hirdetés
 
 
"Most megmutattad, miért is b*szott ki Majka!" – össztűz zúdult Curtisre, miután lemondta a koncertjét
A rapper betegségre hivatkozott, de sok kommentelő szerint ezúttal is drogproblémái állnak a háttérben.
Kép forrása: Instagram - szmo.hu
2018. október 23.


hirdetés

Curtisnek hétfőről keddre virradó éjjel a székesfehérvári Albabar klubban kellett volna fellépnie, azonban fél 2 előtt nem sokkal kiírta Facebook-oldalára, hogy elmarad a koncert.

"Egész nap betegséggel harcoltam, de sajnos ő nyerte a csatát. Megértem és sajnálom a koncertre várókat, de ez nem Albabar és a szervezők hibája. Remélem hamarosan be tudjuk pótolni! Jó bulizást nélkülem" – indokolta a döntést.

A poszt alatt elég hamar elszabadultak az indulatok: sokan arra gyanakodtak, a betegség csak kamu indok, valójában a rapper drogfüggőségére ment rá ez a buli is.

"Igen hajnali 1 órakor meg bemondták hogy fél kettőkor fellépsz. Ez az igazi csalódás. Most megmutattad miért is baszott ki a Majka."

"Gratulálok Körtisz Most hogy nincs Majka nem kéne minden fellépésen megjelennél amig fut a szekér? Ezt eljátszod párszor hogy 30 perccel a buli elött lemondod még elmegy! De egy év múlva általános iskola suli buliba sem fognak elhívni!!!!"

"Miféle betegség? Túl sokat szippantottál? Hagyjuk már..."

"Segítséget kérni nem szégyen..."

"Erről beszélt Majka. Hogy mindig fellépés előtt 1 órával jöttek a problémák, hogy nem tud fellépni."

Azért olyan is volt, aki kiállt mellette:

"Szerintem mostanában túlvállalta magát, fellépések, tv szereplés stb...elhiszem h most mindenki a drogra gondol ez érthető is, de úgy gondolom ember ő is, akinek lehet bármi más nyűgje is, akár beteg is lehet, kimerült, nem? Szerintem...."

"Én mást nem láttam az utóbbi hónapokban, hogy megállás nélkül dolgozott Curtis. Emberből van ő is és lehet beteg.Lehet a szervezők nem mondták be előbb, mert akkor a fél banda hazament volna előbb. Ki tudja, mi az igazság. Egyébként meg Majka is és Curtis is nagyon jó."

Curtis

Kedves Albabar, kedves fehérváriak! Egész nap betegséggel harcoltam, de sajnos ő nyerte a csatát. Megértem és sajnálom a koncertre várókat, de ez nem Albabar és a szervezők hibája. Remélem hamarosan...


KÖVESS MINKET:
Kulka Jánostól elfordultak a barátai a betegsége miatt
A színész szerint nem tudják, hogyan közelítsenek felé.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 13.


hirdetés

Kulka János három évvel ezelőtt agyvérzést kapott, 2016 áprilisában életmentő műtéten esett át. A stroke után pedig beszédzavar alakult ki nála. Bár betegsége után 2016 szeptemberében állt először színpadra, azt évadot kihagyta.

Ennek ellenére 2018 augusztusában logopédusával együtt már kamerák előtt beszélt betegségéről, később filmben is szerepelt, nemrég pedig egy francia luxusmárka reklámjához adta a hangját. Nemsokára visszatér egy sorozattal a képernyőre is és színpadon is láthatja a közönség.

Magánélete viszont nem vette ilyen pozitív irányt, a színész szerint ugyanis elfordultak tőle a barátai. A színész erről a Jakupcsek Plusz vendégeként beszélt, ahová logopédusa és Lang Györgyi is elkísérte.

„Mindenki csöndben van, mert zavarban vannak. Volt, hogy akkora volt a csend, hogy zavart, de megértem, mert nem tudják, hogyan közelítsenek felém. Azt hiszik, süket vagyok”

- idézi a Blikk a színészt, aki azt is hozzátette, olyan is előfordult, hogy kiabálva, vagy túl artikulálva beszéltek vele az ismerősei. Ő ennek ellenére sem haragszik rájuk.

„Bevallom, engem bántott, hogy akik korábban nagy barátai voltak, most zavarban vannak, nem hívják. Persze, én is nagyon izgultam, amikor a betegség után először eljött hozzám. Attól féltem, vagy ő nem ért meg engem, vagy én nem értem meg őt, esetleg megbántom valamivel egy feléreértés miatt. Végül semmi ilyesmi nem történt, így mindent ott folytattunk, ahol abbahagytunk”

- mondta Lang Györgyi, aki szintén nagyon jó kapcsolatot ápol Kulkával.


KÖVESS MINKET:Megszólalt Aleska, miután csapata kiutálta, ezért feladta az Exatlont
Sáfrány Emese szerint még mindig a felnőttfilmes múltja kísérti.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 13.


hirdetés

Sáfrány Emesének, vagyis Aleskának véget ért az Exatlon. Aleska a bajnokok csapatát erősítette, de egy ideje a többiek elkezdték látványosan kiutálni a hírességet. Ezért ő maga döntött úgy, hogy nem bírja tovább, feladja a versenyt.

