hirdetés
csosz-boglarka-mokka.jpg

Csősz Bogi: „Senki sem mondhatja meg a nőnek, hogy mikor, hogyan és hány gyermeket kell szülnie”

A luxusfeleség hosszan kifejtette a véleményét arról, mit gondol a gyerekvállalással kapcsolatos nyomásról, elvárásról.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Csősz Boglárka a minap a TV2 Mokka című adásának vendége volt, amiben egy kényes témáról is beszélt. Elmondta, hogy nagyon sok támadást kapott azért, mert nyíltan vállalja, hogy nem szeretne szülni. Szerinte a gyerekvállalás egyfajta nyomás a nőkön, de ő nem akar úgy élni, ahogy mások elvárják.

"Én azt gondolom, hogy a magyar társadalomban van egy elvárás arról, hogy ha egy nő már 25 fölött van, akkor szülnie kell. És azért jó, hogy ha van egy férje ehhez. (...) A családalapítás egy elvárt dolog a nőknél. Most már 36 vagyok, tehát mindig az jön velem szembe, hogy esetleg akkor nem kéne elgondolkozni a gyereken? Hiszen már 10 éve házasok vagyunk, hogy lehet, hogy nincs még gyerek?"

- mondta a Feleségek luxuskivitelben című reality egyik szereplője.

Hozzátette, hogy a török társadalomban (Bogi férje török) még erősebb ez az elvárás. Azt is elmondta, hogy szerinte Törökországban az az alap családi modell, hogy több generáció él együtt, ő is egy birtokon él a férje családjával. Mint mondta, az anyósáék már elfogadták, hogy ő nem akar gyereket vállalni, de Magyarországon naponta meg kell küzdenie ezzel a nyomással.

"Azért zavaró, hogy mindennap megkérdezik ötször vagy tízszer, hogy miért nincs gyerekem. Vagy hogy, miért dolgozol ennyit, miért kell egy ilyen karrier, miért kell neked külön pénzt keresned, ha mindened megvan, a férjed mindent biztosít?"

hirdetés

- mondta.

Bevallotta azt is, hogy ilyenkor úgy érzi, hogy ő maga, mint nő nem fontos. A férjével sokszor beszélnek erről a témáról, szerinte ő tiszteli benne, hogy sokat dolgozik, de szeretné, ha Bogi több időt töltene otthon a családdal. A férfi viszont nem zaklatja mindig azzal, hogy mikor lesz már gyerekük, a luxusfeleség elmondása szerint ez nem is téma köztük. A rokongyerekekkel viszont jól elvan, nagyon szereti őket, de úgy tűnik, ő ezzel megelégszik.

A gyerekvállalással, anyassággal kapcsolatos elvárásról egy Instagram-posztot is közzétett, amelyben ezt írja:

"A világon senki sem mondhatja meg a nőnek, hogy mikor, hogyan és hány gyermeket kell szülnie, mert a nő ennél sokkal több. Isten adta nekünk ezt a feladatot, tudván, hogy mi nők, sokkal többet vagyunk képesek elviselni, mint a férfiak. Vezethetünk egy országot, segíthetünk embereket a siker útján, táplálhatunk, szerethetünk és ápolhatunk. Egyetlen egy férfi sem mondhatja meg a nőnek, hogy mit és mikor kell tennie! A nők, örökkön örökké maguk döntöttek és döntenek!"

- véli Csősz Bogi.hirdetés
KÖVESS MINKET:
Címlapról ajánljuk
x


hirdetés
mara_inkperial.jpg

Rengeteg pénzt keres a tetovált lábfejéről készült fotókkal egy német modell az interneten

Sok rajongó, alacsony előfizetési díj = kisebb vagyon havonta.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 17.


hirdetés

Nem is gondolta volna Mara Inkperial, hogy szabályosan kavicsot dob az állóvízbe, amikor a közelmúltban megosztott egy fotót a lábfejéről, írja a Daily Star. A szinte tetőtől talpig kitetovált német modell ezután gyorsan rájött, hogy az ehhez hasonló fotókkal akár egy kisebb vagyont is kereshet egy másik közösségi oldalon.

Az OnlyFans nevű oldalon bárki pénzért adhatja el intim fotóit és videóit, de akár tetszőleges havidíjért cserébe fel is lehet iratkozni az illető posztjaira. Ezen a felületen indította el saját fizetős csatornáját az Instagramon már 688 ezer követővel rendelkező modell, és gyorsan össze is gyűjtött 127 ezer feliratkozót az új oldalon.

