hirdetés
ancestry-dna-kit-ruining-christmas-5c24cf2fd8bde__700.jpg

DNS-tesztet ajándékozott karácsonyra a családtagjainak – fenekestől felfordult az életük

Az ördög útjai jó szándékkal vannak kikövezve – szól a régi mondás. Nyilván hősünk nem is sejtette, hogy karácsonyi ajándéka családi háborúsághoz vezethet.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. december 27.


hirdetés

Manapság már mindenütt hirdetik a házilag is használható DNS-teszteket, és történetünk szereplője egy ilyen készlettel lepte meg szeretteit. Nyilván fel sem merült benne, hogy egy ilyen „vizsgálat” esetleg nem kívánt dolgokat fed fel, és ennek ideje nem feltétlenül a Szeretet Ünnepe – írta a Bored Panda.

Hősünk mindjárt hat darabot vett a tesztből, amelyből adott apjának, anyjának, és három testvérének is. Anyja először nem akarta elfogadni, mondván, hogy biztos valami mérgező vegyszer van benne. Végül sikerült meggyőzni őt ennek ellenkezőjéről, sőt, az ajándékozó még azt is felvetette, hogy a négy gyerek közül elég lesz egyikkel megcsinálni a tesztet, hiszen valamennyien ugyanannak a két szülőnek gyermekei, és a megmaradtakat pedig el lehet adni.

Nem sokkal később apa és anya egymásnak estek a ház felső szintjén, míg a gyerekek lent azon tanakodtak, hogy melyiküknek lehet más az apja.

A történet azonban végül boldog véget ért. Ekkor tudták meg ugyanis, hogy legidősebb nővérük apja még lánya születése előtt meghalt. Édesanyjuk egyik barátja támogatta őt élete legsötétebb időszakában, aztán egymásba szerettek és közös családot alapítottak.

Ezt azonban soha nem mondták el a gyerekeknek. Miután mindezt bevallották, az anya életében először mutatott régi képeket, amelyen szerepelt első gyermeke apja is. „Ez még közelebb hozott bennünket, mint családot. Soha nem fogom elfelejteni ezt a Karácsonyt!” - írta a galiba előidézője.

hirdetés

KÖVESS MINKET:

Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
EJRjoZmU0AAspODd.jpg

Iphone 11-et, Chanel pénztárcát, 1 millió készpénzt is kért egy 10 éves lány karácsonyra

A kétségbeesett anya osztotta meg az interneten kislánya kívánságlistáját, amit a Jézuskának írt. És ami még közel sem ért véget ennyinél.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 17.


hirdetés

Minden gyerek izgatottan várja, a karácsonyt és az ajándékokat a karácsonyfa alatt. A szülők életének megkönnyítésére sokan listát írnak a kívánságaikkal. A legtöbb gyerek az aktuális „menő” játékokat álmodja meg magának, vagy egy-két digitális kütyüt.

Egy kislány a hosszú listájával azonban minden elképzelhető lehetőséget túlszárnyalt 25 pontos kívánság gyűjteményével.

A listát elkeseredett anyukája osztotta meg Twitter-oldalán, miután kislánya átadta a Jézuskának szánt levelet.

hirdetés

A drága kívánságok között szerepel Mac Book Air, Air Pods, Gucci papucs, Go Pro és 1 millió forintnak megfelelő összeg készpénzben.

Ezeken kívül kért elég hétköznapi dolgokat is, mint ruhák, ébresztőóra, új ágynemű és mosószer.

A teljes lista:

• iPhone 11

• Air Pods

• új Mac Book Air

• egy élő nyúl

• ruhák a nyuszinak

• Hydroflask kulacs

• ruhák

• smink

• rózsaszín Puma cipő

• Gucci papucs

• parfüm

• illóolaj

• Amerikai lány babaautó

hirdetés

• új cipők

• fülbevalók/ékszerek

• kockás kisteherautó

• Go Pro

• rózsaszín csőszalag

• ételfesték és mosószer

• 4000 dollár (kb. 1 millió forint)

• LOL babakocsi

• LOL babák

• LOL babaház

• új ágynemű és huzat

• ébresztőóra


KÖVESS MINKET:

hirdetés
nem-lesz-feher-karacsony.jpg

Egyre kevesebb az esély a fehér karácsonyra?

Minden idők legmelegebb telére számíthatunk egy német lap szerint.
Fotó: Illusztráció/Pixabay - szmo.hu
2019. november 20.


hirdetés

Valószínűleg idén sem lesz fehér karácsonyunk - írja külföldi forrásokra hivatkozva a Blikk.

A német Bild című lap szerint ugyanis a szokatlanul enyhe, melegrekordokat döntögető ősz után ugyanis nincs kizárva az sem, hogy enyhe marad a tél is. "Minden idők legmelegebb telére számíthatunk, legalábbis az amerikai meteorológiai hivatal legújabb számításai erre engednek következtetni."

