Dietz Gusztáv: "Curtis könnyebben megbirkózik majd a drogproblémáival, mint én"
Laky Zsuzsi férje úgy gondolja, hogy a rappernek nem kell elzárkóznia a világ elől ahhoz, hogy letegye a drogot.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. január 10.Amint azt korábban már írtuk, Dietz Gusztáv az elvonóra készülő Curtis régi barátja és maga is megjárta a drogfüggőség poklát, ezért igyekszik segíteni és hasznos tanácsokkal ellátni a nagy út előtt álló hírességet. 10 évnyi heroin-használat alatt hasonló nehézségeken ment keresztül, de úgy véli, hogy Curtisnek némiképp könnyebb a dolga:

"Nem kell neki rehab. A kokain egy teljesen más típusú drog, mint a heroin. A heroinnal egyedül maradsz, nem kell, hogy társaságod legyen. A kokain extrovertálttá tesz, könnyebbe nyit a közönség felé, de sem a fizikai, sem a pszichés elvonása nem olyan erős, mint a heroinnak. A másik az, hogy Curtisnek van útja, nem kell újraépítenie az egész életét. Egyszerűen csak pontot kell tennie a dolog végére. Azt gondolom, hogy ő ezen nagyon könnyen túl tud lenni. Nem mondom, hogy nem kell hozzá orvosi és gyógyszeres segítség, de nem kell ezért őt egy évre bezárni sehova"

- fejtette ki nézeteit a Mokka adásában a küzdősportoló, akit egy motiválatlan időszak után végül a mozgás és a sport "mentett meg".

"Én többször is visszaestem. Nem volt semmi motivációm, nem volt semmi, ami miatt tisztának kellett volna lennem. Mindegy volt, hogy drogozom vagy nem drogozom, mert tróger voltam így is úgy is."

Forrás: 24.hu


KÖVESS MINKET:

Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x