hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Drogproblémái miatt Majka úgy döntött, nem dolgozik többé Curtisszel
A rapper a SZIN-en jelentette be a drámai döntést.
Dobó Maitz Petra, kép: DJ Fotó - szmo.hu
2018. augusztus 22.


hirdetés

Az 50. jubileumi Szegedi Ifjúsági Napok első napja egy drámai bejelentéssel indított: Majka a színpadon jelentette be, hogy a továbbiakban nem fog együtt dolgozni Curtisszel.

Az esti nagy koncert sokak által várt fellépői Majka és Curtis lettek volna - de két-három percnyi csúszással csupán Majka jelent meg a színpadon.

Miután elénekelte az "Ezek a lányok egyre vékonyabbak" című nótát, köszöntötte a közönséget, majd kért két percet a következő számig, mert fontos bejelenteni valóval érkezett.

Elmondta, hogy 8-9 évnyi közös munka után úgy döntött, megszakítja közös munkáját Curtisszel. Úgy volt, hogy ezt a koncertet is le kell fújniuk, végül erre nem került sor, hiszen Majka eljött Szegedre.

Az indok sajnálatos: Curtis drogproblémái vájtak éket kettejük munkájába.

"Volt közöttünk egy harmadik" - így fogalmazott Majka.


KÖVESS MINKET:
Zámbó Krisztián barátnőjének Insta-képei minden pénzt megérnek
Elég érdekes szettekben pózol az Instagram-oldalán.
Címkép: Instagram - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Zámbó Krisztián barátnője nem teljesen ismeretlen, hisz már évekkel ezelőtt is együtt szerepelt Zámbóval az Édes Élet című celebes realityben. A hétvégén megrendezett Story Gálán azonban nem lehetett szó nélkül hagyni sem Zámbó szettjét, sem a mellette álló Takács Zsuzsit sem.

Zsuzsiról eddig nem sokat lehet tudni azon felül, hogy Zámbó Krisztiánnal már 2011 óta – kisebb–nagyobb megszakításokkal – együtt vannak, instagramos bemutatkozása szerint pedig influenszer és modell, pontosabban fitneszmodell, illetve 15 évig versenyszerűen tornázott. A 24.hu egy csokorba szedte a lány legérdekesebb Insta-képeit, ahol

Zsuzsi meglehetősen furcsa szettekben látható, mindemellett fotózkodott Medveczky Ilonával, és egy szál bodyban feszített a mínuszokban egy havas létrának dőlve:


KÖVESS MINKET:Miley Cyrus vicces és kissé perverz képet mutatott az esküvőjéről
Az esküvői csokrával művelt valami vicceset a frissen posztolt fényképén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Miley Cyrus idén elég érdekesen emlékezett meg a Valentin-napról. Először egy magáról készült terpesztős mémmel köszöntötte a férjét, Liam Hemsworthöt, majd pár órával később előtört belőle az érzelgősebb énje, és posztolt egy csomó eddig nem látott képet az esküvőjükről. A páros egyébként 6 évi jegyben járás után, szenteste előtt egy nappal, szűk családi körben mondta ki egymásnak a boldogító igent.

S most egy újabb - szintén elég mókás - képet osztott meg rajongóival az énekesnő:


KÖVESS MINKET:

Az igazi ABBA-t követelte egy házaspár Polyák Lilláék pécsi fellépésén
Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor a Pannon Filharmonikusokkal együtt lépett színpadra.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

A pécsi Kodály Központban adtak koncertet Valentin-napkor a Pannon Filharmonikusok, akik minden évben ilyenkor egy kicsit kimozdulnak a könnyű zene világába egy ABBA Show keretein belül. A világhírű zenekar dalait minden évben más előadók éneklik el, idén Polyák Lilla, Malek Andrea, Náray Erika, Magyar Bálint és Kocsis Tibor alkotta meg az ABBA-t.

Ugyanakkor az ABBA Show nem mindenkinek volt egyértelmű megnevezés, hiszen a szünetben egy pécsi házaspár felháborodott azon, hogy

"ők az ABBA zenekar koncertjére vettek jegyet és nem 5 ismeretlen énekesre meg egy nagyzenekarra."

- írta le az esetet az egyik énekesnő Náray Erika.

"Én is csak Erikától hallottam az öltözőben ezt a hírt. A pályafutásom alatt engem eddig elkerültek az ilyen jellegű komolyan aligha vehető szituációk, remélem az a jövőben így is marad. A Pannon Filharmonikusok koncertjén eddig négy alkalommal volt szerencsém fellépni, mindegyik fantasztikus élmény volt."

- nyilatkozott Polyák Lilla a Borsnak.

A lap úgy tudja, hogy a reklamáló házaspár nem maradt ott a koncerten, a szünetben hazamentek.


KÖVESS MINKET:

A sztárok elmesélték, hogyan veszítették el a szüzességüket
'Anyu! Az előbb szexeltem! Hol van a csikló?'
Marie Claire, fotók: Twitter, Instagram, YouTube - szmo.hu
2019. február 17.


hirdetés

Bizony a legszebb és leghíresebb emberek életének egyik fontos pillanata sem sikerülhet a legfényesebben. A Marie Claire utánajárt, melyikük mikor és mit árult el erről.

