hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
De miért feküdt Görög Zita báli ruhában a Szépművészeti Múzeum lépcsőjén?
Egy egészen érdekes pózban fotózták a Story Gálán, mintha elesett volna.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 10.


hirdetés

A vicc kedvéért bármit, írta Story Gálán készült fotójához Görög Zita. Annyi biztos, hogy nem egy szokványos partifotót tett ki Instagramra, ugyanis Zita a csodálatos báliruha-költeményében a Szépművészeti Múzeum LÉPCSŐJÉN fekszik, pont úgy, mintha elesett volna, még a táskájából is szét van szóródva a holmija. Persze egy ilyen esés után nem valószínű, hogy így mosolyogna a kamerába, de azért írásban is megerősítette, hogy ez csak egy poén volt. "Á, nem... Nem nézett hülyének senki", kommentálta, amiből azért lehet következtetni arra, hogy reagáltak az emberek, akik észre vették a fura mutatványt.


KÖVESS MINKET:

"Majdnem elokádtam magam" – Vasvári Vivien igényeinek nem felelt meg Bali
A luxusfeleséget nem nyűgözte le az indonéz nyaralás.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A Feleségek luxuskivitelben sztárja Balin romantikázik férjével, Fecsóval, ám korántsincs elragadtatva az őket körülölelő táj szépségével.

Valentin-napon is hálószobájukból posztolt - az új fejlemények tudatában talán nem is a fülledt erotika, hanem a környezetüket szennyező kosz miatt.

Mindeddig azért kihasználta a hely adta lehetőségeket és közzé tett pár pazar képet a sziget csodáiról, most azonban egy szomorú jelenségre hívta fel a figyelmet, ami beárnyékolta nyaralásukat.

"Sok-sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket. Egy fotót azért lehet készíteni... De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam... kb. 10 percet töltöttünk itt. Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma!"

- kommentálta egyik friss fotóját.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sok-Sok vízesés van Balin, mi voltunk 2-3 ilyen helyen, egyik sem fogott meg igazán bennünket vagyis a körítés borzalmas volt, a vízesés gyönyörű! ? Sokak nem tudnak eljutni ilyen helyekre és nem hisztiből, de szeretnék őszinte véleményt írni a helyekről ahol eddig jártunk.??‍♀️ Egy fotót azért lehet készíteni...? De nagyon koszos volt minden és olyan büdös volt itt, hogy majdnem elokádtam magam...? kb. 10 percet töltöttünk itt.? Annyira szomorú, hogy Bali gyönyörű természetét rengeteg szemét borítja...nem figyelnek a tisztaságra és ez nagyon nagy probléma! ☹️ #bali #waterfall #holiday #travel #vasvarivivien #balitravel #baliindonesia #photo #bali #calzedonia #swimwear ?

Szegedi-Vasvári Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés,


KÖVESS MINKET:Curtis egy “kamurehab” áldozatává válhatott a Drogriporter szerint
A blog azt írja, Curtis nem professzionális drogterápiás programban vett részt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

A rapper öt és fél hetet töltött elvonón, s miután kijött onnan, elmondása szerint teljesen új ember lett.

A Drogriporter nevű blog egyik szakértője azonban gyanakodni kezdett, mivel szerinte egy rehab korántsem jár olyan kellemes impulzusokkal, mint ahogy azt Curtis posztjában lefestette. Éppen ezért attól tart, hogy a híresség a Narconon venű szcientológus “kamurehab” áldozata lett.

Szerinte a szervezet az említett egyház áltudományos módszereit ülteti át a gyakorlatba, ezáltal valójában hívőket toboroz és nem segíti a valódi gyógyulást. Ebben az esetben Curtis lelkes beszámolója és benyomásai szúrtak szemet a szakértőnek:

"Lelkendezve számolt be a sajtóban Curtis, a drogfüggőséggel küzdő rapper, hogy milyen remek élményekben volt része a drogrehabon: intenzív szaunázás és vitaminkúra. És még pszichológusra/pszichiáterre sem volt szüksége!"

