül.

A kormányfő azt magyarázta, hogy Ramboline elválaszthatatlan barátjától, Ali-tól, aki egy teve, ezért őt is megvették.

A mondat közben, 15 órányi parlamenti vitát követően elszakadt valami Frederiksenben és egyre vörösödő fejjel próbálta fapofával végigmondani a beszámolóját, amikor

nevetésben tört ki, a jelentését hallgató politikusokkal együtt.

Az államfő külön megköszönte a pártokon átívelő támogatást az ügyben, külön kitérve a bevándorlásellenes Dán Néppárt-ra, hogy nem riasztotta el őket a teve neve.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x

hirdetés
tolvaj_tegla_auto.png

Visszapattant a tégla a tolvaj arcába, amivel be akarta törni egy kocsi ablakát

A férfi hosszú másodpercekig próbált magához térni, miután a Citroen ablaka nem hagyta magát. A kabaréba illő jelenetet térfigyelő kamera is rögzítette.
Fotó: Youtube/Click Heart TV - szmo.hu
2019. október 11.Talán még senki nem érezte olyan gyorsan a bőrén a karma törvényét, mint az az angliai férfi, aki október 5-én próbált feltörni egy autót. A Metro cikke szerint a 40 éves wannabe tolvaj a kora reggeli órákban döntött úgy, hogy körbenéz egy udvaron parkoló Citroën Berlingóban - vesztére.

A kapucnis dzsekit viselő férfi minden mozdulatát rögzítette egy térfigyelő kamera.

Az alig egyperces videón jól látszik, ahogy megérkezik a ház előtt álló autóhoz, majd feltehetően körülnéz, hogy tiszta-e a terep. Miután meggyőzödik arról, hogy senki nem figyeli, felkap egy téglát, amit nagy lendülettel hozzávág a kocsi ablakához.

Pechjére a termetes tégla azzal a lendülettel pattan vissza az üvegről, egyenesen a férfi arcába, aki komoly fájdalmak közepette elhagyja a helyszínt.

A kocsi tulajdonosa egyébként egy kerekesszékes férfi. Martin Craig egészen addig semmit nem tudott az esetről, amíg vissza nem nézte a házba telepített kamerarendszer felvételeit.

A rendőrség még aznap reggel elkapta a tettest, akit az autó megrongálása és bolti lopás miatt állítottak elő.

A kocsinak egyébként néhány karcolást leszámítva semmi baja nem lett.

A mulatságos - és egyben vélhetően nagyon fájdalmas - jelenetet itt lehet megnézni:


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
orr-1000x667.jpg

Pánikba esett a lány, amikor meglátta, hogy kutyájának leesett az orra

Lett aztán nagy nevetés, amikor rájött, hogy mi is történt igazából.
Címkép: illusztráció (Unsplash) - szmo.hu
2019. október 11.Lennyt a francia bulldogot Jade-re bízták a szülei, hogy vigyázzon rá, amíg ők nincsenek otthon. Jade egyszercsak arra lett figyelmes, hogy valami feketével játszik a kutya a földön. Miután kirakta a szobából a kutyát, hogy közelebbről szemügyre vehesse a fekete tárgyat, meglepve konstatálta, hogy a kutya orra az.

Ott volt a kutya orra a földön.

A lány pánikba esett, arra gondolt, hogy mennyire fájhat ez szegény Lennynek és, hogy miképpen fogja tudni beadni a szüleinek, hogy a felügyelete alatt sikerült elvesztenie szeretett háziállatuknak a saját orrát.

Összeszedve a bátorságát felvette a kutya orrát, arra gondolva, hogy ez biztos nem történhet meg, amikor meglepődve tapasztalta, hogy az műanyagból van. Ekkor tűnt fel neki, hogy

Lenny egyik plüssjátékának, ami szintén egy eb, hiányzik az orra, azt tartja a kezében.

Miután pedig megbizonyosodott róla, hogy Lenny orra ép, egészséges és ami a legfontosabb, hogy még mindig rajta van, az egész történetet megosztotta a Facebookon.


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
brit.jpg

Petőfi-kötet, skót szoknya - a budapesti brit nagykövet is csatlakozott a tetriszes kihíváshoz

Iain Lindsay is megmutatja a legfontosabb kiegészítőket, amelyek nélkülözhetetlenek a munkájához. Például egy valódi kutya.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. október 11.Hetek óta terjed a közösségi oldalakon a #tetrischallenge nevű kihívás, amely eredetileg utazó bloggerektől indult, és a lényege az, hogy az ember kipakolja szépen rendben a bőröndje tartalmát vagy a használati tárgyait és melléjük fekszik, majd így fotózzák le.

Mára már rengeteg követő akadt, a magyar rendőrök, mentősök, katonák, és sportolók is megmutatták, hogy mi minden szükséges a munkájukhoz. De láthattunk néptáncosokat és orvosokat is.

Most pedig a Brit Nagykövetség is csatlakozott a #tetris kihíváshoz. Iain Lindsay nagykövet is megmutatja a legfontosabb kiegészítőket, amelyek nélkülözhetetlenek a munkájához.

Van itt Petőfi-kötet, skót szoknya és futócipő, tea, torta, golfütő, vicces zokni, Paddington mackó és még egy valódi kutya is. No meg persze maga a nagykövet.

A fotóhoz ezt írták: "Lindsay nagykövet is teljesítette a #tetrischallenge kihívást. Nektek hogy tetszik? Szerintetek hiányzik még valami a képről?"

Fotó: Vezda László


KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!