Egyre rejtélyesebb: még mindig nem tudni, ki halt meg a Dunából kiemelt autóban
A rendőrség nyomoz, az orvosszakértők vizsgálják a maradványokat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. október 12.


A Blikk információi szerint először egy koponyát találtak abban a Dunakeszi mellett, a Dunából kiemelt autóban, amely egy csónak kötelébe akadt bele a napokban. Egy combcsont is előkerült.

A megtalált autót a rendőrök egy 2011-ben eltűnt személy ügyével kapcsolatban keresték, írja a Blikk. Lehetséges, hogy a kocsival együtt az eltűnt ember maradványai kerültek elő.

Most még azt sem lehet tudni, hogy egy vagy több ember maradványait rejtette-e az autó, de vizsgálják azt is, hogy a jármű bűncselekmény kapcsán került-e a folyó mélyére.

"Órákon át tartott, míg kihúzták a kocsit a vízből. Döbbenetes volt látni, hogy a folyó mennyire tönkretette az autót, beszélték is az egyenruhások egymás között, hogy nem ma került oda a járgány. Annyira mélyen volt az iszapban, hogy le kellett vágni a tetejét, ettől kiment belőle a víz nagy része, és így már mozgathatóbb volt" – mondta a Blikknek egy szemtanú.

A csontokból az igazságügyi orvos szakértő meg tudja állapítani az áldozat nemét és a korát is. A halál okát azonban nem biztosan.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x