"Az elmúlt évek enyhe telei nem csupán Magyarországon szokatlanok, Európa-szerte megfigyelhető a jelenség. Bíróné Kircsi Andrea, az Országos Meteorológiai Szolgálat éghajlati szakértője szerint a teleink összességében a melegedés irányába mutatnak, noha az évről évre történő változékonyság igen nagy" - írja a Blikk. A téli középhőmérséklet 1901 és 2018 között átlagosan 1 fokkal emelkedett.

hirdetés

Az Időkép tematikus oldalán - "Mikor jön a tél?" - az olvasható: "Még nem". "A tél megérkezte alatt azt az időjárási helyzetet értjük, melynek során több magyar nagyvárosban is havazik" - írja az Időkép.

A meteorológiai portál minden évben közzé teszi a karácsonyi előrejelzését is. Tavaly sem volt karácsonykor havazás, a december közepén lehullott hó nagy része elolvadt karácsonyra.

Via: Blikk, Időkép


KÖVESS MINKET:


hirdetés
karacsony-level-gyerek-1000x680.jpg

„Kérem vissza a gyerekkoromat” – a legröhejesebb karácsonyi ajándéklisták, amiket gyerekek írtak

Úgy tűnik, a legújabb iPhone és a luxusmárkás ruhák már alapdolgoknak számítanak. Megmosolyogtató és meghökkentő kívánságokat gyűjtöttünk össze.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 20.


hirdetés

Alig egy hónap múlva itt a karácsony, a gyerekek pedig nem meglepő módon pedig már most elkezdték összeírni, mi mindent szeretnének kapni. Legutóbb már beszámoltunk egy igencsak hosszú és drága kívánságlistáról, amit egy 10 éves kislány írt, és amin még az édesanya is megdöbbent.

A közösségi médiában már most terjednek a röhejes, hihetetlen, vagy csak szimplán vicces ajándéklisták, amiket végigolvasva mi is megrökönyödtünk.

Az alábbi listákat brit és amerikai gyerekek írták, akik ugye nem a Jézuskától, hanem a Mikulástól kapják az ajándékot karácsonykor. Sokan már jó előre megírták, mi mindent szeretnének a fa alatt látni.

hirdetés

1.

Egy valószínűleg már nem olyan kicsi gyerek listáján szerepelnek olyan átlagosnak mondható kérések, mint a The Sims 4 számítógépes játék, karácsonyfás és cápás kezeslábas és legó, de azt is odaírta, hogy szeretné visszakapni a gyerekkorát.

2.

Egy fiatal fiú elég egyértelművé tette, hogy kicsit csalódott lenne, ha nem 13 ezer font (5 millió forint) készpénzt találna a csomagban.

3.

Valaki annyira szeretne egy macskát kapni karácsonyra, hogy 16 különböző nyelven leírta a macska szót egy papírra. Egyértelmű célzás...

4.

Egy másik gyerek néhány játékon és 200 dollár készpénzen kívül többek közt igazi dinoszauruszt, igazi dínó-DNS-t és csontokat, és egy óriási robot dinoszauruszt is kért.

5.

hirdetés

Egy fiatal egy igazán hosszú és drága listát írt, amiben több tételhez odaírta, hogy ezeknél egyeztessenek vele előtte. Sőt a végén azt üzente, csak ezeket szeretné kapni, mással nem lesz elégedett. Erre az édesanyja válaszként odaírta, hogy ez elfogadhatatlan, és a fiatal örülhet, ha egyáltalán kap valamit karácsonyra.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


KÖVESS MINKET:


hirdetés
telapo.jpg

Kigyulladt a Télapó dolgozószobája Nagykarácsonyban

A széke leégett, de a rénszarvast sikerült megmenteni.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. november 19.


hirdetés

Elégett a Télapó széke Nagykarácsonyban, mikor lángok csaptak fel a dolgozószobájában - számolt be a tűzesetről a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a közösségi oldalán.

A fényképeken is látszik, hogy hatalmas füst dőlt ki a kis épületből. Leírásuk szerint:

"A télapó dolgozószobájában csaptak fel a lángok a nagykarácsonyi Mikulásházban. Az épület tizenkét négyzetméteres szobájában egy szekrény égett.

A nagy füst miatt a sárbogárdi hivatásos tűzoltók légzőkészülékben mentek be a házba, és eloltották a lángokat. A gyors beavatkozásnak köszönhetően a tűz a padlástérre és a tetőszerkezetre nem terjedt át.

hirdetés

Sajnos a Mikulás széke leégett, de a rénszarvast sikerült megmenteni.

Az épületet ventilátorral szellőztették át a tűzoltók. A tűz keletkezésekor a Mikulásház zárva volt."

Fotó: Sárbogárd HTP


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!