Aleska először egy videót tett közzé Instagramján, a verseny után, amiben az Exatlonban töltött pillanatit szedték össze.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Köszönöm mindenkinek !!!! #exatlonhungary #exatlon

Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) által megosztott bejegyzés,

Később pedig azt a jelenetet is megosztotta, ahol elmondja döntését a többieknek. Majd néhány sorral búcsúzott a versenytől. Sokan kommentben bíztatták a lányt és azt írják, teljesen igaza van a történtekben.

"Az élet telis tele van leckékkel, amik azért vannak, hogy tanuljunk belőle és büszkén menjünk tovább az újabb cél, vagy álom felé... és amit mostmár nagyon megtanultam, csak is olyan célért érdemes küzdeni ami boldoggá tesz..."

- írta Aleska.

Most viszont a Borsnak beszélt a történtekről.

"Hat éve hagytam abba a felnőttfilmezést, ma már keveset kapok a hétköznapokban az előítéletekből, légtornázom, tanítok felnőtteket és gyerekeket is. De tisztában vagyok vele, hogy a felnőttfilmes múltamat nem minden közegben tudják elfogadni. A Bajnokok csapata ilyen volt. A saját teljesítményükhöz nem érezték méltónak a jelenlétemet a közösségükben, de szerintem ez nem engem minősít, hanem elsősorban őket. Egyikük sem törekedett arra, hogy megismerjen, többet tudjon meg rólam vagy a választott sportágamról"

- kezdte a híresség, aki hozzátette, hogy a szemébe senki nem mondta, mit gondol róla valójában.

Aleska aztán azt is kifejtette, hogy az elején még megvolt benne a győzni akarás, de fizikailag nem volt megfelelő formában, hiszen nemrég versenye volt, most pedig a pihenőidőszakát töltötte. Ennek ellenére mindig rossz volt a csapattársai szemében, bármit tett. De ugyanakkor büszke arra, hogy nem állt bele a konfliktusokba.

A híresség két emberrel nem jutott igazán dűlőre. Az egyik Ungvári Miklós cselgáncsozó volt, aki már az első napon beszólt neki, de ő később bocsánatot kért tőle. A másik pedig Dombi Rudolf kajakozó, akivel viszont egyre rosszabb lett a kapcsolatuk.

"Dombi so­sem mondta ki, hogy mi baja velem, vagy ha mégis, akkor a többiek előtt, ahol az ő véleménye volt fölényben. Mégis a nyakamba ugrott, amikor megnyertem egy versenyt. Nekem ez furcsa"

- mondta Aleska a csapattársáról.

"Azt gondolom, hogy nem sportoló olyan értelemben, mint mi. Hosszú éveken át dolgoztunk, edzettünk, teljesen más dolgokat tapasztaltunk meg, mint az, aki egészen mással foglalkozott. Nekem ezzel sincs semmi problémám, hiszen mindenki abból él, amiből szeretne, csak más kérdés, hogy valaki tudja-e helyén kezelni azt, hogy ő sportoló-e vagy sem."

- fejtette ki korábban a véleményét a lapnak Dombi Rudolf Aleskáról. Azt is hozzátette, hogy Aleski inkább sportoló, de bajnoknak nem hívhatja magát az, aki csak "lejár sportolni".


KÖVESS MINKET:
Nem titkolja tovább: Cinthya Dictator elárulta, ismert zenész az új párja
Továbblépett Varga Viktorral való szakítása után.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 13.


hirdetés

Cinthiya Dictator sokáig alkotott egy párt a Csillag Születikben feltűnt Varga Viktorral. Kapcsolatuk meglehetősen viharos volt, többször szakítottak és ismét összejöttek. Egy ideje viszont végleg külön utakon járnak.

Azóta rengeteg minden történt vele, most pedig újra rátalált a szerelem. Ismét egy zenész mellett találta meg a boldogságot.

Cithya Dictator új pasija a Jetlag énekese, Molnár Tamás.

"Sok időt töltünk együtt, jó hatással vagyunk egymás művészetére is. Nemrég portrét is készítettem róla. Valóban összeszedtem magam, híztam is egy kicsit." - árulta el Cinthya, aki egy éve még csontsovány volt és súlyos pánikbetegséggel is küzdött - olvasható a holnap megjelenő Story magazinban.


KÖVESS MINKET:
Sáfrány Emese feladta: nem versenyez tovább az Exatlonban
A csapata miatt döntött úgy, hogy kiszáll a játékból.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. február 12.


hirdetés

Sáfrány Emese a Bajnokok csapatát erősítette az Exatlon Hungary című műsorban, ám amióta bekerült a játékba, társai folyamatosan kritizálták a teljesítményét, ami elmaradt a többi sportolóétól. Emiatt többször is konfliktus alakult ki a bajnokok között.

Aleska végül a keddi játéknap előtt jelentette be, hogy feladja a versenyt, mert nem szeretné tovább hátráltatni a csapatát.

Döntése után azt mondta, szerinte nem volt elég ideje beletanulni a játékba, a légtornában megtanult tudását pedig nem tudta kamatoztatni a pályákon, ezért alakult így a sorsa.

Hivatalos Instagram-oldalán ezzel a videóval búcsúzik az Exatlontól:

Köszönöm mindenkinek !!!! #exatlonhungary #exatlon

1,125 Likes, 56 Comments - Sáfrány Emese (@aleska_safrany_emese) on Instagram: "Köszönöm mindenkinek !!!! #exatlonhungary #exatlon"


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x