hirdetés
hirdetés
hirdetés
 
 
hirdetés
Curtis drámai vallomása: unalmamban nyúltam a droghoz
Nem haragszik Majkára, csak arra, amit csinált - nyilatkozta a rapper.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 21.


hirdetés

Tudja, hogy nehéz út áll előtte, ám belátta hibáit, és kitart - erről beszélt Curtis a Story magazinnak adott interjújában.

A rapper azt mondta: boldogabb és kiegyensúlyozottabb, mióta rész vett egy hathetes drogelvonón. Elmondása szerint ő már azelőtt is tudta, hogy drogproblémáival valamit kezdenie kell, hogy kirobbant volna a Majka-féle botrány.

Mint azt mi is megírtuk, hatalmas port kavart a hír, hogy Majka és Curtis külön utakon folytatják. Azt, hogy Curtis drogproblémái miatt többé nem dolgoznak együtt, Majoros Péter a Szegedi Ifjúsági Napokon, a színpadon mondta el a közönségnek. Curtis azonban azt mondja, nem haragszik Majkára.

"Nem haragszom rá, csak arra, amit csinált. Nem tartozott másokra, amit a nyilvánosság elé tárt. A legjobb barátom volt" – mondta a Story magazinnak adott interjújában Curtis, aki azt is elárulta, hogy utoljára január 7-én nyúlt droghoz, aztán be is ment az elvonóra.

"Sokszor unalmamban nyúltam a droghoz. Amikor ott van az ember az Arénában, és tizennégyezer torokból éneklik a dalát, és mindenki őt akarja... Majd jön egy hétfő, ülök a szobámban, és nem tudok mit kezdeni magammal. Általában ilyenkor következett az, aminek nem kellett volna... Nem könnyű belátni a saját hibáimat, és megtanulni, hogy a mindennapokban is lehet örömet lelni" - mondta a magazinnak Curtis. Már több mint két hónapja tiszta, és stabilnak érzi magát - mondta a lapnak.


KÖVESS MINKET:
"Az 54 kilós Palvin Barbival a teltebb modellek felé nyit a Victoria's Secret" – írja egy amerikai magazin
A fehérneműcég első magyar angyalának testtípusa nem mindenki szerint tipikus modellalkat.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Palvin Barbit nemrég a Victoria's Secret világhírű fehérneműcég első magyar angyalának választották. A 25 éves lány ezzel hivatalosan is a legnagyobb topmodellek sorába lépett, ám mint mindig, most is akadtak irigykedő fanyalgók, akik Barbi testalkatát kritizálták, most pedig egy amerikai életmódmagazin aggatta rá kimondatlanul is a "kövér" jelzőt.

"A Victoria's Secret egy testalkat ügyben nyitottabb modellt vett fel a soraiba"

- fordítható le a cikk címe, de a továbbiakban sem finomkodnak.

Szerintük Palvin testtípusa üdítő változás a márka hosszú végtagú, sokkolóan sovány modelljeihez képest.

Azt elismerik, hogy a 175 centis, 54 kilós lány azért még mindig eltér a női átlagtól, tehát nincs is olyan messze a VS eddigi angyalaitól, ám végső soron mégis az a leíratlan konklúzió, hogy a gyönyörű magyar lány tulajdonképpen tömzsi. Ezek mellett hiába emelik ki a "body positive" gondolkodás fontosságát, ha tulajdonképpen ők maguk is részt vesznek a testképzavar magvainak elültetésében.

Ezek mellett úgy gondolják, hogy mindez egy ügyes marketingfogás része, mivel a fehérneműcég szekere nem megy túl jól mostanában, ráadásul le vannak maradva a versenytársaiktól a nem fehérbőrű és nem szupervékony manökenek felmutatásában, ezért Palvin bevonása pont kapóra jött.

"Ez az apró testpozitív lépés - a csökkenő eladások mellett - tényleg ünneplést érdemel?"

- teszik fel a kérdést a health.com.

Nos, szerencsére nem úgy tűnik, hogy Palvin Barbi ezen egy pillanatig is rágódna. Mi se tegyük, inkább legyünk büszkék erre a magyar sikerre!

