hirdetés
trump-Copy-2.jpg

Donald Trump szavazott: „egy Trump nevű csávóra” voksolt

Az amerikai elnök Floridában egy könyvtárban kialakított szavazóhelyre tért be, hogy személyesen adja le szavazatát.
Fotó: MTI/AP/Evan Vucci - szmo.hu
2020. október 24.


hirdetés

Donald Trump szombaton a Florida állambeli West Palm Beach nevű településen adta le szavazatát. Az elnök a Mar-a-Lago üdülőhelyén töltötte az előző éjszakát, miután pénteken Floridában kampányolt. Innen ment tovább, de útközben megállt egy nyilvános könyvtárban felállított szavazóhelynél.

A helyszínen adott rövid sajtótájékoztatón azt közölte, hogy

"egy Trump nevű csávóra" voksolt.

Az amerikai elnök közölte azt is, hogy megtiszteltetés, hogy pont Floridában szavazhatott. Az esemény után pedig folytatta útját, három másik államba indult kampányolni - írja az AP News.

A portál beszámolója szerint a szavazóhelyiségnél ujjongó tömeg köszöntötte Trumpot, aki korábban arról beszélt, hogy levélben voksol, de végül a személyes szavazás mellett döntött. A könyvtárban maszkot viselt és a helyi szabályokat betartotta.

hirdetés

VIDEÓ: Trump a könyvtárban, ahol szavazotthirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
foldi-laszlo.jpg

Földi László: Szájer nemi identitása minden titkosszolgálati szerv előtt ismert tény volt

Szerinte éppen ezért valószínű, hogy a szolgálatok tervezett akciójáról lehetett szó.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

Földi László, a kormánymédia egyik legfoglalkoztatottabb volt hírszerzője, az Információs Hivatal egykori műveleti igazgatója a Magyar Nemzetnek nyilatkozva azt a vonalat erősíti, amely szerint a "túnyomórészt férfiakból álló" szexpartin lebukott Szájer Józsefet titkosszolgálati akció áldozata lett.

Ő azonban hozzátett a történethez olyat is, ami más kormányzati magyarázatokból általában kimarad. Szerinte ugyanis Szájerről

„minden titkos­szolgálat tudta, hogy a nemi identitását tekintve hová tartozik, milyen közösségeket látogat.”

Ezt az állítását többször is megerősítette a lapnak. A Bosszú Brüsszelből című interjúban kifejti azt is, hogy „vélhetően egy hasonló körökben mozgó ismerőse – megbízást teljesítve – egyszerűen elhívta a buliba. Az összejövetelen a megengedett létszám felett jelentek meg, tehát a jogszabályok megsértése azonnal megvalósult.”

Szerinte ha elfogadjuk, hogy nem tudott az ecstasy tablettákról, akkor azokat valaki becsempészte a táskájába. Ahogy fogalmaz, „aki ismeri a titkosszolgálatok működését, annak világos, mi történt”. Szerinte a magyar és lengyel uniós költségvetési vétó magyarázza az időzítést is.

hirdetés

Szerda este Földi a Hír TV-ben egyenesen úgy fogalmazott:

„A rajtütés szervezői arra fókuszáltak, hogy magyar érdekeket sértsenek.”


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
ambrus-attila2.jpg

Nem várt elismerés Szájernek - A Viszkis csodálja az ereszen át szökést

A volt bankrabló maga is használta ezt a módszert, mikor megszökött a Gyorskocsi utcából.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

Alig van ma már az országban olyan ember, aki ne tudna arról, hogy Szájer József volt fideszes európai parlamenti képviselő szexbulin vett részt, és a politikus az ereszcsatornán át próbált meg megszökni onnan.

Most a Blikk az ereszes szökés egyik hazai szakértőjét, a Viszkis Rablóként elhíresült Ambrus Attilát kérdezte a menekülés ezen formájáról.