A nő havonta 5 dollárt (1500 forint) kér a pikáns tartalmakért, feliratkozóinak száma már meghaladta a 127 ezret. Vagyis ha mindenki fizeti a havidíjat, és az összegből levonjuk az OnlyFans 20 százalékos jutalékát,

hirdetés

még úgy is havi 500 ezer dollár (155 millió forint) marad a tetovált lány zsebében.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

O-niFnZ??? #inked #tattoo #inkedandfit

???? (@mara_inkperial) által megosztott bejegyzés,

Mara titka persze nem merül ki kizárólag a lábfejében, a nő egyébként is szinte tökéletes alakkal büszkélkedhet. Követőinek azt ígéri, hogy ezen a platformon további cenzúrázatlan tartalmak várhatók tőle, ráadásul ez az egyetlen hely, ahol megosztja a jövőben a "nagyon privát cuccait" is.


hirdetés
KÖVESS MINKET:
hirdetés
racz-jeno-gyuricza-dori-nyero-paros.jpg

Rácz Jenő a Nyerő Párosról: „Dér Heniékkel egy kicsit naív voltam”

A sztárséf és párja azt is elárulták az RTL Reggeliben, hogy milyen hatással volt a kapcsolatukra a műsor, és szerintük miért szavazott rájuk az összes pár a döntőben Dér Heniékkel szemben.
Szeretlek Magyarország - szmo.hu
2020. október 19.


hirdetés

Korábban mi is beszámoltunk róla, hogy Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nyerték a 2020-as Nyerő Párost. A döntő előtt Járai Mátéékkal egy elképesztően kemény feladatban kellett megküzdeniük, több mint 100 percen keresztül álltak a jéghideg víz alatt, miközben még szélgéppel is fújták őket. Jenőék végül Dér Heniékkel álltak a döntőben. A két pár közül a már kiesett játékosok döntöttek, mindenki Jenőékre szavazott.

Jenő és Dóri hétfőn az RTL Klub Reggeliben meséltek arról, hogyan élték meg a műsort. Mikor a két műsorvezető, Peller Anna és Peller Mariann elmondták, hogy mind a ketten végigsírták a Járaiékkal folytatott küzdelmet, Jenő is bevallotta, hogy bizony ők sem bírták ki könnyek nélkül, sőt, a műsor nézése során ugyanazokat az érzéseket élték át, mint a villában. Még úgy is izgultak, hogy tudták, mi fog történni.

"Voltak nagyon kemény pillanatok, voltak pillanatok, amikor kifogott rajtunk kőkeményen néhány feladat, voltak emberi kapcsolatok is, amik lényegében nagyon rendkívüliek voltak. Tanulságos volt, és egy igazi élmény, egy életre szóló élmény volt"

- foglalta össze Rácz Jenő, aki azt is elárulta, hogy nem bánt meg semmit és nem változtatnának meg semmit azzal kapcsolatban, amit mondtak vagy tettek a műsor alatt.

hirdetés

A sztárséftől és párjától azt is megkérdezték, mit adott, milyen hatással volt az ő kapcsolatukra a műsor.

"Szerintem abszolút egy magasabb szintre emelte, és nem azért, merthogy nem tudtuk idáig, hogy mi szeretjük egymást, hanem pont ez a része, hogy mi a jóban mindig együtt voltunk, és együtt is vagyunk és sose ért semmilyen rossz hatás, úgyhogy igazából pont ez a lényeg az egészben. Most azt is megtapasztalhattuk első kézből, hogy a rosszban és a szörnyű helyzetekben is helytálltunk"

- válaszolta Jenő.

A beszélgetés során az is előjött, hogy a játék történetében még soha senki nem nyert úgy, hogy mindenki rájuk szavazott volna.

"Ez döbbenetes volt"

- reagált Dóri.

"Szerintem igazából sok tényező lehet. Az egyik talán az, hogy ugyebár elég tisztán játszottuk úgymond a játékot, mindig kimondtuk, amit gondolunk. És az, hogy mi előrébb jussunk, azt mi nem úgy tettük, hogy másnak rosszat akarva, hanem magunknak jót akarva. (...) Sose beszéltünk más háta mögött, sosem érdekelt, hogy ki mit csinál. Az érdekelt minket, hogy megnyerjük a versenyt, és nem az, hogy ki hol tart hozzánk képest"

- fogalmazott Rácz Jenő.

