hirdetés
rodgers2.png

Drogokra és alkoholra költötték a 7 gyerekük karácsonyi ajándékára gyűjtött pénzt a brit szülők

A munkanélküli anya és apa azóta szakítottak is. Állítólag a nő kezdeményezte a különválást, mert nem volt megelégedve a pénzgyűjtési akció végeredményével.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 12.


hirdetés

Egy munkanélküli pár, az angliai Ryan Rodgers és Jenny Grimes, több ezer fontot csaltak ki karácsony előtt egy GoFundMe oldalon keresztül, arra kérve az embereket, hogy segítsenek nekik karácsonyi ajándékot vásárolni 7 gyermeküknek, írja a The Sun.

A pár az oldalon elmondta, hogy körülbelül 190 ezer forintnak megfelelő segélyből próbálnak havi szinten megélni, és ez sokszor csak a létminimumra elég. Később kiderült, hogy a 26 éves Ryan rendszeres droghasználó, és internetes eladásokból szerez pénzt magának a segélyek mellett.

A pár több családtagja is felháborodását fejezte ki az esettel kapcsolatban, és felhívták az emberek figyelmét, hogy ne utaljanak pénzt a felhívásra.

Joanne Grimes, Jenny nővére elmondta, szégyellhetnék magukat, amiért a gyerekeik arcával próbálnak sajnálatot ébreszteni, és mindenkit arra biztatott, hogy ha utaltak is a párnak, mindenképpen követeljék vissza a pénzüket.

Jenny édesanyja azt nyilatkozta, mélységesen szégyelli, hogy lánya ilyen mélyre süllyedt, hogy a gyerekeit felhasználva gyűjt pénzt italra és drogokra.

hirdetés

Joanne a Sunnak elmondta, a lány és barátja azóta szakítottak, és Ryan már külön is költözött tőlük. Joanne szerint a szakítást valószínűleg Jenny kezdeményezte, miután nem volt megelégedve a pénzgyűjtési akció végeredményével.

A felhívásban arról is beszéltek, hogy sokszor jótékonysági szervezetekre, vagy a családjukra kellett támaszkodniuk, hogy ételt vehessenek 7 gyereküknek, akik mindannyian 7 év alattiak.


hirdetés
KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
szelfimanias-lany-1000x583.jpg

„Nem tudok úgy elmenni a tükör előtt, hogy ne fotózzam magam” - Évi 11 ezer képet csinál magáról a szelfimániás brit lány

A 22 éves anya mindent lefotóz, ami vele történik, nem telhet el úgy nap, hogy egy szelfit sem készít.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 07.


hirdetés

Egy kutatás szerint a britek évente átlagosan 450 szelfit készítenek. Ehhez képest egy 22 éves brit nő 11 ezer képet csinál magáról egy év alatt.

Autumn Mason el is ismeri, hogy szelfifüggő, de azt tagadja, hogy hiúságból fényképezi magát szinte minden percben. Már egészen fiatalon megszerette a szelfizést, azóta pedig már a mindennapjai részévé vált.

11 éves volt, amikor megkapta az első okostelefonját, amin kamera is volt. Az első kép, amit vele csinált pont egy szelfi lett, azóta pedig imád pózolni és elküldeni a végeredményt az ismerőseinek. Idővel megtanulta, melyik szögből és milyen fényekkel a legelőnyösebb fotózni magát, és mivel a barátai is pont ezt csinálják, már-már versenyt csinálnak ebből.

"Amikor 15 évesek voltunk, a suliban mindenki posztolt legalább egy képet a netre. A legtöbb ember nem izgatná fel magát ezen, de ha az én képem nem kap 50 lájkot pár órán belül, inkább kitörlöm, mert akkor azt hiszem, hogy rosszul nézek ki. Szeretem, hogy a lájkokkal elismerést kapok"

- mondta a The Sunnak.

hirdetés

A 22 éves lány két évvel ezelőtt a Tinderen megismerkedett a most 24 éves párjával, Billy Lewisszal, aki odáig volt a képeiért. Autumn pedig odáig volt attól, hogy a fiú azért húzta őt jobbra a társkereső alkalmazáson, mert nagyon szépnek találta őt a szelfiken. Össze is jöttek, ezután pedig Billy sem menekülhetett a szelfizés elől, számos képen pózolt barátnőjével.

