Diana hercegné túlélhette volna a balesetet - megszólalt a patológus
Ott lehetett volna fiai esküvőjén...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2018. szeptember 22.


Nagy vihart kavart Dr. Richard Shepherd elemzése Diana hercegné balesetéről. Az elismert patológus már több mint 23 ezer holttest vizsgálatát végezte el. A Daily Mail cikke szerint részt vett egyebek mellett a szeptember 11-i terrortámadás áldozatainak vizsgálatában is.

Ő volt az, aki újra megvizsgálta a 36 éves Diana hercegné holttestét, hogy egy második boncolással megállapítsa a halál okát. Azt mondta: "Bárcsak azt mondhatnám, hogy Diana mindenképpen meghalt volna a balesetben, de az igazság az, hogy ha azon a napon használja a biztonsági övét, ott lehetett volna a fiai esküvőin."

Mivel azonban semmi sem védte, "másfél elefántnyi súllyal nehezedett rá az ütközés ereje, az emberi test pedig nem képes túlélni egy ilyen erőhatást."

Pár nappal ezelőtt a Daily Star kérésére a mentésében részt vevő tűzoltó is megszólalt. Többek között azt is elmondta, hogy biztos volt benne: Diana túléli a karambolt.

Xavier Gourmelon a lapnak arról beszélt, mit látott a balesetet követően, és azt is felidézte, melyek voltak a hercegné utolsó szavai. Azt mondta: nem látott vért a hercegnén, úgy tűnt, hogy csak a válla sérült meg, így biztos volt abban, hogy túléli - tette hozzá. A hercegné annyit mondott: "Istenem, mi történt?" - mesélte.


KÖVESS MINKET:
Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x