„Szerintem csőlátás lépett fel a képviselő úrnál, ezzel magyarázható ez a bravúros menekülési kísérlet, amiért egyébként minden tiszteletem az övé. Főként ebben a korban, ilyen kondival!”

- dicsérte a 90-es évek legismertebb rablója Szájert, miután elmondta, az ilyen helyzetekben ez a fajta csőlátás lép fel a menekülő embereknél. Bár azt is hozzátette, ha igazán jó kondiban lett volna, valószínűleg nem okozott volna gondot neki elfutni a rendőrök elől sem.

hirdetés

„Nem tudni, hogy a képviselő milyen edzettségi és fizikai állapotban volt, ám egy ilyen sokkos helyzet és a nyomában felszabaduló adrenalin teljesen átrendezi az ember pszichéjét, megsokszorozza teljesítőképességét”

- tette hozzá a Viszkis.

Ambrus Attila 1999-ben lepedőből és telefonzsinórból összekötött hágcsón menekült el a Gyorskocsi utcai fogdából, de még így is öt métert zuhant a járdára. Neki akkor sikerült megszöknie a rendőrök elől.

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
Screenshot-2020-12-03-at-9.48.40.png

Vulgáris szavakkal illette az éppen szexelő vendégeket a rendőrség - állítja a brüsszeli orgia szervezője

Lökdösték az embereket és az okmányaikat kérték - mondta el a szervező egy interjúban.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

A Partizán lefordította a brüsszeli szexpartit szervező David Manzheley katalán La Vanguardiának adott interjúját.

A 29 éves doktori hallgató az interjúban elmondta, hogy a járványhelyzet előtt sokkal nagyobb, 100 fős bulikat rendezett.

Hozzátette, a járványhelyzet alatt ez volt az első, amit szervezett, olyanoknak, akik kijelentették, hogy már átestek a koronavíruson.

Manzheley úgy tudja, egy versenytársa hívhatta ki rá a rendőröket, aki szintén hasonló rendezvényeket szokott tartani Brüsszelben. A leginkább azt nem érti, hogy este 21:20 körül miért törtek rájuk bármiféle parancs vagy papír nélkül.

hirdetés

A buli szervezője szerint a "homofób rendőrtisztek, akik részt vettek ebben az akcióban" az általa szervezett szexpartit használták fel arra, hogy támadják a brüsszeli LGBT-közösséget:

"A vendégek szexeltek a lakásban, amikor megérkeztek, lökdösték az embereket és az okmányaikat kérték, vulgáris szavakat használva a homoszexuálisokra".

hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
kannabisz.jpg

Az ENSZ törölte a kannabiszt a legveszélyesebb drogok listájáról - Magyarország ellene szavazott

Az EU országai közül egyedül hazánk volt az enyhítés ellen.
Fotó: NickyPe / Pixabay - szmo.hu
2020. december 03.


hirdetés

Az ENSZ Kábítószerügyi Bizottsága törölte a kannabiszt a legveszélyesebb - és így leginkább üldözendő - drogok listájáról - írja a CNN-re hivatkozva a 444.hu.

A fű így a IV-es, legfelső kategóriából az I-esbe minősítette át, azaz a legenyhébbe. Ezzel elismerik, hogy csak enyhe függőséget okozhat, és bizonyos esetekben gyógyító hatással bírhat. Az átminősítést a WHO, az ENSZ egészségügyi szervezete kezdeményezte.

Az átminősítésnek a tagállamokra nézve nincs semmilyen kötelező erejű hatása. A szavazás igen szoros volt, a Bizottság 57 tagállamából 27 szavazott az enyhítés mellett, és 25 ellene.

A kannabisz besorolásának enyhítése mellett volt az USA, Nagy-Britannia, Kanada, Ausztrália, Dél-Afrika és az összes európai uniós ország - egyedül Magyarország kivételével.

Magyarország mellett az enyhítés ellen volt például Kuba, Kína, Türkmenisztán, Pakisztán és Oroszország is. A szavazásról EZEN a térképen lehet többet megtudni.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!