Soooo my friends surprised me last night and I only cried of shock for 2 minutes. A new record! Thank you and I love you all ?

892.8k Likes, 1,924 Comments - Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) on Instagram: "Soooo my friends surprised me last night and I only cried of shock for 2 minutes. A new record!..."


KÖVESS MINKET:Súlyos betegséggel küzd Freddie: április közepéig minden koncertjét lemondta
'Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem' – írta rajongóinak.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Freddie a Dal óta észrevehetően kevesebbet szerepelt a reflektorfényben. Most közösségi oldalán avatta be rajongóit abba, hogy mi is a háttérbe vonulás oka.

Egy Facebook-begyegyzésben mesélt egészségügyi problémájáról, mely miatt egészen április közepéig a fellépéseit is le kell mondania.

"Bizonyára észrevettétek, hogy elcsendesedtem a Dal óta, sajnos kiderült, hogy a hosszú hetek óta húzódó csípőfájdalmam hátterében, gerincsérv áll...

Április közepéig minden koncertet le kell, hogy mondjak, most a legfontosabb, hogy újra egészséges legyek.

Hosszú út kezdődik, de erősebb leszek, mint valaha, ezt megígérhetem. Megértéseteket köszönöm!"

– írta az énekes, a rajongók pedig sorban biztosítják támogatásukról és szeretetükről a poszt alatt.


KÖVESS MINKET:
Conchita Wurstra rá sem lehet ismerni legújabb klipjében
A 2014-es Eurovízió győztese igazi átváltozóművész...
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

A transzszexuális osztrák világsztár valódi kaméleon. A dalfesztiválra felöltött ikonikus külseje sokáig kitörölhetetlenül élt a köztudatban. Nagyestélyiével, barna fürtjeivel, sminkjével és szakállával a verseny egyik felejthetetlen karakere lett.

#PraguePride it was just Great!!!! Thank you ❤️ oh and thx to the lovely @lukaslindner_atelier for this fab jumpsuit ? #theunstoppables

13.3k Likes, 469 Comments - Conchita WURST (@conchitawurst) on Instagram: "#PraguePride it was just Great!!!! Thank you ❤️ oh and thx to the lovely @lukaslindner_atelier for..."

Conchita, vagyis polgári nevén Tom Neuwirth remekül helytállt ebben a médiakampányban, ami a transzneműek és az LGBT közösség tagjainak kirekesztettségére hivatott felkelteni a tömegek figyelmét, ám 2017-ben nyugdíjba vonultatta a szakállas nő alakját és egy szintén feminin, ám szőke és rövidebb hajú figura bőrébe költözött. Legújabb klipje óta pedig egyel idősebbre, őszebbre és férfiasabbra is vette megjelenését.

LOVE being blond

29.6k Likes, 1,014 Comments - Conchita WURST (@conchitawurst) on Instagram: "LOVE being blond"


KÖVESS MINKET:
Cukiságfaktor kimaxolva: Kucsera Gábor és kislánya közösen szenderedtek álomra
A világbajnos kajakozó elképesztően aranyos képet posztolt.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2019. március 20.


hirdetés

Kucsera Gábor és Tápai Szabina kislánya, Milla november végén látott napvilágot.

Követőik nagy örömére a csöppségről időről időre érkeznek imádnivaló fotók, most pedig abban az elcsípett pillanatban lehet gyönyörködni, ahogy "apa kicsi hercegnője" a sportoló mellkasán fekszik és közben mindketten az igazak álmát alusszák.

"Este kicsit bealudtunk"

- kommentálta a zabálnivaló lesifotót a büszke apuka.

Este kicsit be aludtunk❤️ köszönjük a lesi fotót @tapaiszabina ❤️ #milla #apa #közösalvás #happy #kucseragabor #kucsi #szerelem

8,515 Likes, 26 Comments - Kucsera Gábor (@kucseragabor) on Instagram: "Este kicsit be aludtunk❤️ köszönjük a lesi fotót @tapaiszabina ❤️ #milla #apa #közösalvás #happy..."


KÖVESS MINKET:


Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!
x