Alapvetően furcsa az, ha egy ilyen program során a páciens efféle "élményekkel" gazdagodik, hiszen ezeknek nincs sok köze ahhoz, amit a szakma drogrehabilitációnak és felépülésnek nevez.

A Drogriporter felhívja a figyelmet arra, hogy mivel jelenleg hazánkban nincs állami drogterápiás és drogprevenciós minőségbiztosítás, a témában járatlan, jószándékú embereket bárki becsaphatja, aki hangzatos szlogenekkel hirdeti a programját.

"A Narconon módszerei pedig nem csak egyszerűen kóklerségek (a méregtelenítésről vallott nézeteiket már ezerszer cáfolták), hanem egyenesen veszélyesek is lehetnek az egészségre. Több halálesetet is regisztráltak a szcientológus kamurehabokban. Ráadásul félő, hogy a szcientológusok a kliensek személyes adataival is visszaélnek az ún. auditálás során."


KÖVESS MINKET:
Kiderült, miért hagyta ki Katalin hercegné Meghan Markle babaváró buliját
Vilmos herceg feleségének nyomós oka volt arra, hogy kihagyja a rongyrázó ünneplést.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Amint arról mi is beszámoltunk, a várandós sussexi hercegné New Yorkban ünnepelte meg első gyermeke közelgő érkezését, amihez természetesen egy pazar babaváró buli is dukált.

A fényűző ünnepélyt Amal Clooney és Serena Williams rendezte meg, nem kevés pénzért és Meghan híres barátainak apraja-nagyja tiszteletét tette. Egy valaki azonban hiányzott: az állapotos hercegné sógornője, Katalin nem jelent meg.

Mint kiderült, inkább a családjával töltötte idejét, kihasználva a lehetőséget, hogy gyermekeinek éppen iskolai szünete van. Katalin hercegné egy kis minőségi családi idő mellett tette le a voksát. Vilmos herceggel, Györggyel, Saroltával és a kis Lajossal egy hóval borított helyre mentek pihenni a pompázatos partizás helyett.

A kis család a decemberi, tradíciónak számító fotózás idején:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kensington Palace (@kensingtonroyal) által megosztott bejegyzés,

Forrás: Mirror


KÖVESS MINKET:
Irina Shayk elárulta, miért nincs egyetlen közös képe sem Bradley Cooperrel
Az orosz szupermodell különösen ügyel magánélete diszkréciójára, most azonban mégis nyilatkozott róla.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 21.


hirdetés

Amint arról mi is beszámoltunk, Lady Gaga és Christian Carino nemrég felbontották a jegyességüket. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, a találgatások máris elindultak és jópáran arra kezdtek gyanakodni, hogy Gaga Csillag születik-es partnere, Bradley Cooper lehet a hunyó a dologban.

Az effajta teóriákat pedig csak tovább táplálta az a tény, hogy Cooper kedvesének, Irina Shayknak nincs közös fotója a színészzel és kapcsolatukat a médiában egyébként is meglehetősen nagy homály fedi.

Mind kiderült, mindez azonban teljesen tudatos az orosz szépség részéről:

"Nagyon sok barátom van, aki mindent megoszt a közösségi médiában. Sok-sok személyes fotót. Szerintem ez nagyszerű, de mindenkinek megvan a saját döntése, mennyire teszi ki magát publicitásnak és mennyire nem. A munkám megköveteli, hogy online látható legyek, de a magánéletem tabu. Ezért magán, mert rólad és a családodról szól, amitől boldog leszel"

— mesélte Shayk, aki ha romantikus képek terén fukar is a nagyvilággal, ezzel ellentétben szexi fotókból bőséges kínálattal rendelkezik. Emiatt kap hideget-meleget, mivel sokan úgy gondolják, hogy anyuka létére vissza kéne fognia magát:

"A 21. század szerintem nem azt jelenti, hogy miután anya lettél, csak hosszú ruhákban kell járnod. A barátaim sokszor mondják, »Kitettél egy szexi képet! De te anyuka vagy!«. Én meg: és? Akkor mi van?"

Forrás: etonline.com


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x