2018 januárjában az ékszerüzletben dolgozó lány várandós lett, közös kisfiuk, Hendrix már másfél éves. A fiatal anya azt sem bírja megállni, hogy a kicsivel ne szelfizzen állandóan.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Screenshot-2020-01-08-at-13.01.19.png

Rémisztő nézni: egy gyerek kimászott az ablakon az ötödik emeleten, és sétált a párkányon

A szülei valószínűleg épp zuhanyoztak, amikor az eset történt Tenerifén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 08.


hirdetés

Nagy port kavart Facebookon az a videó, amit egy Tenerifén nyaraló belga lány készített egy 5. emeleti ablakon kimászó kisgyerekről – írja a Mirror. A videót az I Love Tenerife csoportban osztották meg, és azonnal nagy visszhangot váltott ki az emberekből.

A felvételen látható, amint az 5 éves gyerek a ház oldalán elindul az erkély felé, majd amikor ott nem tud bemászni, visszaszalad az ablakhoz.

Egy pillanatra megbotlik, és az egyensúlyát is elveszti, de szerencsére épségben elér az ablakhoz, és visszamászik a szobába.

Többezer ember kommentálta a videót, legtöbbjük élesen kritizálva a szülőket az eset kapcsán, aki, vagy akik valószínűleg a zuhany alatt lehettek a történtekkor.

A videót egyébként egy belga turista lánya rögzítette a telefonjával, ameddig apja átrohant a szemközti házba, hogy értesítse a szülőket.

hirdetés
Child climbs out of apartment balcony window 4 floors up and runs along dangerous ledge in Tenerife!

OMG! This toddler managed to climb out of this building window whilst the parents were taking a shower.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
fiu.png

AirPod-okat talált a karácsonyfa alatt a 7 éves kisfiú – megette

Azóta nem megy az iPhone-ja közelébe, mert fél, hogy a készülék csatlakozna a gyomrában lévő fülhallgatóhoz.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 07.


hirdetés

Nem is gondolták a hétéves kisfiú szülei, mekkora baj lehet abból, ha kisfiuk vezeték nélküli fülhallgatót kap karácsonyra. Az iskolás az Apple vezeték nélküli fülhallgatóját kapta ajándékba, ám az ünnepeket végül a kórházban töltötte a család - írja a CBS21.

A helyi sajtó beszámolója szerint Georgia állam DeKalb megyéjében élő hétéves kisfiú lenyelte az egyik fülhallgatót.

A gyerekre épp a nagyszülők vigyáztak, amikor fulladozni kezdett. Azonnal a kórházba rohantak vele, ahol gyorsan kiderült, mi történt. A röntgen kimutatta a fülhallgatót, majd az orvosok úgy döntöttek, hogy hagyják, hogy az természetes úton távozzon a szervezetéből.

A kisfiú azóta sem megy iPhone-ja közelébe, mert fél, hogy a készülék csatlakozna a benne lévő fülhallgatóhoz. A család tanult az esetből: édesanyja úgy nyilatkozott, hogy legközelebb akkor kap majd hasonló kütyüt a fia, ha már elég idős lesz ahhoz, hogy ne egye meg.

hirdetés
KÖVESS MINKET:


hirdetés
videon-ahogyan-a-zebran-elutott-fiu-felpattan.jpg

Videón, ahogyan a zebrán elütött szingapúri fiú felpattan, mintha mi sem történt volna

Egy figyelmetlen autós miatt történt a baleset.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. január 10.


hirdetés

Hátborzongató videót tett közzé az Asia One.

A felvételt egy egy kocsi fedélzeti kamerája rögzítette Szingapúrban, a Clemenceau sugárút és a Havelock sétány kereszteződésében.

A videón az látható, ahogyan egy bordó autó a zebránál kanyarodik, majd elüt egy gyalogost, aki az ütközés következtében "repül" egyet.

Mint az az Asia One cikkéből kiderült, a gyalogos egy 15 éves diák volt, aki a csodával határos módon úszta meg a balesetet.

Nem csak az ütközés volt durva látvány, hanem az is, ahogyan a fiú felpattant utána, mintha mi sem történt volna. Az eset után hívták a rendőröket és a mentőket is, és a hírek szerint a fiú rövid kórházi tartózkodás után másnap már mehetett iskolába.

hirdetés

VIDEÓ: Az ütközés pillanata

Via: 24.hu

hirdetés
KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!