1. Khloé Kardashian

? Good American with the perfect pale pink denim ? PS I shot this campaign 6 months after having True. I felt super strong and empowered that I was able to get SOME of it together by then, LOL! Balancing being a new mom (and never wanting to leave your baby) and work was challenging but so rewarding once you figure it all out. Life is all about balance ?

895.3k Likes, 4,155 Comments - Khloé (@khloekardashian) on Instagram: "? Good American with the perfect pale pink denim ? PS I shot this campaign 6 months after having..."

"Nem volt jó helyzet. 14 éves voltam és a 18 éves sráccal randiztam. Ezt most utólag gusztustalannak találom, de akkor úgy éreztem, menő dolog. Igazándiból nyomást gyakorolt rám, hogy szexeljünk. Nem álltam rá készen. Még alig ismertem a saját testemet. Úgy éreztem, ha nem teszem meg, a srác nem fog velem szóba állni. Utána három évig nem is szexeltem." - HLN, 2012

2. Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe advocates for women's rights with @aclu_nationwide #Sundance #MiracleWorkers

177.2k Likes, 793 Comments - Daniel Radcliffe (@daniel9340) on Instagram: "Daniel Radcliffe advocates for women's rights with @aclu_nationwide #Sundance #MiracleWorkers"

"Én azon kevesek közé tartozom, akiknek nagyon jó volt az első alkalom. Olyasvalakivel történt, aki addigra már jól megismertem. Boldogan mondhatom, hogy sok ezerszer jobb szexben volt részem azóta, de nem volt olyan borzalmasan zavarba ejtő élmény, mint sok más emberé. Egy barátom például berúgott és egy idegennel szexelt először egy híd alatt." —Elle, 2014

3. Ansel Elgort

meeting the first 200 people that get a bottle of @poloralphlauren #PoloRed at @Macys Herald Square in New York City on October 11th. 6pm-8pm. Link in Bio for details.

967.3k Likes, 5,398 Comments - Ansel Elgort (@ansel) on Instagram: "meeting the first 200 people that get a bottle of @poloralphlauren #PoloRed at @Macys Herald Square..."

"14 éves voltam. Fogalmam sem volt, hogy mit csinálok, és a lánynak sem. Még a világítást sem csináltam meg rendesen." - ELLE, 2015

4. Angelina Jolie

"Elkezdtünk szexelni a barátommal, de a szex és az érzelmek nem bizonyultak elegendőnek. Már nem voltam kislány. Abban a pillanatban, amikor úgy éreztem, még közelebb akarom magamhoz érezni a pasimat, megragadtam egy kést és megvágtam. Ő is engem. Valami történt ekkor köztünk, vér borított minket, a szívem zakatolt." —OK!, 2007

6. Kim Kardashian

Season 16 Coming March 2019 #keepingupwiththekardashians

1.9m Likes, 13.7k Comments - Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Instagram: "Season 16 Coming March 2019 #keepingupwiththekardashians"

"Amikor már tényleg szexelni akartam, majdnem 15 éves voltam... Úgy voltam vele, hogy 'Azt hiszem, megteszem, meg akarom tenni.', anyám pedig ezt mondta: 'Oké, akkor ezt fogjuk csinálni: fogamzásgátlót fogunk neked íratni'. Nagyon nyitott és őszinte volt velem." — the Oprah Winfrey Show, 2012

7. Megan Fox

Instagram post by Megan Fox * Nov 20, 2018 at 1:35am UTC

883.9k Likes, 9,297 Comments - Megan Fox (@meganfox) on Instagram

"Nagyon sok kínos szexben volt részem, de pont az első nem volt az. Szerelmes voltam a fiúba és nagyon jó volt."

8. Ashton Kutcher

When your competition is still sleeping! #work

141.4k Likes, 1,066 Comments - Ashton Kutcher (@aplusk) on Instagram: "When your competition is still sleeping! #work"

"15 éves voltam. Az erdőben sétáltunk a lánnyal, akit nem sokkal ezelőtt ismertem meg. Az egész dolog két másodpercig tartott. Nagyon ciki volt. Két évvel később ismét lefeküdtem vele, csak hogy megmutassam neki, már jobb vagyok az első alkalom óta." —The Frisky, 2008

9. Celine Dion

J'ai eu beaucoup de plaisir à la première boutique éphémère CELINUNUNU à Paris. Si vous avez la chance, venez voir ! - Céline xx... Boutique éphémère CELINUNUNU 27 au 29 janvier 10h à 19h (Fermeture à 16h le 29 janvier) 116 rue de Turenne, Paris . Had a great time at the first CELINUNUNU pop up store in Paris! If you get the chance, check it out. - Céline xxx... CELINUNUNU Pop up store details January 27 - 29 10h - 19h (January 29 closes at 16h) 116 rue de Turenne, Paris . . ?: @ThomasBraut . #celinununu

130.2k Likes, 1,919 Comments - Céline Dion (@celinedion) on Instagram: "J'ai eu beaucoup de plaisir à la première boutique éphémère CELINUNUNU à Paris. Si vous avez la..."

"Dublinban történt, egy felejthetetlen áprilisi napon 1988-ban, az eurovíziós verseny estéjén. Visszajött velem a szobámba... Boldog voltam, hogy egyedül lehetek a férfival, akit szeretek. És nagyon pontos tervem volt." Dion önéletrajza, 2012

10. Chris Evans

"Miután először szexeltem, hazarohantam és azt mondtam anyámnak: 'Anyu! Az előbb szexeltem! Hol van a csikló?'" - Details, 2012


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x