hirdetés
dopeman.png

Dopeman a Nike plus-size próbababájáról: 'A túlsúly reklámozása ugyanolyan helytelen, mint a környezetszennyezés'

A rapper Facebookon fejtette ki a véleményét az új kollekcióról, közel 500-an kommenteltek a posztjára.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 09.


hirdetés

Korábban mi is írtunk a Nike újításáról: plus-size próbababákat állítottak ki egy londoni üzletükben, azzal a szlogennel, hogy a sport mindenkié. Erre reagált most Dopeman Facebook-posztban, méghozzá nem éppen pozitív felhanggal.

A rapper azt írta: bár a Nike az egyik kedvenc márkája, de ez az újdonság "kifejezetten rémisztő" számára. Szerinte a túlsúlyosság "nem bűn, hanem javítható és helyrehozható hiba", az pedig, hogy egy sportruházat gyártó így akar plusz vevőket szerezni, alantas és visszataszító üzletpolitika. Ennek értelmében a Nike a kapitalizmus leggonoszabb formájában nyilvánult meg.

A túlsúly reklámozása ugyanolyan helytelen, mint a környezetszennyezés

- jelentette ki.

"Nem azt mondom, hogy Superman és Supergirl alakúak legyenek a próbababák, megteszi a teljesen átlagos külsejű is, viszont ez a zabálj, dagadt, aztán öltözz be futónőnek, elfogadhatatlan. Olyan, mintha egy orvos azt mondaná, légy beteg nyugodtan, van rá gyógyszer. Azért, mert föl mered venni, még nem áll majd jól. A gyerekeink jövője a tét"

- zárta a posztot, amit persze rengetegen kommentáltak is. Szinte csak olyanok, akik nem értettek vele egyet:

"Szerintem nagy bajok vannak a fejben, ha valaki azt gondolja, hogy egy sportruházatot gyártó cég a túlsúlyt támogatja, reklámozza. Itt arról van szó, hogy felismerték azt, hogy a fogyni vágyók is szeretnének sportolni, amihez nyilván fel kell öltözni... Amikor kövér voltál, gondolom, te sem az s-es trikóba és nadrágba gyömöszölted bele magad edzéshez.. Én bírlak nagyon, de ez a poszt most mellé ment."

"Ja, mert ha egy molett sportolni szeretne, mert belátta, hogy szükséges, akkor jó lesz neki a kinyúlt póló is, nehogy már profi cuccot vehessen…"

"Te bántod az embereket. Pont te, akinek van beteg és sérült a családjában. Tudod te, hogy valaki miért kövér? Nem... Akkor nincs jogod ítélkezni. Azt hiszem, te vagy az egyik ember, akinek csendbe kellene maradni és nem ítélkezni."

"Úgy érzem, a Nike ezzel abszolút nem köpte szembe magát. Nem hinném, hogy ezzel alantas üzletpolitikát folytatna, csupán felismerték a piaci rést. Más oldalról megközelítve éppen így akarják a túlsúlyos embereket motiválni, hogy cimbora, rajtunk nem múlik, már cuccod is van a fogyáshoz, elég a kifogásokból."

Lakatos Márk, aki éppen a napokban jött ki a pozitív testképért küzdő fotóprojektjével, Instagramon reagált Dopeman véleményére:

Nektek mi a véleményetek?


KÖVESS MINKET:
hirdetés
belmo.jpg

Belmondo és Delon közös fotójánál nem lesz aranyosabb egy darabig

A közös fotózásról videó is készült.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.A 86 éves Jean-Paul Belmondo és a 83 éves Alain Delon a 70 éves Paris Match magazin jubileumi számának kedvéért álltak össze, amelyben több oldalt is szenteltek a legendáknak.

A közös fotózásról videó is készült, amin a két élő legenda régi jó ismerősként hülyéskedik együtt.

Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban így néztek ki, amikor egy filmben játszottak:

Lapozz a képekért és a videóért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:hirdetés
ti.jpg

Gelencsér András: boldog a fiam Katinkával

Gelencsér András, Hosszú Katinka párjának édesapja azt nyilatkozta, egy szülő számára az a legfontosabb, hogy gyermeke boldog legyen.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.Ahogy tegnap megírtuk: egy úszóedző fiával alkot egy párt Hosszú Katinka. A 33 éves Gelencsér Mátéról van szó, aki maga is úszott fiatalon, de az utóbbi években a modellszakma felé nyitott. A párt a Blikk egyik olvasója le is fotózta a hétvégén Barcelonában.

A Bors azt írja: Gelencsér András, Katinka párjának édesapja azt nyilatkozta, egy szülő számára az a legfontosabb, hogy gyermeke boldog legyen, és úgy tűnik, fia az Katinkával.

"Apaként azt kell mondjam, hogy ha boldogok a gyerme­keink, annál jobb érzés nem létezik. Úszóedzőként pedig az a véleményem, ha egy versenyző boldog, akkor az a versenyteljesítményén is meglátszik. Katka nemzeti kincs, tehát mindenkinek fontos az ő boldogsága.

Ennél többet nem mondhatok, nincs felhatalmazásom rá" – juttatta el levelét a lapnak Gelencsér András.

Katinka édesapja, Hosszú István még ennyit sem kívánt elárulni lánya újdonsült kapcsolatáról.


KÖVESS MINKET:
hirdetés
dukai.jpg

Dukai Regina a Balatonban is fél a cápáktól

Egy nyaraláson jött rá, hogy nem szereti a tavakat, tengereket.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.Dukai Regina annyira cápaiszonyos, hogy még a Balatonban is fél a támadástól- szúrta ki a Blikk.

A celeb Törökországból, Bodrum kikötővárosból jelentkezett be Instagram-oldalán. Dukai arról írt rajongóinak, hogy tulajdonképpen annyira nem szeret tavakban, illetve tengerekben fürdeni, hogy még a Balatonban is azt figyeli, mikor közelíti meg őt egy cápa.

Így fogalmazott a celeb a fotója mellett:

"Körülbelül két évvel ezelőtt, egy nyaralásomon jöttem rá, hogy tulajdonképpen nem szeretek túl sokat tavakban, tengerekben fürödni. Egyrészt, mert a fürdővizem is megközelíti a 40 fokot, másrészt pedig (gondolom a sok filmnek köszönhetően, amit gyerekkorunkban néztünk) még a Balatonban is a cápától félek. Így egy pici úszás, ugrálás, matracozás után, ami általában arról szól, hogy lefele és a hátam mögé nézek (akárcsak a síelésemnél), inkább a partról figyelem az eseményeket" - írta Dukai Regina.

Lapozz a posztért:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:
hirdetés
demcsak-zsuzsa-kapcsolat-bantalmazas.png

Demcsák Zsuzsa kiolvasta férje tenyeréből közös gyerekük nemét

Előtte egy hindu és egy magyar esküvőt is szeretnének tartani, utóbbit még az idén.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. június 18.Néhány hete ment feleségül indiai szerelméhez Demcsák Zsuzsa, aki már a gyermekáldásra is gondolt.

A kapcsolatról korábban elmondta: szinte azonnal tudta, hogy ő és párja összetartoznak.

"Srí Lankán ismerkedtünk meg még a forgatás elején. Akkor volt az a hosszabb leállás, amit megírtak az újságok. Több mint két hét üresjáratunk volt, felfüggesztették a forgatási engedélyünket, mi pedig vártunk, hogy mi lesz a sorsunk. Egy vacsorán találkoztunk, ő is a produkció kapcsán volt ott" - nyilatkozta akkor.

A híresség most még tovább ment, párja tenyeréből kiolvasta, milyen nemű gyermekük születik majd.

Lapozz, hogy mit mondott:

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x