Peller Anna férje, Lukács Miki, aki amúgy a beszélgetés alatt a pult végében főzött éppen, végül arra is rákérdezett, hogy volt-e olyan utólag, a műsort nézve, ami megdöbbentette őket.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
4113056.w.jpg

Adás után tudta meg Gabriela Spanic, hogy meghalt az édesanyja

Instagramon búcsúzott szeretett anyukájától a sztár.
Fotó: tv2.hu - szmo.hu
2020. október 19.


hirdetés

Hatalmas veszteség érte a Dancing with the Stars világsztárját, Gabriela Spanicot, a sztárnak ugyanis a múlt héten elhunyt az édesanyja - írta meg a Ripost. A Paula és Paulina egykori sztárja a szombati élő adás után tudta meg a tragikus hírt.

A színésznő az Instagramon is közzétett egy közös képet az édesanyjával, és itt búcsúzott tőle:

„Köszönöm anya, hogy harcos vagy, hogy nekünk szenteled az életed, hogy megtanítottál minket arra, hogy legyünk olyan erősek, mint te. Nyugodt vagyok, hogy most jobb helyen vagy, csak remélni tudom, hogy Isten is megadja nekünk a békét, amire szükségünk van ahhoz, hogy nélküled éljünk. Szeretünk téged”

- írta a színésznő.

Gabriela Spanic a vesztség ellenére folytatja a versenyt, bár valószínűleg nem lesz egyszerű felszabadultan táncolnia egy ilyen veszteség után.

hirdetés


hirdetés
KÖVESS MINKET:

hirdetés
natalia-oreiro.jpg

Natalia Oreiro meztelen, szoptatós fotókkal nosztalgiázott az Instagramján

A 43 éves színésznő évekkel ezelőtt a Cannes-i Filmfesztivál idején, a vörös szőnyegről rohant a hotelszobájába, hogy megszoptassa kisfiát. Erről a pillanatról gyönyörű fotók is készültek.
Címkép: Wikimedia Commons - szmo.hu
2020. október 19.


hirdetés

Natalia Oreiro egy igazán intim és csodálatos pillanatról osztott meg fotókat az Instagram-oldalán Anyák napja alkalmából (Argentínában ezt október 3. vasárnapján ünneplik).A 43 éves színésznő egy évekkel ezelőtti fotósorozattal emlékezett vissza arra az időre, amikor a most 8 éves kisfia és csecsemő volt.

A színésznő a fotókon meztelenül ül egy nyitott erkély előtt. A posztjából az is kiderült, hogy a képek a Cannes-i Filmfesztiválon készültek. AZt is elárulta, hogy egyébként ez volt a gyereke legelső utazása. Ő a vörös szőnyegről rohant el a hotelszobájába, hogy megszoptassa a kisfiát. A cipőit már menet közben levette, aztán a ruhájától is megszabadult a szobában, majd beült a nyitott erkély elé a kisfiával.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

⁣ Fue el primer viaje como mamá de Ata. Festival de Cannes, Hotel Martinez frente a la Riviera francesa. Hice la pasada sobre la alfombra roja para la película "Infancia clandestina" y me fui corriendo antes del final porque era la hora de su "tetita". Subí las escaleras volando con los zapatos en la mano, entré a la habitación, tiré el vestido y me senté con él...nuestro mundo se detuvo en ese instante de amor infinito. Feliz día de las madres todos los días a todas las madres. - Каннский кинофестиваль, Отель Мартинес, с видом на Французскую Ривьеру. Это было первое путешествие Аты. Я прошлась по красной дорожке, представляя фильм «Подпольное Детство», и быстро, ещё до того, как закончится мероприятие, убежала, потому что пришло время его кормить. Я поднялась по лестнице с туфлями в руках, вошла в комнату, скинула платье и села с ним... наш мир остановился в этот миг бесконечной любви. Счастливого Дня всем матерям сегодня и каждый день.

Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy) által megosztott bejegyzés,


hirdetés
KÖVESS MINKET:Szeretlek Magyarország
Letöltés
x
Töltsd le a Szeretlek Magyarország mobil alkalmazást, hogy elsőként értesülhess a legfrissebb hírekről!