Döbbenetes: Christian Bale megint felismerhetetlen – ezért a filmért kaphatja meg a második Oscarját
A Golden Globe-ot hétfő hajnalban már odaítélték neki az Alelnökért.
fotó: YouTube - szmo.hu
2019. január 12.Hamarosan jön az Oscar-díjátadó, s miután január elején lement a Golden Globe, Hollywoodban - és a filmrajongók világszerte - mindenki azt latolgatja, vajon mennyi eséllyel kapják ugyanazok az alkotók az Akadémia aranyszobrát, mint akik a Golden Globe-on nyertek. Sokszor van ugyanis átfedés, főként az egyértelműen fontos filmek és alakítások esetében. Most Christian Bale-re terelődött a figyelem és az Alelnök című filmre, melyben a Bush-kormány alelnökét, Dick Cheney-t alakítja.

A hét eleji díjátadón egyébként Bale a sátánnak köszönte meg a díjat az ihletért. Érdemes összevetni Cheney-vel a külsejét és a gesztusait, nekünk úgy tűnik, ismét elképesztő munkát végzett.

Bale egyébként híres arról, hogy bármit megtesz a fizikai átalakulásért, ha egy szerepről van szó. Első Oscar-díját ugyan a A harcos című, 2010-es filmben nyújtott alakításáért kapta, mégis, legszuggesztívebb alakítását A gépész című független dráma-thrillerben nyújtotta. Ehhez a szerephez annyit fogyott, hogy már az életét veszélyeztette.


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x